Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

dyned kurulumu hakkında bir soru

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
lady_bug
Site Gezgini
Site Gezgini

dyned kurulumu hakkında bir soru    17 Hzr 2008, 20:04Alıntıyla Cevap Gönder

bugun bize bir yazı geldi ve bu yazıda dyned cd sini kurup çalışma yapmamış okulların adları yazıyordu ve bunların gerekçeleriyle neden kurmadıkları açıklaması aksi halde soruşturma açılacağı falan yazıyordu.
Bu okula bu sene şubat atamasıyla geldim ve hiç bir bilgim yok yalnız bildiğim tek şey labaratuar FAZ-1 Beko ve büyük sıkıntı interrnete bile bu pc lerden girmek bunlara dyned nasıl kurcam yada kurmamak için bir geçerli sebep var mı bide beni ilgilendiriyor mu ucu yakını benle alakalı mı bu işin..
cevaplarınız için teşekkürler..
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

dyned kurulumu hakkında bir soru    17 Hzr 2008, 20:09Alıntıyla Cevap Gönder

hocam 1. faz bilgisayar lab ları yenilenecek yakında ama ne belki yarın belki yarındanda yakın .o pc ler dogru dürüst calışmıyor, biz p4 lerle zor giriyoruz dyned e. bence bekle eylülde bak bu işe...
lady_bug
Site Gezgini
Site Gezgini

dyned kurulumu hakkında bir soru    17 Hzr 2008, 20:12Alıntıyla Cevap Gönder

keylogger hocam bizim müdürümüz tutuştu soruşturmada soruşturma manyağı zaten bi oda kurulamaması taraftarı aslında kurulursa aayvayı yecek çünkü FAZ-1 olduğu için oda denememiş bile biraz çaktığı için bilgisayardan programdan ama nasıl bir açıklama ile sonuçta kağıt üstünde göstermelik bir şeyler lazım gibi geldi bana. sizce ne yapılabilir..
lady_bug
Site Gezgini
Site Gezgini

dyned kurulumu hakkında bir soru    17 Hzr 2008, 20:40Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz lütfen Sad
mriza
Site Gezgini
Site Gezgini

dyned kurulumu hakkında bir soru    17 Hzr 2008, 20:42Alıntıyla Cevap Gönder

hocam lab da kurmak zorunda değilsiniz. herhangi bir bilgisayarda kurun ve ondan sınıfları girin. fazla sınıf yoksa uzun sürmez.
sitelerde
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

dyned kurulumu hakkında bir soru    17 Hzr 2008, 20:47Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam lab'a kurmasanız da öğrencilere dağıtmanız gerekiyordu. Benim labım da eski acer, 4,3 gb hdd'leri var. Kaldırabilecekleri tüm eğitsle programlar yüklü ve ancak 600-800 MB boş yerleri var. Dyned kurmadım, ama öğrencilere dağıttık; imkanı olan evden girdi. Öğretmenlere de dağıttık, onlar da sanırım girmiştir.

Bilgisayarın sabit diskleri dolu bir bahane olabilir mi? Bilmem ama öğrencilere neden dağıtılmadığı da sorulabilir. Bundan da İngilizce öğretmeni sorumlu idi. O duyuracaktı öğrencilere. Ben sadece çoğaltma işini yaptım, isteyen öğrencimize verdik.

Bağlantı problemlerini ileri sürmeyin derim, çünkü bağlantı bilgisayarın kapasitesi ile pek alakalı değil. Başta çok sıkıntılı idi(p4 makina için bile ki zaten bu programın çalışma verimi bilgisayarın konfigrasyonu ile pek alakalı sayılmaz), sonradan serverları düzelttiler, bağlantı şu an iyi sayılır.
ulu2000
Aktif Üye
Aktif Üye

dyned kurulumu hakkında bir soru    17 Hzr 2008, 20:47Alıntıyla Cevap Gönder

Yanlışım yoksa Dynet kurmak için 256 Ram gerekli, oda Faz 1'lerde yok. Siz gereken mimimum özellikleri tam olarak belirleyin, Faz 1'de olmadığını belirtin. Kimse niye lab.a kuramadın diyemez.

Fakat records manager dan tüm sınıfları ve öğrenci listelerini oluşturun. (Bu öğretmenin görevi ve yapabilirsiniz) programı tam kurmasa bile Records Manager geliyor.

Ayrıca okul idaresi de öğrencilere CD dağıtma işini planlamalı. Nasıl yapılır, nereden kaynak bulunur vs.. Evinde bil. olanlara CD verlip, evlerinden bu işi takip etmeleri sağlanabilir.

Ben lab. a kurdum. Okulun son haftalarında koridorda kimi bulabildiysem, sisteme girişini yaptırdım. Böylece öğrencilerin neredeyse yarısı başlangıç yapmış oldu. Seneye devam yani..
rainman
Aktif Üye
Aktif Üye

dyned kurulumu hakkında bir soru    17 Hzr 2008, 20:52Alıntıyla Cevap Gönder

hocam labda ki bilgisayarlara kuramamanızın bir problem olacağını düşünmüyorum . Fakat sınıfları girebilirsiniz Record managerden.Bu forumda dyned bölümünü incelemenizi tavsiye ederim.Gerekli bilgilere bu bölümden ulaşabilirsiniz.
sarı_sarı
Site Gezgini
Site Gezgini

dyned kurulumu hakkında bir soru    21 Eyl 2008, 18:07Alıntıyla Cevap Gönder

lady_bud hocam ben de bu yıl tayin olup geldim ve dyned ile ilgili hiç bişiy bilmiyorum.
hocalar bizdeki pc ler exper ama idarenin de bu konuda bir bilgisi olduğunu sanmıyorum. Yönetici şifresi geçen hafta içinde geldi. Ne yapmam gerkiyor benim yardımcı olur musunuz? Elimde cd filan da yok Sad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

dyned kurulumu hakkında bir soru

page generation = 0.92650 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması