Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

Cd Room'suz Format Atma (Resimli Anlatım)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
KeRASuS_28
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Cd Room'suz Format Atma (Resimli Anlatım)    21 Ekm 2008, 18:44Alıntıyla Cevap Gönder

hocam tam zamanında yardıma yetiştiniz

teşekkürler
junior_l3oss
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Cd Room'suz Format Atma (Resimli Anlatım)    21 Ekm 2008, 18:49Alıntıyla Cevap Gönder

bu bi yöntemdir
ama bu eziyeti bi defa çekin ve kurtulun.
önce sistemi bütün sürücüleriyle beraber temiz bir şekilde kurun ve olması gerektiği gibi hazırladıktan sonra ghost başlangıç disketi oluşturun.
daha sonra disketi taktıktan sonra ghostla d sürücüsüne ortalama 1 ila 2 gb arası yer kaplar sadece yedek alın.
daha sonraki formatlarda aynı ghost disketiyle rahat bi şekilde yedeği seçip 10 dakkada formatınızı atınSmile
en pratik yol budur bence sizin açınızdan...
+1 tabi sadece bir öneri<...
lastmohikan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Cd Room'suz Format Atma (Resimli Anlatım)    21 Ekm 2008, 20:38Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaslar ben tüm adımları tek tek yaptım fakat bilgisayarı usb den baslatamadım...biostan first boot device ı usb-fdd seçtim(usb-cdrom--usb-zip bunları da denedim)..fakat boot etmedi..baska deneyen arkadassımız oldumu bunu..yada nasıl usb flash diskten baslatacagım pc yi..yardımcı olursanız sevinirim
mostwanted
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Cd Room'suz Format Atma (Resimli Anlatım)    22 Ekm 2008, 0:49Alıntıyla Cevap Gönder

anakartın usb boot u desteklemesi lazım.
bymurat009
Aktif Üye
Aktif Üye

Cd Room'suz Format Atma (Resimli Anlatım)    22 Ekm 2008, 8:27Alıntıyla Cevap Gönder

isterseniz de buradan da bakabilir siniz baya yardımcı olur

http://bilgisayarbilisim.net/post299493.html#299493
linu_x
Aktif Üye
Aktif Üye

Cd Room'suz Format Atma (Resimli Anlatım)    22 Ekm 2008, 8:42Alıntıyla Cevap Gönder

tabiii bios flash diskten boot ediyorsa güzel
memof1team
Aktif Üye
Aktif Üye

Cd Room'suz Format Atma (Resimli Anlatım)    22 Ekm 2008, 8:56Alıntıyla Cevap Gönder

hocam çok teşekkürler,varolun:D
ayss
Aktif Üye
Aktif Üye

Cd Room'suz Format Atma (Resimli Anlatım)    22 Ekm 2008, 9:06Alıntıyla Cevap Gönder

ben bu yöntemi denedim bootton başlattım A: ya ulaştım ama ordan Flash diskin olduğu sürücüye ulaşamadım C: D: F: hiçbiri açılmadı hepsine geçersiz sürücü dedi.
bymurat009
Aktif Üye
Aktif Üye

Cd Room'suz Format Atma (Resimli Anlatım)    22 Ekm 2008, 9:08Alıntıyla Cevap Gönder

neden olmasın ki hemen hemen her pc de olabiliyor usb boot
ozgur24
Süper Üye
Süper Üye

Cd Room'suz Format Atma (Resimli Anlatım)    22 Ekm 2008, 9:13Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler paylaşım icin süper olmuş +1
gulages72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Cd Room'suz Format Atma (Resimli Anlatım)    22 Ekm 2008, 9:20Alıntıyla Cevap Gönder

tşkrlr hocam...çok gerekli bir bilgi...
hayrişşş
Yeni Üye
Yeni Üye

format hakkında bilgi    22 Ekm 2008, 10:18Alıntıyla Cevap Gönder

[i]bana acil yardım. format attım bölümlendirmeyi de yaptım ama D diskim bilgisayarda yok ne yapabilirim acil yardım bekliyorum sizden.[/i]
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

Cd Room'suz Format Atma (Resimli Anlatım)

page generation = 0.38164 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)