Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

çalışma zamanı hatası nedir?nasıl halletcem?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
ege
Aktif Üye
Aktif Üye

çalışma zamanı hatası nedir?nasıl halletcem?    14 Arl 2007, 13:49Alıntıyla Cevap Gönder

ya arkadaşlar eski tip acer makinalarım var dakkada bir çalışma zanmanı hatası veriyo. hhatayı ayıklama desem bile 2 dakka sora gene aynı mesaj.yardım ltfn:(((((
Hakan_1758
Aktif Üye
Aktif Üye

çalışma zamanı hatası nedir?nasıl halletcem?    01 Oca 2008, 18:34Alıntıyla Cevap Gönder

Runtime Hatası Veriyorsa Java yı indir Kardes kesin ondandır
penguen.os
Aktif Üye
Aktif Üye

çalışma zamanı hatası nedir?nasıl halletcem?    01 Oca 2008, 18:54Alıntıyla Cevap Gönder

olay görüntüleyicisinden hatanın detaylarını inceleyin. hata nedeni orada yazar.
elfi
Aktif Üye
Aktif Üye

çalışma zamanı hatası nedir?nasıl halletcem?    01 Oca 2008, 19:09Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam hangi durumda bu mesajı veriyor? eğer image yüklemeye çalışırken bu uyarıyı veriyorsa sistem tarihini imagin alındığı tarihe getirmeniz gerekiyor. Sistem saatini bir değiştirin bakalım bence ondandır.kolay gelsin.. iyi yıllar Smile
scofield_
Yeni Üye
Yeni Üye

çalışma zamanı hatası nedir?nasıl halletcem?    07 Şub 2008, 10:11Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bilgisayarı açar açmaz şu hatayı veriyor.
Bir çalışma zamanı hatası oluştu.
Hatayı ayıklamak istiyor musunuz?
Satır:8
Hata:'document.getElement Byld(...)null veye bir nesne değil
sitelerde
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

çalışma zamanı hatası nedir?nasıl halletcem?    07 Şub 2008, 10:21Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam sanırım internet explorer çalıştığında bu hatayla karşılaşıyorsunuz.

Çalışma zamanı hatasını çok değişik şartlarda, her programda verebilir ve nedeni bazen donanımsal, bazen bir virüs, bazen programcılıkla ilgili bir hata vs. vs. vs. hepsi olabilir.

Ama hata kodundan anladığım kadarıyla siz bu uyarıyı internet explorer çalışırken alıyorsunuz.

Bunu çözmek için Denetim Masası>İnternet seçeneklerinden

Gelişmiş tabından Varsayılanları yükle

ve

Programlar tabından Web Ayarlarını Sıfırla... düğmelerini tıklayın.

Bu hata mesajını almayacağınızı umuyorum.

Tabi dediğim gibi çok farklı nedenleri olabilir.

Eğer işe yararsa neticeyi bildirin lütfen.
scofield_
Yeni Üye
Yeni Üye

çalışma zamanı hatası nedir?nasıl halletcem?    07 Şub 2008, 13:30Alıntıyla Cevap Gönder

ilgin için öncelikle tşk ederim ama bunun internetle ilişkili olduğunu sanmıyorum
Zira internette rahat bir şekilde gezinebiliyorum herhangi bir uyarı mesajı gelmiyor.
Dediğim gibi laptopumu açar açmaz bu uyarı mesajı ile karşılaşıyorum.
erginbakla
Aktif Üye
Aktif Üye

çalışma zamanı hatası nedir?nasıl halletcem?    21 Şub 2008, 23:08Alıntıyla Cevap Gönder

Tşkler
+1
ozgur24
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

çalışma zamanı hatası nedir?nasıl halletcem?    26 Ağu 2008, 10:38Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaslar bir müsterimde de öle bir hata ile karsilastim çözüm basit
Başlat > Çalıştır > Shutdown -a(arada boşluk var) > bunu yazın tamama tıklayın bukadar

kolay gelsin Wink
maviekran
Aktif Üye
Aktif Üye

çalışma zamanı hatası nedir?nasıl halletcem?    26 Ağu 2008, 21:46Alıntıyla Cevap Gönder

internet explorer->araçlar->seçenekler->gelişmiş-->"Kod hata ayıklamasını devre dışı bırak" checkbox ını işaretleyin..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

çalışma zamanı hatası nedir?nasıl halletcem?

page generation = 0.60696 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması