Bu öğrencilerim bilgisayarı dynedi kuruyorum aynen sizdeki gibi bir hata oluşuyor.
Ama sanırım bizdeki hata tam sizdeki gibi değil. Program Files\ Dyned klasörü altında records yapılandırma ayarları diye bir dosya yok.
Yinede teşekkürler.
Bu öğrencilerim bilgisayarı dynedi kuruyorum aynen sizdeki gibi bir hata oluşuyor. Ama sanırım bizdeki hata tam sizdeki gibi değil. Program Files\ Dyned klasörü altında records yapılandırma ayarları diye bir dosya yok. Yinede teşekkürler.
record'un altında öyle bir satır yok. Öğrenciler hep internet bağlantınızı kontrol edin hatasından şikayetçi. 1000 tane cd kopyaladık dağıttık daha 3-5 kişi kurabildik diyor.
selam. ben dynedi yükledim fakat dedıgınız herşeyi yaptım.
güvenlik duvarını kaldırdım. tr1 leri sildim recordsdaki ama yine yine...
benim sorunum güncellemeyle ilgili güncelleme yapmıyor. şifre ekranını zar zor çıkarttım ama şifreyi yazdıktan sonra internet bağlantı ayarlarınızı kontrol edın dıyor sabahtan beridir uğraşıyorum lütfen yardım edın..
İyi akşamlar.öğrenci velisi olarak bu cd yi kurmak için bir haftadır uğraşıyorum dediklerinizide yaptıysam bir türlü internet bağlantı soprununu geçip kayıt ekranını göremedim:(okuldanda bu konu hakkında bir yardım alamadım.Bu internet bağlantı sorununu nasıl halledeceğiz
100 puanlık bonus soru.
bt sınıfı eski olduğu için cdleri öğrencilere verdik evlerinden yüklesinler diye. ama şu anda sorumlu öğretmen olarak ben dahil kimse bağlanamıyor.internet bağlantı hatası veriyor. ve ben de record diye bir dosya yok.
netcez gariiiii??????
ARKADAŞLAR BENDE DYNEDİ KURDUM AMA GİRİYORUM ÜYE GİRİŞİME ŞÖYLE BİR HATA VERİYOR YARDIM LÜTFEN :::DynEd Çalıştırma Hatası Bu sorunun çözümü için teknik günlük kütüğünüzü supprt@dyned.com adresine yollayın. İptal diyorum bu sefer şöyle bir şey çıkıyor Corrupted Records Server Settings [1]:mone.records.dyned.com yazıyor lütfen yardım
ARKADAŞLAR BENDE DYNEDİ KURDUM AMA GİRİYORUM ÜYE GİRİŞİME ŞÖYLE BİR HATA VERİYOR YARDIM LÜTFEN :::DynEd Çalıştırma Hatası Bu sorunun çözümü için teknik günlük kütüğünüzü supprt@dyned.com adresine yollayın. İptal diyorum bu sefer şöyle bir şey çıkıyor Corrupted Records Server Settings [1]:mone.records.dyned.com yazıyor lütfen yardım
sayın hocam ben de aynı hatayı veriyordu. çalışır durumdaki bir dyned klasörünü kopyalıyıp diğer bilgisayarların c:/program files klasörü içine yapıştırdım. bazı bilgisayarlarda çalışırken bazılarında dynede giremiyordum. bugün kaldırıp c yerine d partisyonuna kurdum ve güncellemelerini yaptırdım. iki bilgisayarda denedim ikisinde de çalıştı umarım sizinkinde de işe yarar
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.