Kullanıcı adı:  Şifre:  Her ziyaretimde otomatik giriş yap                              GirişGiriş   

Sitemize Hoşgeldiniz..! 

Bilişim Teknolojileri-Bilgisayar Forum
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
Son 24 Saat
Kayıt Olun
Kayıt Olun
iletişim
iletişim

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 26 mesaj ] Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
  Re: FORMATÖRLÜK HABER OLDU ARKADASLAR
Mesaj 12 Mar 2010, 09:34 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

yapılan yorumlardan görüyorumki aramızdaki vasıfsız arkadaşlar yüzünden hepimiz kurban ediliyoruz. E tabi çekemeyenlerde var. ve şuraki bir kesinki ağzımızla kuş tutsak ne öğrenciye ne de başka öğretmenlere yaranamıyoruz. ben görürüm ama onları bilgisayarları mavi ekrana düşesiceler ....

Soft-Ge Okul Zil V1
Soft-Ge Kütüphane Beta-Hazır
http://www.sasonlisesi.net

http://www.soft-ge.com

Başa Dön

Mesaj 12 Mar 2010, 09:42 
Aktif Üye
Aktif Üye

RoboTek yazdı:
formatörlük nedir yav ben bıktım artık tam eve gideceğim şube müdürleri geliyor sistemi kur yardımcı ol oturayım dedim haftaya bilgi yarışmasında görevlendirilmişim haberim yok bugün öğrendim.harbiden bu öğretmenlik insanı kısıtlıyor seneye küçük bir köyde çalışmak öğleden sonra balık tutmak çocuklarla top oynamak dağlara çıkıp mangal yapmak istiyorum off offf

Küçük bi köyde emin olun daha zor oluyor. Tek bilgisayar öğretmeni siz oluyosunuz haliyle herşey sizden beklenioy

Başa Dön

Mesaj 12 Mar 2010, 09:58 
Site Gezgini
Site Gezgini
Kullanıcı avatarı

birbirini çekemeyenlerin oluşturduğu bir camia da çalışıyoruz böyle olması çok normal eğer sürünsek sıkıntı çeksek hatta asgari ücrete indirilse maaşımız ondan memnun olurlar. kesinlikle hiç sevmiyorum milli eğitim camiasını herkes fesat. azıcık puanla okumuş çoğu öğretmen olarak atanmışlar sonra vay efendim ekders ful vay efendim yatıyomuşuz yattığım yerden tüm okula yetiyorsam size ne

Başa Dön

Mesaj 12 Mar 2010, 10:01 
Site Gezgini
Site Gezgini
Kullanıcı avatarı

doğum iznine ayrıldım ve üniversiteden toplum hizmeti diye bizim okula haftada 20 kişi kadar bilgisayar öğretmenliğinden öğrenci geliyor ancak yetiştiriyorlarmış işleri müdür amma çokmuş senin işin yeni fark ettim dedi. işlerde aksama olmadan çalışıyorlar yokluğumuzda dank ediyor.

Başa Dön

Mesaj 12 Mar 2010, 10:06 
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kullanıcı avatarı

bilgisayar öğretmeni gereksiz diyenlere "teknoloji özürlü öğretmenler olduğu sürece bilgisayar öğretmenine hep ihtiyaç vardır" diyorum.

Başa Dön

Mesaj 12 Mar 2010, 10:33 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

Ne yorumlar yapılmış kimse çalışan öğretmenden bahsetmemiş onca işi yapıyoruz ve baskalarının gözünde işe yaramayan ögretmenleriz. acaba yüzlerine karsıda aynı seyi söyleyebiliyorlarmı merak ediyorum

Haksızlığa sapıp bütün insanların seni izlemeleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalmak daha iyidir.

Başa Dön

Mesaj 12 Mar 2010, 10:38 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

whitelead yazdı:
birbirini çekemeyenlerin oluşturduğu bir camia da çalışıyoruz böyle olması çok normal eğer sürünsek sıkıntı çeksek hatta asgari ücrete indirilse maaşımız ondan memnun olurlar. kesinlikle hiç sevmiyorum milli eğitim camiasını herkes fesat. azıcık puanla okumuş çoğu öğretmen olarak atanmışlar sonra vay efendim ekders ful vay efendim yatıyomuşuz yattığım yerden tüm okula yetiyorsam size ne

:++: :+1: :++: :+1:

Başa Dön

Mesaj 12 Mar 2010, 10:45 
Yeni Üye
Yeni Üye

yazık valla şaştım kaldım yorumlara. not verilmemesine laf edenler olmuş. sanki öğretmenler notu öğretmen kaldırdı. biz milli eğitim ne derse onu yapıyoruz. müdür müdür yardımcısı ne derse onu yapıyoruz. yine de yaranamıyoruz. biz de ne öğretmenler gördük. o arkadaş eğer öğretmense açıklasın branşını ben de onun branşından örnekler veriyim. her branşta vardır böyleleri. bir formatörün devamlı film izleyecek kadar vakti olacağına da beni kimse inandıramaz.

Başa Dön

Mesaj 12 Mar 2010, 23:56 
Yeni Üye
Yeni Üye

[b]Merhabalar. Ben de bir köy okulunda çalışıyorum. Asıl branşım Sosyal Bilgiler. Eylül ayından beri formatörüm. 12 saat dersim var toplam. Ama şöyle arkama yaslanıp "gel keyfim gel" diyecek bir dakika bile zamanım yok. Okulumda toplam 18 bilgisayar var. Hepsi benden sorulur. Elektrik sorunu nedeniyle, power sorunlarımız oluyor sık sık. Bunu yanında okulun aynı zamanda memuru ve müdür yardımcısı gibi çalışıyorum. Şunu yaz, bunu ekle, web sitesini güncelle, web sitesinde şu olmamış böyle yap.... Valla ekders için formatör olanlar, nasıl yan gelip yatıyorlar bilmiyor. Şahsen benim hiç zamanım yok. Öğretmen arkadaşlar bile neredesin, görünmüyorsun diyorlar.... Ama, bazı formatör arkadaşlarımız, ne kadar çalışsalar da emeklerinin karşılığını alamıyorlar ne yazık ki. "Yan gelip yatıyor, parayı kırıyor" diyenler gerçekten ayıp ediyorlar. Şükür ki kendi okulumda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum...[/b]

Başa Dön

Mesaj 13 Mar 2010, 00:22 
Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kullanıcı avatarı

denizlerb yazdı:
bilgisayar öğretmeni gereksiz diyenlere "teknoloji özürlü öğretmenler olduğu sürece bilgisayar öğretmenine hep ihtiyaç vardır" diyorum.

Bu sözü kapak olarak söylenecek sözler arasında ilk sıraya aldım... :++:

Başa Dön

Mesaj 13 Mar 2010, 01:09 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

dayanamadım ben de yazdım yorum, yok ya ilk yorumu yapan öğretmen olamaz, bizim yaptığımız işlerden bu kadar bi haber olduğuna göre hademe olsa gerek :P

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 26 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: isbal ve 8 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-

Bilişim Teknolojileri-E_Okul