Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

dyned bağlantı problemi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
cabirorkan
Yeni Üye
Yeni Üye

dyned bağlantı problemi    23 Oca 2008, 21:08Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar merhaba sitenizi yeni keşfettim ve çok beğendim elllerinize sağlık

BENİM SORUNUM DYNED KURULUMUNU YAPTIM AMA İLK KEZ ŞİFRELERLE GİRİŞ YAPCAM FAKAT ŞİFRELERİ GİRDİKTEN SONRA İNTERNET BAĞLANTISI OLMASINA RAĞMEN BAĞLANTINIZI KONTROL EDİN DİYOR GÜVENLİK DUVARINI VE VİRÜS PROGRAMINI PASİF HALE GETİRMEME RAĞMEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Yalnız_Kurt
Süper Üye
Süper Üye

dyned bağlantı problemi    23 Oca 2008, 21:13Alıntıyla Cevap Gönder

evet aynı sıkıntı bende de mevcut neden olabilir aynı şeyleri bende yaptım güvenlik duvarı ile virüs prog off
papatpapat
Yeni Üye
Yeni Üye

dyned bağlantı problemi    26 Oca 2008, 12:03Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu sorun ara sıra karşımıza çıkıcak.sistem yeni olduğu için Ankaradan düzenlemeler yapılıyor ama geçici bir hatadır
ilbey
Yeni Üye
Yeni Üye

dyned bağlantı problemi    28 Oca 2008, 15:06Alıntıyla Cevap Gönder

ben kurdum çalışır haldedir. Sorun detaylı bir şekilde yazılırsa cevaplarım. Yönetici olark mı kullanıcı olarak mı gözlemci olarak mı sorunuz
aslana
Yeni Üye
Yeni Üye

dyned bağlantı problemi    14 Şub 2008, 14:22Alıntıyla Cevap Gönder

bizdede sorun var....herşey tamam ama öğrenci giriş yaptığında hata veriyor cd siz kurulum bulunamadı Sistem Hatası diyor nedendir
gececi
Seçkin Üye
Seçkin Üye

dyned bağlantı problemi    20 Şub 2008, 12:09Alıntıyla Cevap Gönder

İnternet bağlantısı olduğu halde, record manager ile giriş yapılamıyor bağlantı yok diyor...

Bu hatayla karşılaşıp aşabilen varmı?
crosswise
Site Gezgini
Site Gezgini

dyned bağlantı problemi    20 Şub 2008, 12:46Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar kurdumtan sonra programı güncellemek gerekiyo aksi halde sorun oluşuyor
ironyilmaz
Yeni Üye
Yeni Üye

dyned bağlantı problemi    21 Şub 2008, 9:25Alıntıyla Cevap Gönder

evet
arkadaşlar bendede aynı sorunvar internet bağlantısı olduğu halde bağlantınızı kontrol edin diyor. Serverlerle ilgili bi sorun mu acaba
Question
kazasker
Site Gezgini
Site Gezgini

dyned bağlantı problemi    21 Şub 2008, 9:35Alıntıyla Cevap Gönder

Bu hafta login olmayı başaramadım. Ne öğrenci, ne de yönetici girişi mümkün.
alpi
Aktif Üye
Aktif Üye

dyned bağlantı problemi    29 Şub 2008, 9:09Alıntıyla Cevap Gönder

gececi yazmış:
İnternet bağlantısı olduğu halde, record manager ile giriş yapılamıyor bağlantı yok diyor...

Bu hatayla karşılaşıp aşabilen varmı?
ya bu sorun bende de var bunu aşan oldu mu arkadaşlar deli ediyor insanı ya Shocked
turkuazalacam
Aktif Üye
Aktif Üye

dyned bağlantı problemi    29 Şub 2008, 9:12Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar samsun alaçam'da da aynı sıkıntı var. ne öğrenci girebiliyor, ne de record manager. giriş yapılamıyor.
turkuazalacam
Aktif Üye
Aktif Üye

dyned bağlantı problemi    29 Şub 2008, 9:12Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar samsun alaçam'da da aynı sıkıntı var. ne öğrenci girebiliyor, ne de record manager. giriş yapılamıyor.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

dyned bağlantı problemi

page generation = 0.19802 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması