Re: FORMAT CD DEN BAŞLAMIYOR... ACİL YARDIM......
28 Eyl 2010, 13:35
Aktif Üye
Hocam pc açılırken del tuşuna basarak Biosa girin. Oradaki boot seçeneğinden 1. sıraya cd rom sürücüyü çıkarın kaydedin ve tekrar başlatın. Kolay gelsin
_________________ Düşünde bile günahkarsın, Bunu kim hayra yorar
En son fgulus tarafından 28 Eyl 2010, 13:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
28 Eyl 2010, 13:36
Süper Üye
CD-ROM da veya CD de sorun olmadığına eminsen tekrar ve tekrar dene...
Ben 1 gün boyunca 20 defa restart yapmış bir sonuç alamamış fakat sonraki gün 2. restartta CD den başlamasını sağlamıştım. Not: Yaptığım sadece yeniden başlat komutu vermekti...
_________________ Yanlış yapmayan insan yoktur; insanlık yanlışını kabul ve düzeltmekle olur.
28 Eyl 2010, 16:09
Aktif Üye
Arkadaşım vestelin bilgisayarlar ile gelen orjinal xp sp2 cd leri var.Üzerinde geri yükleme medyası yazar.Birde elinde varsa o cd ile format atmayı dene....
hocam güvenlik kartı ayarlarından da olabilir..güvenlik kartını pasif hale getirdikten sonra bilgisayarı yalnızca hdd den başlat gibi bi seçenek olması lazım onu işaretleyin...sorun çözülür gibi geliyor...
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 25 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.