arkadaşlar müdür yardımcısının bilgisayarında nakil gelen öğrencileri listele kısmına tıklandığında sayfada yazılar birbirine giriyor.yazılar üste kayıyor ve sayfa karma karışık oluyor.çözemedim bi türlü yardımcı olun nolur acil.adam bekliyor. başka bilgisayarlarda denedik böyle bi sorun olmadı. daha önce de olmuştu sistem geri yükleme yapmştım düzelmişti.şimdi geri yükleme yapamıyorum.hata veriyor yardım please
ya lütfen yardım edecek biri yok mu.e okulda böyle bi sorunla karşılaşan yok muuuu NORMALDE RESİMDEKİ GİBİ GÖRÜNMESİ GEREKİYO FAKAT MÜD YARD BİLGİSAYARINDA SAYFA KAYIYOR VE YAZILAR BİRBİRİNE GİRİYOR
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.