Hiç bir değişiklik olmamış gibi acaba güncellemeyi geri mi aldılar? hasari Hocam şifrenizi kaptırmış olayasınız...Olur ya sahte site falan
Tekrar eski temaya dönmüşler sanırım deneme yapıyorlardı. Ama şuan eski tema olsada explorer 8.0 ile giriş yapılabiliyor. Yakında yeni halini aktif ederler. @tenten hocam TTNET faturamı yatırdım sanırım hack olsa yatıramazdım.
ben tam işlem yaparken sistem attı beni tekrar girmeyi deneyince farklı bir sayfa açılınca ben de başka şeylerden şüphelenmiştim.Sanal klavye kullanımına geçmiş artık
ben tam işlem yaparken sistem attı beni tekrar girmeyi deneyince farklı bir sayfa açılınca ben de başka şeylerden şüphelenmiştim.Sanal klavye kullanımına geçmiş artık
Aynısı bende de oldu. Sanal klavye olayını ve yeni düzenlerini sevdim.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.