|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
unlem
Aktif Üye

| Ders kitaplarının değerlendirilmesi anketi 28 May 2008, 10:16 | |
| arkadaşlar size komik gelecek belki ama bizim okulda anketten bahseden kimse olmadı, idarede bişey söylemedi.  | |
|
|
 |
tmancar
Seçkin Üye

| Ders kitaplarının değerlendirilmesi anketi 28 May 2008, 10:48 | |
|
 |
 |
arkadaşlar size komik gelecek belki ama bizim okulda anketten bahseden kimse olmadı, idarede bişey söylemedi.  |
Aynen, epostaya da baktık orada da bir yazı göremedik. | |
|
|
 |
cotanaklar--28
Site Gezgini

|
| Ders kitaplarının değerlendirilmesi anketi 28 May 2008, 10:54 | |
| | değerlendirilmeli | |
|
|
 |
cekgul
Aktif Üye

| Ders kitaplarının değerlendirilmesi anketi 28 May 2008, 12:00 | |
| | arkadaşlar yazı bakanlıktan ile gönderilir. bu nedenle 81 il merkezi diye başlamış.il ise ilçelere gönderir.anketi doldurmak gerekiyor aksi bile olsa bir sakıncası yok. neticede bu bir anket. Bizde bu işler hep böyle olur. Bakanlıktan bir yazı gelir ama net değildir,yoruma açık olduğu için herkes farklı yorumlar. Tekrarlıyorum il ilçe herkes girecek ve hiçbir sakıncası yok. | |
|
|
 |
Amisos
Tecrübeli Üye

|
| Ders kitaplarının değerlendirilmesi anketi 28 May 2008, 12:37 | |
| Ne zaman girmeye çalışsam sayfa hata veriyor. Henüz giriş sayfasından öteye geçemedim.
Anketi dolduramazsak birşey olmaz herhalde. Sonuçta bu bir anket, öyle değil mi? | |
|
|
 |
dizzy
Site Gezgini

| Ders kitaplarının değerlendirilmesi anketi 28 May 2008, 14:15 | |
| Bilgilendirici bazı bilgiler vereyim
1.)Anketi tüm öğretmenler dolduracak
2.) Her sınıf seviyesinden en az 1 sınıf öğrencileri dolduracak
3.) Bilişim teknolojileri öğretmenleri olarak biz sadece klavuz kitabı - öğrenci çalışma kitabı bölümlerini dolduracağız. (Çünkü ders kitabı yok)
4.) Anketin söyle bir saçmalığı var. E-okul gibi değil bir kere doldurup kaydettikten sonra o bilgileri saklamıyor. Yani siz doldurdunuz gönderdiniz tekrar açtığnızda boş gözüküyor. En son doldurdğunuz bilgiler kabul edilecek.
Kolay gelsin... | |
|
|
 |
pakers
Site Gezgini

Kayıt: 29 Nis 2008 Mesajlar: 62 Konum: Babilin Asma Bahçeleri |
| Ders kitaplarının değerlendirilmesi anketi 29 May 2008, 14:40 | |
| | arkadaşlar öğrencilerin anketini tamamladık yarın son gün ama öğretmen anketi devamlı hata veriyor bu konu ile ilgili ne yapacağız | |
|
|
 |
enden
Aktif Üye

| Ders kitaplarının değerlendirilmesi anketi 29 May 2008, 21:15 | |
| yarın son gün
şu an da sayfada problem var | |
|
|
 |
deepman
Site Gezgini

|
| Ders kitaplarının değerlendirilmesi anketi 29 May 2008, 21:33 | |
| | peki öğretmenler tek sınıf düzeyini mi yoksa bütün sınıfları mı dolduracak. ben tek 8 doldurdum ama doğru yaptık acaba | |
|
|
 |
levuca
Site Gezgini

| Ders kitaplarının değerlendirilmesi anketi 29 May 2008, 21:39 | |
| | bizim okula bununla ilgili görevli geldi. her sınıf için 20 kişi doldurursa yeter hocam dedi. Sistemden de çıkmaya gerek yok. her sınıf dolduracak. sınıf öğretmenleride kendi aralarında bir ders seçip dolduracaklar. | |
|
|
 |
ismim_k
Yeni Üye

| Ders kitaplarının değerlendirilmesi anketi 30 May 2008, 0:33 | |
| | kitap seçimiyle ilgili öğretmen anketini doldurmaya çalışıyorum ama sistem hata veriyo başka bir arkadaşın kullanıcı adı ve şifresiyle sisteme girdiğimde giriş yapabiliyorum. bu nasıl iş anlamadım sorun ne?genel olarak ilsis'e aynı şifre ve kullanıcı adıyla giriş yapabiliyorum acaba biz yapmıyormuyuz bu anketi | |
|
|
 |
muyu
Yeni Üye

|
| Ders kitaplarının değerlendirilmesi anketi 30 May 2008, 1:20 | |
| | bizim bina yikildigi icin bt sınıfına cocuklari alarak giremedik. bu sebepten anket dagitildi ve ogretmenler ogretmen odasinda veya aksamlari evinde giriyor. bu durumda olan varsa onerim opera kullanilmasi olacak. internet explorer geriye donus hakki tanimyior ama opera aynen girilen secenekleri tekrar girme hakki taniyor. | |
|
|
 |
|
|