Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

cd-rom sürücü ve flashdisk otomatik çalışmıyo

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
hkc2005
Site Gezgini
Site Gezgini

cd-rom sürücü ve flashdisk otomatik çalışmıyo    13 Ksm 2008, 20:43Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar cd-rom sürücüsüne takılan cd ler otomatik görmüyo ,
ayrıca harici HDD ve flasdisk içinde aynı durum geçerli
sebebi ne olabilir acaba? şimdiden teşekkürler...
ankirali
Yeni Üye
Yeni Üye

cd-rom sürücü ve flashdisk otomatik çalışmıyo    13 Ksm 2008, 20:56Alıntıyla Cevap Gönder

evet bende de aynı şey oldu. galibe autorun virüslerini silerken gerçek autorun dosyası da silindi.
hasari
Süper Üye
Süper Üye

cd-rom sürücü ve flashdisk otomatik çalışmıyo    13 Ksm 2008, 21:04Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam geçcek dosya silinir diyemeyiz cünkü silinmez. Bu işletim sisteminin bir özelliğidir. Hangi donanımı otomotik kullanmak istiyorsanız bilgisayarıma girin ilgili simgeye sağ tıklayın otomotik açma özeliğini etkileştirin.
hkc2005
Site Gezgini
Site Gezgini

cd-rom sürücü ve flashdisk otomatik çalışmıyo    13 Ksm 2008, 21:05Alıntıyla Cevap Gönder

hocam onu denedim ama faydası olmadı...
ankirali
Yeni Üye
Yeni Üye

cd-rom sürücü ve flashdisk otomatik çalışmıyo    13 Ksm 2008, 21:24Alıntıyla Cevap Gönder

U3 flash bellek bile otomatik açılmıyor. Belleği takınca windovs uyarı sesi veriyor aslında ama nedense otomatik açılmıyor. Cd, Harici HDD vb durum aynı !...
kenanandic
Site Gezgini
Site Gezgini

cd-rom sürücü ve flashdisk otomatik çalışmıyo    13 Ksm 2008, 21:27Alıntıyla Cevap Gönder

Başlat/Çalıştır komutu ile ekrana gelen pencereyi kullanarak gpedit.msc konsolunu çalıştırın. Bilgisayar Yapılandırması başlığı altındaki Yönetim Şablonları / Sistem dizinine geçin. Ardından sağ taraftaki Otomatik çalıştır özelliğini devre dışı bırak öğesine çift tıklayın ve takip eden penceredeki yapılandır seçeneğini işaretleyin.
tufanaytan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

cd-rom sürücü ve flashdisk otomatik çalışmıyo    13 Ksm 2008, 21:38Alıntıyla Cevap Gönder

bilgisayar sağ tık özellikler donanım aygıt özelliklerinde söylediğiniz donanımlar devre dışı kalmış olabilir bir bakın isterseniz
ankirali
Yeni Üye
Yeni Üye

cd-rom sürücü ve flashdisk otomatik çalışmıyo    13 Ksm 2008, 21:56Alıntıyla Cevap Gönder

gpedit.msc konsolu nedir?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

cd-rom sürücü ve flashdisk otomatik çalışmıyo

page generation = 0.22630 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)