Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
tolgahan0010
Aktif Üye
Aktif Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 22:45Alıntıyla Cevap Gönder

ufukaslan82 yazmış:
hocam bu not işlerini 4-5. sınıf öğrenciside girer. siz birkere anlatın. bırakın ne yaparlarsa yapsınlar.

4-5. sınıf öğrencisi dedinde hocam aklıma bugün yaşadığım bi olay geldi. 5. sınıf öğretmenlerinden biri geldi bana yaw hocam şu okunan kitap girişi varya onları öğrenciler girmeyi biliyormu dedi. 5. sınıf öğrencileri. hocam olmaz dedim şifre lazım. olsun öğrencilere şifremi vereyim dedi. olur mu hocam o şifreler size özel bırak öğrenciyi kimseye vermeyin dedim. yani durum vahim. zaten girdikleri topu topu 15 saat ders alışmışlar diğer işlerden de kaytarmaya çalışan 5. sınıf öğretmenleri var.
"bilmiyorum demek ayıp değil hocam, bir stratejidir." yoksa varya bilende yıkmaya çalışır işi üzerine.
armutlulu
Site Gezgini
Site Gezgini

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 23:07Alıntıyla Cevap Gönder

Geçen yıl ben, görevim olmadığı halde iki tane sınıf öğretmeninin sene başından sene sonuna kadar bilgisayar dersine girdim.Sene sonunda bir konuyu bahane ederek bana düşman kesildiler.Şimdi benimle konuşmazlar.Neyinize gerek giren girer girmeyen girmez.Bazıları köprüden geçene kadar selam duruyor.Kendileri girsin.İşiniz mi yok.

En son armutlulu tarafından 29 May 2008, 23:09 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
mustafa16
Site Gezgini
Site Gezgini

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 23:09Alıntıyla Cevap Gönder

Ben kesinlikle girmiyorum. çünkü geçen sene bizim okulun öğretmenlerine genel bilgisayar kursu açayım dedim. hepsi sertifikalarının olduğunu söyledi ve istemediler. ve bazılarıda uzman öğretmen Exclamation olduklarını söylediler. o günden sonra bilgisayarla ilgili hiçbir soruyu cevaplamadım uzman öğretmenler varken bana düşmez diyorum. şimdi çok rahatım...
öğrencilerim beni, ben öğrencilerimi çok seviyorum gerisi önemli değil.
hokuspokus2
Aktif Üye
Aktif Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 23:13Alıntıyla Cevap Gönder

tolgahan0010 yazmış:
"bilmiyorum demek ayıp değil hocam, bir stratejidir."
bu lafı tuttum işte +1 +1 +1
suleyyyman
Aktif Üye
Aktif Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 23:24Alıntıyla Cevap Gönder

Ben bu yüzden öğretmenin biriyle kötü bile oldum.
Bana sen bu notları girmek zorundasın dedi.
Bende girmiyorum git kime şikayet edersen et dedim.
tabii hemen müdüre gitti. neyse ki müdür bana hiç bişiy demedi.

bizim harcayacağımız boş bir dakikamız bile yoktur.
O yüzden her kes kendi işini yapsın diyorum...
hokuspokus2
Aktif Üye
Aktif Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 23:30Alıntıyla Cevap Gönder

suleyyyman yazmış:
Ben bu yüzden öğretmenin biriyle kötü bile oldum.
Bana sen bu notları girmek zorundasın dedi.
Bende girmiyorum git kime şikayet edersen et dedim.
tabii hemen müdüre gitti. neyse ki müdür bana hiç bişiy demedi.

bizim harcayacağımız boş bir dakikamız bile yoktur.
O yüzden her kes kendi işini yapsın diyorum...
"neyseki müdür bana hiç bişiy demedi" demişsiniz de,

dese de bişey farketmez bence...

isterse feriştahı gelsin, ben elalemin notlarını girmem, istifa ederim yine girmem, mesleğimin branşımın gururudur bu,
suleyyyman
Aktif Üye
Aktif Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 23:48Alıntıyla Cevap Gönder

Hokuspokus .

Evet haklısınız kim gelirse gelsin değişmemeli.
ama nedense bugüne kadar müdüre hiç itiraz edemedim belki de sevgiden kaynaklanıyor.
bide ilk senem ..
hokuspokus2
Aktif Üye
Aktif Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 23:51Alıntıyla Cevap Gönder

evet orası da doğru, okullarda psikolojik baskı had safhada, bu yüzden de mesele sizin basiretsizliğiniz değil onların suçudur.. hele bizim branş biraz daha tecrübe kazansın da öyle işler yoluna girecek sanırım Smile
61ogretmen61
Aktif Üye
Aktif Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    30 May 2008, 0:04Alıntıyla Cevap Gönder

bilgisayar veriyorum. nasıl yapacaklarını da gösteriyorum. hatta tab tuşunu bile bilmiyorlardı. özellikle yöneltmelerde çok yardımcı oluyor. balık tutmayı gösteririm ama başkası için tutmam.
seyyyes
Aktif Üye
Aktif Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    30 May 2008, 0:12Alıntıyla Cevap Gönder

hokuspokus2 hocamın da dediği gibi psikolojik baskı oluşuyor..ilk başta kırmayayım diyoruz sonra iş tamammen bizim üzerimize yıkılıyor..ilk yıl çok çok çektim ben bu durumdan.bir gün saygı duyduğum öğretmen arkadaşlardan biri böyle yapmam gerektiği konusunda uyardı.ilk başta kulak asmadım söylediklerine ama zamanla sözüne geldim.Özellikle yeni başlayan arkadaşlar lütfen kendinizi ezdirmeyin...
niki77
Site Gezgini
Site Gezgini

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    30 May 2008, 1:01Alıntıyla Cevap Gönder

siz gösterin hocam onlar devam etsin
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz

page generation = 0.52613 seconds, sql queries = 102

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması