yapılan yorumlardan görüyorumki aramızdaki vasıfsız arkadaşlar yüzünden hepimiz kurban ediliyoruz. E tabi çekemeyenlerde var. ve şuraki bir kesinki ağzımızla kuş tutsak ne öğrenciye ne de başka öğretmenlere yaranamıyoruz. ben görürüm ama onları bilgisayarları mavi ekrana düşesiceler ....
formatörlük nedir yav ben bıktım artık tam eve gideceğim şube müdürleri geliyor sistemi kur yardımcı ol oturayım dedim haftaya bilgi yarışmasında görevlendirilmişim haberim yok bugün öğrendim.harbiden bu öğretmenlik insanı kısıtlıyor seneye küçük bir köyde çalışmak öğleden sonra balık tutmak çocuklarla top oynamak dağlara çıkıp mangal yapmak istiyorum off offf
Küçük bi köyde emin olun daha zor oluyor. Tek bilgisayar öğretmeni siz oluyosunuz haliyle herşey sizden beklenioy
_________________ Herşey ya hakikaten güzeldir, ya bizzat güzeldir, veya neticeleri itibarıyla güzeldir...
birbirini çekemeyenlerin oluşturduğu bir camia da çalışıyoruz böyle olması çok normal eğer sürünsek sıkıntı çeksek hatta asgari ücrete indirilse maaşımız ondan memnun olurlar. kesinlikle hiç sevmiyorum milli eğitim camiasını herkes fesat. azıcık puanla okumuş çoğu öğretmen olarak atanmışlar sonra vay efendim ekders ful vay efendim yatıyomuşuz yattığım yerden tüm okula yetiyorsam size ne
doğum iznine ayrıldım ve üniversiteden toplum hizmeti diye bizim okula haftada 20 kişi kadar bilgisayar öğretmenliğinden öğrenci geliyor ancak yetiştiriyorlarmış işleri müdür amma çokmuş senin işin yeni fark ettim dedi. işlerde aksama olmadan çalışıyorlar yokluğumuzda dank ediyor.
Ne yorumlar yapılmış kimse çalışan öğretmenden bahsetmemiş onca işi yapıyoruz ve baskalarının gözünde işe yaramayan ögretmenleriz. acaba yüzlerine karsıda aynı seyi söyleyebiliyorlarmı merak ediyorum
_________________ Bilişim Teknolojileri öğretmeni
Haksızlığa sapıp bütün insanların seni izlemeleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalmak daha iyidir.
birbirini çekemeyenlerin oluşturduğu bir camia da çalışıyoruz böyle olması çok normal eğer sürünsek sıkıntı çeksek hatta asgari ücrete indirilse maaşımız ondan memnun olurlar. kesinlikle hiç sevmiyorum milli eğitim camiasını herkes fesat. azıcık puanla okumuş çoğu öğretmen olarak atanmışlar sonra vay efendim ekders ful vay efendim yatıyomuşuz yattığım yerden tüm okula yetiyorsam size ne
_________________ Çaresizlik öğrenilmiştir. Başarılı olmak da öğrenilebilir. Her şey seninle başlar! Başkaları yapabildiyse, sen de yaparsın. Hayatta ya tozu dumana katarsın, Ya da tozu dumanı yutarsın.
Seçim senin!
yazık valla şaştım kaldım yorumlara. not verilmemesine laf edenler olmuş. sanki öğretmenler notu öğretmen kaldırdı. biz milli eğitim ne derse onu yapıyoruz. müdür müdür yardımcısı ne derse onu yapıyoruz. yine de yaranamıyoruz. biz de ne öğretmenler gördük. o arkadaş eğer öğretmense açıklasın branşını ben de onun branşından örnekler veriyim. her branşta vardır böyleleri. bir formatörün devamlı film izleyecek kadar vakti olacağına da beni kimse inandıramaz.
[b]Merhabalar. Ben de bir köy okulunda çalışıyorum. Asıl branşım Sosyal Bilgiler. Eylül ayından beri formatörüm. 12 saat dersim var toplam. Ama şöyle arkama yaslanıp "gel keyfim gel" diyecek bir dakika bile zamanım yok. Okulumda toplam 18 bilgisayar var. Hepsi benden sorulur. Elektrik sorunu nedeniyle, power sorunlarımız oluyor sık sık. Bunu yanında okulun aynı zamanda memuru ve müdür yardımcısı gibi çalışıyorum. Şunu yaz, bunu ekle, web sitesini güncelle, web sitesinde şu olmamış böyle yap.... Valla ekders için formatör olanlar, nasıl yan gelip yatıyorlar bilmiyor. Şahsen benim hiç zamanım yok. Öğretmen arkadaşlar bile neredesin, görünmüyorsun diyorlar.... Ama, bazı formatör arkadaşlarımız, ne kadar çalışsalar da emeklerinin karşılığını alamıyorlar ne yazık ki. "Yan gelip yatıyor, parayı kırıyor" diyenler gerçekten ayıp ediyorlar. Şükür ki kendi okulumda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum...[/b]
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.