|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
fersah
Seçkin Üye

|
| E-postalarımıza gelen gereksiz mailler burada konu başlığı olmasın 05 Hzr 2008, 0:09 | |
| Arkadaşlar her telden bölümü hakkında daha önce bir çok yorum yaptık. Olması gereken bir bölüm, zaman zaman çalışmaktan çok sıkılıyoruz, çok konuştuk ama hala çok fazla başlık açılıyor bu konuyla ilgili.
Çuvaldızı kendime batırıyorum şimdide, değerli arkadaşlarım neden şikayetçiyim: çünkü forumu genellikle son konu başlıklarından takip ediyorum, ihityacım bir bilgi olduğunda ilgili başlığı araştırıyorum, hata yapıyorum ama alışkanlığım oldu.
Sizden ricam lütfen, bari yıllardır mail adreslerinde dolaşan mailleri burda konu başlığı yapmayın... | |
|
|
 |
akf
Aktif Üye

|
| E-postalarımıza gelen gereksiz mailler burada konu başlığı olmasın 05 Hzr 2008, 0:11 | |
| | Hocam size katılıyorum. Bazen çok önemli konular gözden kaçabiliyor. Ama gereksiz yazı ve sohbetler anasayfayı meşgul ediyor. Önemli paylaşımlardan çok kahvehane sohbetleri oluyor bazen. | |
|
|
 |
ghost

|
| E-postalarımıza gelen gereksiz mailler burada konu başlığı olmasın 05 Hzr 2008, 1:59 | |
| | bu konuda haklısınız üyeleri bu konuda bilgilendirmek en doğrusu, mail adreslerimize gelen her ortamda paylaşılan sıradan konuların burada paylaşılması bizlere birşey kazandırmıyor ancak bazen bizlere katkı sağlayan olan maillerde olmuyor değil. Hepimiz alanımızda uzman kişileriz bu konuya daha duyarlı olmalı, gelen maili yorumlamalı ve paylaşıma sunmalıyız, sitemiziz sırf paylaşımda bulunmak için açılmış bir forum olmadığını hepimiz biliyoruz, sıradan forumların dışında bir ortamız ve bozmamak için tüm üyelerimizden duyarlı olmalarını beklemekteyiz. | |
|
|
 |
fersah
Seçkin Üye

|
| E-postalarımıza gelen gereksiz mailler burada konu başlığı olmasın 05 Hzr 2008, 10:15 | |
| Tüm bunlar için konu açarken biraz hassasiyet göstermemiz lazım. yıllar önce maillerde dolaşan şiir, yazı ve slaytları burada görünce inanın rahatsız oluyorum.
Bu tarz postalar, e-postalarımızı yeteri kadar meşgul etti forumumuzu bari meşgul etmesin. Ben kendi adıma çok rahatsızım. | |
|
|
 |
mystreous
Seçkin Üye

| E-postalarımıza gelen gereksiz mailler burada konu başlığı olmasın 05 Hzr 2008, 11:10 | |
| | Aynı konuyu defelarca söyledim ben hocam. Kimse destek olmamıştı. Ben de çok rahatsızım. | |
|
|
 |
cekgul
Aktif Üye

| |
|
|
 |
fersah
Seçkin Üye

|
| E-postalarımıza gelen gereksiz mailler burada konu başlığı olmasın 05 Hzr 2008, 12:22 | |
|
 |
 |
Aynı konuyu defelarca söyledim ben hocam. Kimse destek olmamıştı. Ben de çok rahatsızım. |
O zaman yine biz rahatsız olduğumuzlamı kalacağız??? Lütfen buna bir çözüm bulalım artık | |
|
|
 |
|
|