|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
Yalnız_Kurt
Süper Üye

| dlink modemim elektrik kesilince resetleniyor 26 Mar 2008, 10:33 | |
| | benim de dlink tek portlu bir modemim var elektriği kesip bilg kapatınca resetleniyor kull adı ve şifre ne yapmalıyım. | | |
|  | helpdesk
Aktif Üye

| dlink modemim elektrik kesilince resetleniyor 26 Mar 2008, 10:44 | |
| | Anlaşıldı modemlerin kafayı yeme zamanı geldi teker teker yıkılıyorlar.. Garantisi devam ediyorsa vakit kaybetmeden teknik servis... | | |
|  | Yalnız_Kurt
Süper Üye

| dlink modemim elektrik kesilince resetleniyor 26 Mar 2008, 10:53 | |
| | maalesef garanti dışına çıkmış durumdayım... | | |
|  | helpdesk
Aktif Üye

| dlink modemim elektrik kesilince resetleniyor 26 Mar 2008, 10:57 | |
| Ozaman elektrik kesilmesini beklemeden biz elektriğini keserek test yapalım. Acaba cihaz elektrik kesintisindeki dalgalanmalardanmı etkileniyor. yoksa gerçekten elektrik gidince hafızasındakileri unutuyor mu? Faydası olur mu bilmem ama sitesinden firmware güncellemeyi deneyebilirsiniz.
------------------
Düşük bir ihtimal ama gözden kaçabilir diye yazayım dedim.
Yapılan ayarları kayıt ediyorsunuz değil mi? | | |
|  | denizci
Aktif Üye

|
| dlink modemim elektrik kesilince resetleniyor 26 Mar 2008, 11:11 | |
| arkadaşım beninde şöle bir önerim var. bizim okulun modemindede böle bir problem vardı. elektrik kesilince resetleniyorduu. tabi bizim modemin 1 usb 4 de eternet portu var.
bende biraz uğraştıktan sonra sürücüyü kaldırıp tekrar kurdum ama kurarken bütün aşamalara mutlaka dikkat ettim ve şimdi canavar gibi çalışıyor. sende sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsinnnnn... | | |
|  | Yalnız_Kurt
Süper Üye

| dlink modemim elektrik kesilince resetleniyor 26 Mar 2008, 11:21 | |
|
 |
 |
Ozaman elektrik kesilmesini beklemeden biz elektriğini keserek test yapalım. Acaba cihaz elektrik kesintisindeki dalgalanmalardanmı etkileniyor. yoksa gerçekten elektrik gidince hafızasındakileri unutuyor mu? Faydası olur mu bilmem ama sitesinden firmware güncellemeyi deneyebilirsiniz.
------------------
Düşük bir ihtimal ama gözden kaçabilir diye yazayım dedim.
Yapılan ayarları kayıt ediyorsunuz değil mi? |
elektrik gidince hafızadaki bilgiler kayboluyor arkadaşlar | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.13999 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|