Kullanıcı adı:  Şifre:  Her ziyaretimde otomatik giriş yap                              GirişGiriş   

Sitemize Hoşgeldiniz..! 

Bilişim Teknolojileri-Bilgisayar Forum
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
Son 24 Saat
Kayıt Olun
Kayıt Olun
iletişim
iletişim

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 32 mesaj ] Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj

Mesaj 18 Mar 2008, 22:59 
Site Gezgini
Site Gezgini
Kullanıcı avatarı

hdx ARKADAS
COK SAGOL
NE UGRASTIM BİLEMEZSINIZ.

Başa Dön

Records
Mesaj 18 Mar 2008, 23:49 
Site Gezgini
Site Gezgini

Bu öğrencilerim bilgisayarı dynedi kuruyorum aynen sizdeki gibi bir hata oluşuyor.
Ama sanırım bizdeki hata tam sizdeki gibi değil. Program Files\ Dyned klasörü altında records yapılandırma ayarları diye bir dosya yok.
Yinede teşekkürler.

Başa Dön

Mesaj 19 Mar 2008, 00:34 
Site Gezgini
Site Gezgini

ulu2000 yazdı:
hdx ARKADAS
COK SAGOL
NE UGRASTIM BİLEMEZSINIZ.

birşey değil ,bilgiyi başka bir arkadaşdan almıştım sizinle paylaştım :mrgreen:

Başa Dön

Re: Records
Mesaj 19 Mar 2008, 00:37 
Site Gezgini
Site Gezgini

filiz yazdı:
Bu öğrencilerim bilgisayarı dynedi kuruyorum aynen sizdeki gibi bir hata oluşuyor.
Ama sanırım bizdeki hata tam sizdeki gibi değil. Program Files\ Dyned klasörü altında records yapılandırma ayarları diye bir dosya yok.
Yinede teşekkürler.

hocam size yardım edemediğim için üzgünüm :cry:

Başa Dön

Mesaj 19 Mar 2008, 10:15 
Yeni Üye
Yeni Üye

hdx docam allah sizden razı olsun dediğinizi yaptım calıştı 3 haftadı uğraşıyordum SADECE tr1. YAZISINI CIKARDIM :+1:

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER...

Başa Dön

Mesaj 19 Mar 2008, 10:44 
Site Gezgini
Site Gezgini

çok sağol benim düzeldi

Başa Dön

Mesaj 20 Mar 2008, 10:59 
Yeni Üye
Yeni Üye

record'un altında öyle bir satır yok. Öğrenciler hep internet bağlantınızı kontrol edin hatasından şikayetçi. 1000 tane cd kopyaladık dağıttık daha 3-5 kişi kurabildik diyor.

Başa Dön

Mesaj 23 Mar 2008, 22:16 
Yeni Üye
Yeni Üye

selam. ben dynedi yükledim fakat dedıgınız herşeyi yaptım.
güvenlik duvarını kaldırdım. tr1 leri sildim recordsdaki ama yine yine...
benim sorunum güncellemeyle ilgili güncelleme yapmıyor. şifre ekranını zar zor çıkarttım ama şifreyi yazdıktan sonra internet bağlantı ayarlarınızı kontrol edın dıyor sabahtan beridir uğraşıyorum lütfen yardım edın..

Başa Dön

Mesaj 23 Mar 2008, 22:22 
Site Gezgini
Site Gezgini

rainman hocam senin dediğin olmuyor. Güncellenmiş halini taşıyınca hata veriyor

Başa Dön

Mesaj 23 Mar 2008, 22:27 
Yeni Üye
Yeni Üye

güncellenmiş hali nerde var onuda söyleyebilirmisiniz??? :roll:

Başa Dön

Mesaj 23 Mar 2008, 22:34 
Yeni Üye
Yeni Üye

İyi akşamlar.öğrenci velisi olarak bu cd yi kurmak için bir haftadır uğraşıyorum dediklerinizide yaptıysam bir türlü internet bağlantı soprununu geçip kayıt ekranını göremedim:(okuldanda bu konu hakkında bir yardım alamadım.Bu internet bağlantı sorununu nasıl halledeceğiz

Başa Dön

Mesaj 23 Mar 2008, 22:49 
Site Gezgini
Site Gezgini

100 puanlık bonus soru.
bt sınıfı eski olduğu için cdleri öğrencilere verdik evlerinden yüklesinler diye. ama şu anda sorumlu öğretmen olarak ben dahil kimse bağlanamıyor.internet bağlantı hatası veriyor. ve ben de record diye bir dosya yok.
netcez gariiiii?????? :( :( :( :? :?

Başa Dön

Mesaj 07 Nis 2008, 22:05 
Yeni Üye
Yeni Üye

ARKADAŞLAR BENDE DYNEDİ KURDUM AMA GİRİYORUM ÜYE GİRİŞİME ŞÖYLE BİR HATA VERİYOR YARDIM LÜTFEN :::DynEd Çalıştırma Hatası Bu sorunun çözümü için teknik günlük kütüğünüzü supprt@dyned.com adresine yollayın. İptal diyorum bu sefer şöyle bir şey çıkıyor Corrupted Records Server Settings [1]:mone.records.dyned.com yazıyor lütfen yardım

Başa Dön

Mesaj 07 Nis 2008, 22:17 
Aktif Üye
Aktif Üye

dede60 yazdı:
ARKADAŞLAR BENDE DYNEDİ KURDUM AMA GİRİYORUM ÜYE GİRİŞİME ŞÖYLE BİR HATA VERİYOR YARDIM LÜTFEN :::DynEd Çalıştırma Hatası Bu sorunun çözümü için teknik günlük kütüğünüzü supprt@dyned.com adresine yollayın. İptal diyorum bu sefer şöyle bir şey çıkıyor Corrupted Records Server Settings [1]:mone.records.dyned.com yazıyor lütfen yardım

sayın hocam ben de aynı hatayı veriyordu. çalışır durumdaki bir dyned klasörünü kopyalıyıp diğer bilgisayarların c:/program files klasörü içine yapıştırdım. bazı bilgisayarlarda çalışırken bazılarında dynede giremiyordum. bugün kaldırıp c yerine d partisyonuna kurdum ve güncellemelerini yaptırdım. iki bilgisayarda denedim ikisinde de çalıştı umarım sizinkinde de işe yarar

Başa Dön

Mesaj 11 Haz 2008, 11:11 
Yeni Üye
Yeni Üye

ya dynedi açarken bu kurulum eski güncelleştirmeleri yapın dedi hepsini yaptım ama first english yine açılmadı ne yapabilirim?

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 32 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-

Bilişim Teknolojileri-E_Okul