|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
suleymanbaba
Yeni Üye

|
| DYNED SORUNUNA YARDIM İSTİYORUM 10 Tem 2008, 10:08 | |
| | ARKADAŞLAR DYNED PROGRAMINA SINIF OLARAK ÖĞRENCİ EKLEMEK İSTİYORUM TALİMAT GEREĞİ İSİM E-POSTA VE ŞİFREYİ TXT FORMATINDA HAZIRLADIM ÖĞRENCİ AKTARMA MENÜSÜNDEN LİSTEYİ AKTARDIM SADECE BİR TEK İSMİ PROGRAMA KABUL ETTİ DİĞER ÖĞRENCİLERİN ESAMESİ OKUNMUYOR NEREDE HATA YAPTIM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ SAYGILARIMLA | | |
|  | yunusum
Aktif Üye

|
| DYNED SORUNUNA YARDIM İSTİYORUM 22 Tem 2008, 23:49 | |
| | ilk ismi kontrol etmen için gösteriyor.eger dogru ise altta sürdür diye bir bölüm var oraya tıklarsan diğerlerinide yüklemeye başlıyor. | | |
|  | infoeraser
Yeni Üye

| DYNED SORUNUNA YARDIM İSTİYORUM 10 Eyl 2008, 11:19 | |
| | acaba bununla ilgili bir örnek txt dosyası koyabilir misiniz bilen arkadaşlar | | |
|  | ibrahimdemircan
Aktif Üye

| DYNED SORUNUNA YARDIM İSTİYORUM 10 Eyl 2008, 11:30 | |
| Sayın hocam Excell programında
A sütununa öğrenci isimleri,
B sütununa mail adresleri (mail adreslerinde türkçe karakter kullanmayın ve hotmail.com uzantılı mail adresleri daha önceden sisteme diğer okullardan tanıtıldığı için çakışmalar olabiliyor. Bunun için sanal bir mail adresi uydurabilirsiniz.),
C sütununa şifreler (şifrelerde de türkçe karakter kullanmayın.)
daha sonra dosya - kaydeti seçip
kayıt türü = Metin (Sekmeyle ayrılmış) seçip kaydediyorsunuz .
Son olarak sistemi açıp menüden öğrenci adlarını içe aktar ı seçip dosya yolunu gösterin tamam.... | | |
|  | infoeraser
Yeni Üye

| DYNED SORUNUNA YARDIM İSTİYORUM 15 Eyl 2008, 9:56 | |
| | çok teşekkür ederim hocam | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.18323 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|