Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Çanakkale-Biga Sinekçi İ.Ö.O. Görüş ve önerilerinizi bekler. birlikten Kuvvet doğar...!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
onozkara
Aktif Üye
Aktif Üye

Çanakkale-Biga Sinekçi İ.Ö.O. Görüş ve önerilerinizi bekler. birlikten Kuvvet doğar...!    28 Oca 2008, 0:48Alıntıyla Cevap Gönder

serhatdemir yazmış:
hocam haber bandı ilçe mem den o bakımdan. Logo konusunda haklısınız hocam daha transparan yapabilirim. Teşekkür ederim. Logo MEB logolarından biri saygılar.

kullandığınız logo meb'in eski logosu sayın hocam. artık hiçbiryerde kullanılmıyor.kastettiğim sitede dairesel olan yeni logoyu kullanmanız,tabiki tavsiye. çok daha güzel gözükebilir.
serhatdemir
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Çanakkale-Biga Sinekçi İ.Ö.O. Görüş ve önerilerinizi bekler. birlikten Kuvvet doğar...!    28 Oca 2008, 12:58Alıntıyla Cevap Gönder

anladım hocam sağolun. Bugün değiştiririm.
lastmohikan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Çanakkale-Biga Sinekçi İ.Ö.O. Görüş ve önerilerinizi bekler. birlikten Kuvvet doğar...!    28 Oca 2008, 14:55Alıntıyla Cevap Gönder

yani özetle hersey anasayfada ustuste acılıyor..orta cerceve yerine baska sayfalara link verilebilir demiştim..anasayfa daha sade saglıklı bir link yapısı kastım oydu..ama siteniz gayet basarılı hocam yanlış anlaşılmasın...siz emek vermişsiniz siteye o yuzden yazdım..
serhatdemir
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Çanakkale-Biga Sinekçi İ.Ö.O. Görüş ve önerilerinizi bekler. birlikten Kuvvet doğar...!    28 Oca 2008, 17:22Alıntıyla Cevap Gönder

yok hocam buradaki eleştirilerden sonra çeşitli değişiklikler yaptım. Çok sağolun. Ana sayfada çok yığılma olduğu doğru. Artık 2. dönem daha güzel bir yapılandırma yapacağım. Eleştirileriniz için çok teşekkür ederim.
acan23
Aktif Üye
Aktif Üye

Çanakkale-Biga Sinekçi İ.Ö.O. Görüş ve önerilerinizi bekler. birlikten Kuvvet doğar...!    28 Oca 2008, 18:23Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam emeğinize sağlık...
serhatdemir
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Çanakkale-Biga Sinekçi İ.Ö.O. Görüş ve önerilerinizi bekler. birlikten Kuvvet doğar...!    28 Oca 2008, 23:38Alıntıyla Cevap Gönder

hocam sizin sitenizde çok güzel olmuş ama eksik gördüğünüz bir yer varsa söylerseniz sevinirim. 2 gündür aldığım olumlu eleştirilerle daha güzel bir hal aldı site. Vakit ayıran herkese teşekkür ederim.
serhatdemir
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Çanakkale-Biga Sinekçi İ.Ö.O. Görüş ve önerilerinizi bekler. birlikten Kuvvet doğar...!    30 Oca 2008, 15:17Alıntıyla Cevap Gönder

Sitemin daha iyi hale gelmesi için görüş ve önerilerini yazan herkese çok teşşekkür ederim. Yaptığım değişikliklerden sonra başta müdürüm olma üzere bir çok arkadaşımdan olumlu eleştiriler aldım. Sağolun.
tecnoteacher
Aktif Üye
Aktif Üye

Çanakkale-Biga Sinekçi İ.Ö.O. Görüş ve önerilerinizi bekler. birlikten Kuvvet doğar...!    30 Oca 2008, 17:47Alıntıyla Cevap Gönder

hocam elinize sağlık ghüzel bir çalışma bir öneride müsaadenizle ben yapim menüleri ortalamak yerine sola yaslasanız biraz hoş olacak kanaatimce .bence saat takvim ve hava durumuna gerek yok bir ilköğretim
için gereksiz bence alttaki logoları biraz daha küçültmenizde de fayda var birde bu logolar biraz dağınık duruyor.bir tabloya sığdırarak yaparsanız hoş olur
equal_free
Aktif Üye
Aktif Üye

Çanakkale-Biga Sinekçi İ.Ö.O. Görüş ve önerilerinizi bekler. birlikten Kuvvet doğar...!    30 Oca 2008, 18:25Alıntıyla Cevap Gönder

hocam site bence güzel olmuş.yalnız forum sayfasında kullanılan renkler bannerla uyum sağlamamış ve siyah pek gitmemiş sanki.ellerinize sağlık.eksiklikler illaki olacaktır.bunlar da zamanla giderilir...
serhatdemir
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Çanakkale-Biga Sinekçi İ.Ö.O. Görüş ve önerilerinizi bekler. birlikten Kuvvet doğar...!    30 Oca 2008, 21:27Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar kıymetli eleştirileriniz için teşekkürler. Eleştirilerinizi dikkate alcağım. Sağolun.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Çanakkale-Biga Sinekçi İ.Ö.O. Görüş ve önerilerinizi bekler. birlikten Kuvvet doğar...!

page generation = 3.86039 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)