|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ciddi
Yeni Üye

|
| çıkacak sorular hakkında bilgi sahibi olanlar varmıydı? 27 Mar 2008, 13:55 | |
| | duyduğuma göre yapılan eğitici formatör sınavında çıkacak sorular hakkında bazılarının bilgi sahibi oldukları yada çıkacak sorular hakkında notlar ellerinde olduğu duyumunu aldım.(çünkü şu anda görev yapan bazı eğitici formatörlerden bazıları kendisinden beklenenin çok üstünde notlar alması beni şaşırtmıştı.ve bizim ilde görev yapan eğitici formatörler 50 üzeri ve sanki sıraya girmiş gibi notlar aldılar.yani sıralamada onlar başı alıyorlar.tekrar göreve devam yani.benimki sadece duyum.ama notlar ve bu notları alan BAZI eğitici formatörlerin sewiyeleri beni düşündürmüyor değil???????? | |
|
|
 |
denizci
Aktif Üye

|
| çıkacak sorular hakkında bilgi sahibi olanlar varmıydı? 27 Mar 2008, 14:21 | |
| sonuna kadar destekkk
varsa eğerrrrrrr böle bişeyyy söleyecek çok fazla bir şey bulamıyorummm...
yazıklar olsun yapanada yaptıranada | |
|
|
 |
alpaygunes
Aktif Üye

Kayıt: 03 Ekm 2007 Mesajlar: 213 Konum: Kayseri / Develi |
| çıkacak sorular hakkında bilgi sahibi olanlar varmıydı? 27 Mar 2008, 15:09 | |
| Çıkacak soruların A+ olacağını yani donanım ve işletim sistemini kapsayacağını herkes biliyordu. 1 ay bunlara bakan arkadaşların çoğu kendilerininden beklenenin üstünde tabiki not ala bilir bence normal.
MEGEP in bilşim pdf leri çok kaliteliydi sırf onlara çalışan biri bile keisn 50 alırdı zaten
bence eklınıza kötü birşey getirmeyin. | |
|
|
 |
formator5555
Aktif Üye

|
| çıkacak sorular hakkında bilgi sahibi olanlar varmıydı? 27 Mar 2008, 15:15 | |
| | arkadaşlar mızıkçılık yok yakışmıyo | |
|
|
 |
dus__sokagi
Yeni Üye

|
| çıkacak sorular hakkında bilgi sahibi olanlar varmıydı? 27 Mar 2008, 15:31 | |
| | a plus ın ne olduğunu sınavdan sonra öğrenenlerden iseniz bunda mevcut eğitici formatörlerin ne günahı var.. | |
|
|
 |
berkay07
Aktif Üye

|
| çıkacak sorular hakkında bilgi sahibi olanlar varmıydı? 27 Mar 2008, 17:46 | |
| | hocam gerçektende sadece duyum. sınavda ne olacağı herkesçe biliniyordu zaten | |
|
|
 |
bursabilisim
Yeni Üye

| çıkacak sorular hakkında bilgi sahibi olanlar varmıydı? 27 Mar 2008, 17:48 | |
|
 |
 |
a plus ın ne olduğunu sınavdan sonra öğrenenlerden iseniz bunda mevcut eğitici formatörlerin ne günahı var.. |
DESTEK | |
|
|
 |
raco38
Aktif Üye

|
| çıkacak sorular hakkında bilgi sahibi olanlar varmıydı? 27 Mar 2008, 18:09 | |
| | Yapmayın arkadaşlar sınav soruları o kadarda zor değildi. Sınıf öğretmeni olmama rağmen eğer 1 ay değil 2 hafta çalışşaydım 70 i rahat alabilirdim. Asıl beni şaşırtan 50 nin altında hatta 40 ın altında puan alan bilgisayar öğretmenleri olmasıydı. | |
|
|
 |
frht2323
Yeni Üye

|
| çıkacak sorular hakkında bilgi sahibi olanlar varmıydı? 27 Mar 2008, 18:10 | |
| | TAM DESTEK. AYNI FİKİRDEYİM MUHAKKAK BİLGİLERİ VARDI 10 YILDIR BU İŞİN İÇİNDEYİM RESMEN SORULAR KARŞISINDA APIŞIP KALDIM VE SINAV SONUNDA KENDİME BEN YAPAMADIYSAM BU SORULARI EN FAZLA ALAN 60 I GEÇEMEZ DEDİM 70 LERİN ÜZERİNE ÇIKAN VAR. | |
|
|
 |
erdem12
Site Gezgini

|
| çıkacak sorular hakkında bilgi sahibi olanlar varmıydı? 27 Mar 2008, 21:08 | |
| Soruların nereden sorulacağını bile forumu dikkatli incelerseniz tam olarak bilen vardı.
http://bilgisayarbilisim.net/kuslara_gore_sinavin_icerigi___-t11062.html
Tabii birde soruların ingilizcesinin verildiği link vardı.
Bunlar çok önemli değil ama zaten EĞİTEK soruları her okula gönderdiği Öğretmen kitabının İlk 100 sayfasından sormuş. Yani o kitabı okuyan birisi ezberi iyi ise rahatlıkla Bilgisayar sorularının 50 tanesini yapardı.
Sınavları EĞİTEK İlköğretim seviyesinde hazırladığı kitaptan hazırlayıp soruyor. Biz yapamıyoruz sonra bilen varmıydı diye düşünüyoruz. Ben kendi adıma Bilgisayar soruları hakkında fazla bir şey deme hakkım olduğunu düşünmüyorum. Başkaları soruları bilse de bizde yapabilmeliydik. | |
|
|
 |
yaya2008
Yeni Üye

|
| çıkacak sorular hakkında bilgi sahibi olanlar varmıydı? 27 Mar 2008, 21:39 | |
|
 |
 |
Yapmayın arkadaşlar sınav soruları o kadarda zor değildi. Sınıf öğretmeni olmama rağmen eğer 1 ay değil 2 hafta çalışşaydım 70 i rahat alabilirdim. Asıl beni şaşırtan 50 nin altında hatta 40 ın altında puan alan bilgisayar öğretmenleri olmasıydı. |
bazılarının yazılımı çok iyi bazılarının donanımı. 50 nin altında alan bir sürü web tasarımcı ve flash uzmanı var. | |
|
|
 |
i_kasalak
Site Gezgini

| çıkacak sorular hakkında bilgi sahibi olanlar varmıydı? 27 Mar 2008, 21:49 | |
| Ben A+ sorularının neler olduğunu tenezzül edip öğrendim, kitaplarının olduğunu forumu takip eden herkes bilir.
Eee yani zaten bakmışsanız sınavlar birbirine hep benziyordu, çünkü aynı şeyi ölçüyordu.
Biraz çalışınca 50 ile 65 arası not almak normal, 70 üzerine helal olsun iyi çalışmışlar.
Bu arada bilgisayar öğretmeniyim, eğitici formatör değilim, aklınıza bi şey gelmesin
A+ içeriğini araştıran, ulaştığı kaynaklardan içeriğin ne olduğunu zaten öğrenirdi, bu arada kaynaklar genelde ingilizce idi, en azından internetten benim bulduklarım öyle idi...
herkese selamlar...... | |
|
|
 |
|
|