Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

DYNED - GEÇERSİZ ŞİFRE

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
rainman
Aktif Üye
Aktif Üye

DYNED - GEÇERSİZ ŞİFRE    24 Oca 2008, 10:50Alıntıyla Cevap Gönder

MERHABA ARKADAŞLAR.BİZE VERİLEN ŞİFRE İLE KAYIT YÖNETİCİSİNE GİRİP ŞİFRE OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUM.AMA GEÇERSİZ ŞİFRE DİYOR.SEMİNERDE DYNEDİ D: SÜRÜCÜSÜNE KURMAMIZI SÖYLEDİLER.(GÜVENLİK KARTI OLDUĞU İÇİN)GÜNCELLEMESİNİ DE YAPTIM.KULLANICI ADI OLARAK KURUM KODUNU GİRİYORUM.SONRA ŞİFREYİ GİRİYORUM.GEÇERSİZ ŞİFRE DİYOR.SANIRIM BİZE VERİLEN ŞİFRE HATALI.ÇÜNKÜ BAŞKA BİR İHTİMAL YOK GİBİ.BİR DE ŞUNU SORACAKTIM.SINIF ŞİFRESİNİ ANLADIM FAKAT GRUP ŞİFRESİNİ ANLAMADIM.İYİ ÇALIŞMALAR.
cakin
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: DYNED - GEÇERSİZ ŞİFRE    24 Oca 2008, 11:01Alıntıyla Cevap Gönder

rainman yazmış:
MERHABA ARKADAŞLAR.BİZE VERİLEN ŞİFRE İLE KAYIT YÖNETİCİSİNE GİRİP ŞİFRE OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUM.AMA GEÇERSİZ ŞİFRE DİYOR.SEMİNERDE DYNEDİ D: SÜRÜCÜSÜNE KURMAMIZI SÖYLEDİLER.(GÜVENLİK KARTI OLDUĞU İÇİN)GÜNCELLEMESİNİ DE YAPTIM.KULLANICI ADI OLARAK KURUM KODUNU GİRİYORUM.SONRA ŞİFREYİ GİRİYORUM.GEÇERSİZ ŞİFRE DİYOR.SANIRIM BİZE VERİLEN ŞİFRE HATALI.ÇÜNKÜ BAŞKA BİR İHTİMAL YOK GİBİ.BİR DE ŞUNU SORACAKTIM.SINIF ŞİFRESİNİ ANLADIM FAKAT GRUP ŞİFRESİNİ ANLAMADIM.İYİ ÇALIŞMALAR.

AYNI SORUN BİZDE DE VAR ARKADAŞIM.
SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARSA PAYLAŞABİLİR Mİ?

BURSA-KESTEL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
koryurek
Yeni Üye
Yeni Üye

DYNED - GEÇERSİZ ŞİFRE    29 Oca 2008, 19:34Alıntıyla Cevap Gönder

hocam şifreyi bize verin biz uğraşırız. Idea
serhatdemir
Aktif Üye
Aktif Üye

DYNED - GEÇERSİZ ŞİFRE    01 Şub 2008, 17:53Alıntıyla Cevap Gönder

hocam kurum kodu ile verilen şifre ile öğretmen ve öğrenci hesapları oluşturuyorsunuz. birde şifrede büyük harf kullandım ben baştan küçük girmiştim o olmamıştı. bir böyle deneyin derim.
he56
Yeni Üye
Yeni Üye

DYNED - GEÇERSİZ ŞİFRE    05 Şub 2008, 19:43Alıntıyla Cevap Gönder

kayıt yöneticisinden verilen şifre geçerli olamıyor hala. sizlerde de aynı sorun hala devam ediyor mu?
ibrahimdemircan
Aktif Üye
Aktif Üye

DYNED - GEÇERSİZ ŞİFRE    05 Şub 2008, 20:19Alıntıyla Cevap Gönder

Okulunuzun .....@meb.k12.tr li adresine şifreniz gönderilmiştir. size verilen şifreyi mutlaka kontrol ediniz. büyük harfler olacaktır. birde RECORDS MANAGER bölümünden giriş yapılacaktır.
hgencer03
Site Gezgini
Site Gezgini

DYNED - GEÇERSİZ ŞİFRE    05 Şub 2008, 20:50Alıntıyla Cevap Gönder

hocam verilen şifre ve kurum kodunuzu programın kurulum yerinde recovery manager diye bir dosya var girişi buradan yapmalısınız. masaüstüne gelen simgelerden giriş yaparken hata veriyor.
bizde internet yok ama bizede bunu yapacaksınız gerekirse 146 dan girip yapın demişler. ben anlamıyorum bu mebi adsl olan yerlere görev vermemişler bizde net yok yapın diyorlar
rainman
Aktif Üye
Aktif Üye

DYNED - GEÇERSİZ ŞİFRE    05 Şub 2008, 21:03Alıntıyla Cevap Gönder

@meb.k12.tr li adresimize şifremiz gönderilmedi.Okula , şifreyi telefonla bildirmişler.heralde sifreyi ya biz yanlış aldık ya da yanlış verdiler.
ibrahimdemircan
Aktif Üye
Aktif Üye

DYNED - GEÇERSİZ ŞİFRE    06 Şub 2008, 10:35Alıntıyla Cevap Gönder

Olabilir....Şifrenizi tekrar öğrenmenizde yarar var. Bize de tel. ile bildirmişlerdi... Ama yanlış yazılmış... Sonra İlMem den gelen yazıda mail adresinizi kontrol edin dendi. Bizde mailden doğrusunu öğrendik.

Ben kurdum sisteme bütn sınıfları ve bilgilerini yükledim...Sorun yok.....

Şifreyi programı kurduktan sonra Dyned / Records Manager bölümünden girmeyi unutmayınız..
mustafacagri
Yeni Üye
Yeni Üye

DYNED - GEÇERSİZ ŞİFRE    14 Şub 2008, 11:36Alıntıyla Cevap Gönder

records managerden okul şifresi ile giriş yapıyorum ama ekle düğmesine bastığımda yönetici şifresi istiyor. aynı şifreyi orada da giriyorum ama kabul etmiyor?

neden acaba..
n_ilkay
Yeni Üye
Yeni Üye

DYNED - GEÇERSİZ ŞİFRE    20 Şub 2008, 12:13Alıntıyla Cevap Gönder

bizde de aynı. records managerden giriş yaparken okul kodu ve şifreyi kabul ediyor ama ekleye basınca yönetici şifresi istiyor. aynı şifre burda kabul olmuyor. başka bir şifre daha mı var acaba?
rainman
Aktif Üye
Aktif Üye

DYNED - GEÇERSİZ ŞİFRE    28 Şub 2008, 20:09Alıntıyla Cevap Gönder

sorunu hallettik.Tahmin ettiğim gibi şifrede hata varmış.Yardımlarınız için teşekkürler...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

DYNED - GEÇERSİZ ŞİFRE

page generation = 0.19307 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması