binlerce kişi aynı anda e-okula girmeye çalıştığı için her seferinde sistem çöküyor bunun çözümü randevulu e-okula giriş
_________________ Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir.
e-okul 10 dk açılacak diye 10 saat bekliyoruz. Tüm dünyaya rezil ettiler bizi. Bugün düzelmezse olacakları hayal bile etmek istemiyorum. Çocuklara deriz zaten herkes notu önceden e-okuldan gördüydü. Şimdi gidin hafta içi bir gün gelin e-okul açılmışsa veririz karnenizi deriz sanırım.
ben not çizelgelerini çıkarmıştım normalde pzt işleri bitirirdik, herşeyi geçtim 1. sınıflar için üzülücem tosuncuklar karne bekler, birde kendim için, sadece 2 saat dinlendim.
bari boş durmayalım, şiir besteleyelim...
Bekledim sabahlara kadar, sen yine gelmedin. Farem, klavyem aşındı senin açılış sayfalarında Sen yine gelmedin Sana harcadığım vakitlere yazık Sana girilen bilgilere, verilen notlara yazık Senin karşında oturuken saatlerce Uykusuz kalan gözlere yazık... Bekletme gel artık, Küçücük eller, karne bekler. Anneler, babalar hesap bekler, İdare sabır çeker, Hasret çektirme, gel artık
evet sonunda bana da keçileri getirttiler
_________________ İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur...
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.