|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
cagdas
Aktif Üye

|
| diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz 29 May 2008, 9:19 | |
| Arkadaşlar son 1 haftadır okuldaki diğer öğretmenlerin notlarını giriyorum. artık boynumda ağrılar oluştu not girmekten.
Rica ediyorlar kıramıyoruz ama kıramadıkça enai yerine konduğumu hissediyorum
Hiç selam vermeyen öğretmenler birden nerdeyse akraba çıkmaya başladı.
Sizde giriyormusunuz merak ettim. yoksa tek enayi benmiyim  | |
|
|
 |
osayrac
Seçkin Üye

Kayıt: 07 Eyl 2007 Mesajlar: 741 Konum: Eskişehir------>Diyarbakır |
| diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz 29 May 2008, 9:21 | |
| Hocam alıştırmayın.....Kendileri öğrensinler.... Hep sen olacak değilsin onların yanında.....  | |
|
|
 |
serefcan
Süper Üye

| diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz 29 May 2008, 9:23 | |
| | Hayır notlarını girmiyorum ama tenefüslerde çıktı için sıra oluyor. | |
|
|
 |
atungad
Seçkin Üye

|
| diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz 29 May 2008, 9:24 | |
| Ben nerden gireceklerini gösteriyorum. Hepsine de bilgisayar veriyorum. Hatta şuan karşımda takır takır giriyorlar.  | |
|
|
 |
PressAnyKey
Aktif Üye

|
| diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz 29 May 2008, 9:24 | |
| | Hocam yaptığın iyilikler zamanla görevinmiş gibi olur. Yapma, bu kadar yüz verme.. "Hocam, sizinle beraber 1-2 tanesini gireyim. sizde öğrenin. Devam edersiniz." deyin. | |
|
|
 |
mutlak_adeger
Site Gezgini

| diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz 29 May 2008, 9:33 | |
| Ben kesinlikle girmiyorum. Hatta geçen gün bitanesi not girmeyi bilmediğim için giremeyeceğimi söylediğimi sandı ve "sen ne biçim bilgisayar öğretmenisin bilmiyosun not girmeyi" dedi.Ben de "o sizin işiniz, nerden girildiğini göstereyim siz girin" dedim. Herkes kendisi giriyor notunu, öğrensinler işte...Üstelik sonucu görüp öğrenciyi kendilerinin değerlendirmesi lazım, 44'den kalan öğrenciler bile var. | |
|
|
 |
cingene00
Site Gezgini

|
| diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz 29 May 2008, 9:48 | |
| bende girmiyorum alışsınlar artık  | |
|
|
 |
girdab
Tecrübeli Üye

| diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz 29 May 2008, 9:50 | |
| | Emektarlara yardımcı olmaya çalışıyorum. | |
|
|
 |
sitelerde
Tecrübeli Üye

|
| diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz 29 May 2008, 9:52 | |
| | Nasıl gireceklerini gösterin, labda girsinler. Sizin işiniz mi? Tamam iyi niyetle yapıyorsunuz ama hem kendinizi yoruyorsunuz, hem de onları buna alıştırıyorsunuz. Sonra bazı kötü niyetli olanları da bu iş bilgisayar öğretmeninin işi zannediyor ve mutlak_adeger arkadaşın söylediği tepkileri veriyorlar. | |
|
|
 |
buka_
Aktif Üye

|
| diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz 29 May 2008, 9:54 | |
| bende girmiyorum ve sadece davranış notlarını girdiğim için e-okulla ilgili başka bişey istediklerinde bilmiyorum diyorum.
yoksa kitaplardan notlara kadar herşey başıma kalıcak. | |
|
|
 |
aliatalay
Site Gezgini

|
| diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz 29 May 2008, 10:01 | |
| | ne notlarını giriyon nede çıktıları için uğraşıyorum o kadar fosilin işini yapamam vallaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
|
 |
faolin
Seçkin Üye

| diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz 29 May 2008, 10:23 | |
|
 |
 |
ne notlarını giriyon nede çıktıları için uğraşıyorum o kadar fosilin işini yapamam vallaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Fosil deyişi pek hoş olmamış Hocam... Onların yaşlarına biz gelebilecek miyiz bilmiyorum ama bir gün Allah ömür verirse o yaşlara geldiğimizde arkamızdan böyle konuşulması ne kadar hoşumuza gider acaba?
Bazı öğretmenlerimiz evet teknolojiden uzak kalmışlar ya da gerçekten yapamıyorlar... Ben bugüne kadar sadece 1 kişiye bu şekilde yardım ettim o da gerçekten kullanamıyor ve bu sene emekli olacak bir öğretmenimiz... Diğerlerinine karışmıyorum sadece yol göstericiyim...
Siz de yapmayın hocam... | |
|
|
 |
|
|