Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
cagdas
Aktif Üye
Aktif Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 9:19Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar son 1 haftadır okuldaki diğer öğretmenlerin notlarını giriyorum. artık boynumda ağrılar oluştu not girmekten.
Rica ediyorlar kıramıyoruz ama kıramadıkça enai yerine konduğumu hissediyorum Mad
Hiç selam vermeyen öğretmenler birden nerdeyse akraba çıkmaya başladı.
Sizde giriyormusunuz merak ettim. yoksa tek enayi benmiyim Sad
osayrac
Seçkin Üye
Seçkin Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 9:21Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam alıştırmayın.....Kendileri öğrensinler.... Hep sen olacak değilsin onların yanında..... Smile
serefcan
Süper Üye
Süper Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 9:23Alıntıyla Cevap Gönder

Hayır notlarını girmiyorum ama tenefüslerde çıktı için sıra oluyor.
atungad
Seçkin Üye
Seçkin Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 9:24Alıntıyla Cevap Gönder

Ben nerden gireceklerini gösteriyorum. Hepsine de bilgisayar veriyorum. Hatta şuan karşımda takır takır giriyorlar. Smile
PressAnyKey
Aktif Üye
Aktif Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 9:24Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam yaptığın iyilikler zamanla görevinmiş gibi olur. Yapma, bu kadar yüz verme.. "Hocam, sizinle beraber 1-2 tanesini gireyim. sizde öğrenin. Devam edersiniz." deyin.
mutlak_adeger
Site Gezgini
Site Gezgini

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 9:33Alıntıyla Cevap Gönder

Ben kesinlikle girmiyorum. Hatta geçen gün bitanesi not girmeyi bilmediğim için giremeyeceğimi söylediğimi sandı ve "sen ne biçim bilgisayar öğretmenisin bilmiyosun not girmeyi" Very Happy dedi.Ben de "o sizin işiniz, nerden girildiğini göstereyim siz girin" dedim. Herkes kendisi giriyor notunu, öğrensinler işte...Üstelik sonucu görüp öğrenciyi kendilerinin değerlendirmesi lazım, 44'den kalan öğrenciler bile var.
cingene00
Site Gezgini
Site Gezgini

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 9:48Alıntıyla Cevap Gönder

bende girmiyorum alışsınlar artık Idea
girdab
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 9:50Alıntıyla Cevap Gönder

Emektarlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
sitelerde
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 9:52Alıntıyla Cevap Gönder

Nasıl gireceklerini gösterin, labda girsinler. Sizin işiniz mi? Tamam iyi niyetle yapıyorsunuz ama hem kendinizi yoruyorsunuz, hem de onları buna alıştırıyorsunuz. Sonra bazı kötü niyetli olanları da bu iş bilgisayar öğretmeninin işi zannediyor ve mutlak_adeger arkadaşın söylediği tepkileri veriyorlar.
buka_
Aktif Üye
Aktif Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 9:54Alıntıyla Cevap Gönder

bende girmiyorum ve sadece davranış notlarını girdiğim için e-okulla ilgili başka bişey istediklerinde bilmiyorum diyorum.
yoksa kitaplardan notlara kadar herşey başıma kalıcak.
aliatalay
Site Gezgini
Site Gezgini

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 10:01Alıntıyla Cevap Gönder

ne notlarını giriyon nede çıktıları için uğraşıyorum o kadar fosilin işini yapamam vallaaaaaaaaaaaaaaaaa
faolin
Seçkin Üye
Seçkin Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 10:23Alıntıyla Cevap Gönder

aliatalay yazmış:
ne notlarını giriyon nede çıktıları için uğraşıyorum o kadar fosilin işini yapamam vallaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fosil deyişi pek hoş olmamış Hocam... Onların yaşlarına biz gelebilecek miyiz bilmiyorum ama bir gün Allah ömür verirse o yaşlara geldiğimizde arkamızdan böyle konuşulması ne kadar hoşumuza gider acaba?

Bazı öğretmenlerimiz evet teknolojiden uzak kalmışlar ya da gerçekten yapamıyorlar... Ben bugüne kadar sadece 1 kişiye bu şekilde yardım ettim o da gerçekten kullanamıyor ve bu sene emekli olacak bir öğretmenimiz... Diğerlerinine karışmıyorum sadece yol göstericiyim...

Siz de yapmayın hocam...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz

page generation = 0.44435 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması