en kötüsü de böyle bir sisteme alışmak. Bundan sonra 1 ay kala bütün karneler basılır artık. Böyle geri kalmış bir ülkede olduğum için utanıyorum artık. Papatya falı gibi açılıyor kapanıyor, açıldı mı çıktı da alamıyoruz gerçi. Bu arada akp zihniyetli müdürüm meb i haklı bularak, bu kadar yüklenilirse çöker tabi dedi. Youtube niye çökmüyor cevabıma ise, youtube ye e okul kadar giren var mı ki diye sorarak ben şoka uğrattı, kaçtım lab a.
hocam bende de şu an rapor ekranı var müthiş hızlı.Ana ekranda 10 dakika işlem yapmadığınızdan kesildi dedi. Şimdi giriyorum bendede o siteye girmiyor :S Bir yandan da ama ekran raporlarındayım müthiş hızlı.. Ben dediğim gibi kaydettim hocam Allah size sabır versin....
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.