Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

E-okul için faydalı birkaç programcık Tüm notları birden girebilirsiniz.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
hasanuye
Yeni Üye
Yeni Üye

E-okul için faydalı birkaç programcık Tüm notları birden girebilirsiniz.    09 Hzr 2008, 1:06Alıntıyla Cevap Gönder

turhank yazmış:
Hocam neyde yaptın sen bu programı

Ben bu programı Auto hotkey proğramında yaptım.

Daha Güzel ve faydalı programcıklar yapabilecekler varsa buraya yazabilirsiniz.
Program linki

http://www.autohotkey.com/download/AutoHotkeyInstall.exe

Program ücretsiz
hasanuye
Yeni Üye
Yeni Üye

E-okul için faydalı birkaç programcık Tüm notları birden girebilirsiniz.    09 Hzr 2008, 11:20Alıntıyla Cevap Gönder

Eğer İlgili arkadaşlar varsa bunun için hızlı giriş programları yapabilirlerse büyük sevaba gireceklerine inanıyorum. Kullandığım programı verdim ve kaynak kodlaarını da verdim. İsteyenler kullanabilirler.

MEsela Yazılan belli bir formatı olan excel dosyasından notları alan ve oraya taşıyan bir programcık fena olmazdı mesela.

Ben uğraşıcam ama şu anda mezuniyet işleri var. daha sonra düşünüyorum.
evlat
Site Gezgini
Site Gezgini

E-okul için faydalı birkaç programcık Tüm notları birden girebilirsiniz.    09 Hzr 2008, 21:30Alıntıyla Cevap Gönder

hasanuye yazmış:
evlat yazmış:
hocam nasıl çalışıyor program?

Yukarıda nasıl çalıştığını anlatmıştım ama tekrar edeyim.
Programı C:\içinde 1 diye bir klasörümn içine kopyala
E-okulda 5 yazacağın ilk alan git ve mouse ile tıkla.
Daah sonrada Başalttan Çalıştır'a gir ve
"C:\1\hepsi_5.exe"
yazıp enter tuşuna bas.
bu kadar.
Program çalışacağı ekran tespiti yaptığı için öncelikle o ekranın açık olması lazım
Kaynak Kodlarına bakabilirsin.

kardeş tamam dedikleriniyle aynen yaptım ama birşey olmadı Crying or Very sad
veycelll
Yeni Üye
Yeni Üye

tesekurler    09 Hzr 2008, 21:34Alıntıyla Cevap Gönder

bır sey dıyecegım arkadasım bızı en cok zorlayan öğrencilerin okudukları kıtapları gırmek oluyor bunun bır kolay yolu varmı yada yapabılen varsa paylaşalım en azından kıtap ısımlerı exelde kı gıbı tek tusla gelse
mine
Site Gezgini
Site Gezgini

E-okul için faydalı birkaç programcık Tüm notları birden girebilirsiniz.    09 Hzr 2008, 21:52Alıntıyla Cevap Gönder

hocam.ilk öğrencide kitap isimlerini yazıp her kitapta enter la artık diğer öğrencilerde kitaplar tek tuşla gelir.
hasanuye
Yeni Üye
Yeni Üye

E-okul için faydalı birkaç programcık Tüm notları birden girebilirsiniz.    09 Hzr 2008, 22:16Alıntıyla Cevap Gönder

Evet kitap isimlerini giren makro tarzı bir program yaptım

Yalnız program Ekran capture sistemi ile çalıştığı için biraz problem çıkartıyor.
Mantığı şu ekcelde var olan bir veri tabanını kopyala yapıştır ile taşıyor.
Ama sorun ekran Xve Y'lerinin bir diğer bilgisayarda tutmaması.
Mesela lab daki diğer bilgisyarda denedim. Excel dosyası ile İnt Exp dosyalarının yeri değişikti olmadı.
Recorder yaparkenki bilgisayarın özellikleri iyi ayarlalam alzım. Ama uğraşıyorum.

Ama ekran çözünürlüğünden
serhatdemir
Aktif Üye
Aktif Üye

E-okul için faydalı birkaç programcık Tüm notları birden girebilirsiniz.    09 Hzr 2008, 23:03Alıntıyla Cevap Gönder

hocam süper bir şey ellerine sağlık.
hasanuye
Yeni Üye
Yeni Üye

E-okul için faydalı birkaç programcık Tüm notları birden girebilirsiniz.    10 Hzr 2008, 3:04Alıntıyla Cevap Gönder

Evet E-Okul için (Okuduğu Kitaplar) Programını da sonunda yaptım. Evet Bazı zorlukları var ama olsun ben bunları size yazarken oda yan tarafta kitapları giriyor.
Nasıl oluyor! Anlatayım;

Excel tablosundaki formata gerekli olan bilgileri (Öğrenci No, Sayfa Sayısı, ve Kitap Adı(Ben Hepsini Çocuk kitabı ve 100 Temel eser olarak sabitledim.)) yazıyorsun oda sizin için o bilgileri alıp E-okula giriyor.)
ScReAm_
Site Gezgini
Site Gezgini

E-okul için faydalı birkaç programcık Tüm notları birden girebilirsiniz.    10 Hzr 2008, 9:03Alıntıyla Cevap Gönder

süper yaa aama herkese 5 vermek bence dikkat cekeer =))
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

E-okul için faydalı birkaç programcık Tüm notları birden girebilirsiniz.

page generation = 0.46455 seconds, sql queries = 58

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması