Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    10 Ksm 2008, 15:40Alıntıyla Cevap Gönder

iyi çalışmalar sayın hocam..
sarı_sarı
Aktif Üye
Aktif Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    10 Ksm 2008, 15:45Alıntıyla Cevap Gönder

hoca yine kavga etdeceğiz bu gidişle bir gün de bir öneride bulun yauw !
duygu03
Site Gezgini
Site Gezgini

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    10 Ksm 2008, 16:10Alıntıyla Cevap Gönder

başlat--çalıştır--gpedit.msc
windows ayarları--güvenlik ayarları kullanıcı haklarından "bu bilgisayara ağ üzerinden eriş" seçeneğini aktif hale getirdim...Ayrıca aynı bölümde güvenlik seçenekleri kısmında “adsız kullanıcılara everyone izinleri uygulansın” seçeneğini etkinleştirdim...en azından eskiden workgroup'un hepsine girebiliyodum şimdi hiç bi bilgisayara(yani çalışma grubu bilgisayarları) erişemiyorum nasıl düzeltebilirim bi fikri olan yok mu??
sarı_sarı
Aktif Üye
Aktif Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    11 Ksm 2008, 9:31Alıntıyla Cevap Gönder

Aynen Duydu03 arkadaşım ben de ne güzel dersimi işliyordum şimdi hiç birini göremiyorum
imdaaaaaaaaaaaaaaat scared
esmacan
Site Gezgini
Site Gezgini

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    11 Ksm 2008, 12:52Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bendede arkadaşlarınkine benzer bir problem var.yeni ağ kurdum laba bilgisayarları görebiliyorum ama "bilgisayara erişilemez ağ kaynağını görme yetkiniz olmayabilir" falan diyor bazı öğrenci bilgisayarlarına ulaşmak içinde şifre istiyor ne yapmam lazım
sarı_sarı
Aktif Üye
Aktif Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    11 Ksm 2008, 13:27Alıntıyla Cevap Gönder

Güvenlik duvarı açık durumda o da kapanmıyor
kapat ı seçsem bile açık
Crying or Very sad
adige_emrah
Aktif Üye
Aktif Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    11 Ksm 2008, 14:59Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR BENDEDE AYNISI OLUYO VE ÇALIŞMA GRUBUNU GÖRMÜYO. DİĞER ÖĞRENCİ BİLGİSAYARLARI BENİM BİLGİSAYARI GÖRMÜYO ALTTAKİ RESİM GİBİ UYARI GELİYO

282 defa İzlenme, 18.71 KB

adsız.JPG

hakankor
Aktif Üye
Aktif Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    11 Ksm 2008, 15:06Alıntıyla Cevap Gönder

aynen bendede aynı sorun var bazen görüyor bazen görmüyor..
sarı_sarı
Aktif Üye
Aktif Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    11 Ksm 2008, 15:08Alıntıyla Cevap Gönder

eset nod 32 yi kurmuştum onu kaldırdım düzeldi ama şimdi de virüslere karşı savunmasız
saldikenver
Aktif Üye
Aktif Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    11 Ksm 2008, 15:22Alıntıyla Cevap Gönder

bende ağdaki bilgisayarları görüyor fakat herhangi bir bilgisayarın üzerine tıkladığımda parola ve kullanıcı adı isteyen bir pencere geliyor.
boss2
Aktif Üye
Aktif Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    11 Ksm 2008, 15:24Alıntıyla Cevap Gönder

Evet arkadaşlar arniza yeni birisi daha katıldı bendede aynı sorun var. Ağa bağlanamıyorum.
1-Antivirüs yok.
2-Güvenlik Duvarı kapalı
3- İzinler verilmiş. bu sayfada arkadaşımızın dediklerini yaptım. (Dosya ve yazıcı paylaşımına izin ver)
4- Aynı Ağ adındayız. (Workgroup)

YİNEDE SORUNDAN KURTULAMADIK. BİLEN ARKADAŞLAR VARSA YAZARSA ÇOK MEMNUN OLURUM.

BİDE AĞ IPLERİNİ NASIL ELLE YAPILANDIRCAZ?
sarı_sarı
Aktif Üye
Aktif Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    11 Ksm 2008, 15:36Alıntıyla Cevap Gönder

boss2 yazmış:

BİDE AĞ IPLERİNİ NASIL ELLE YAPILANDIRCAZ?

bunu gerçekten ben de merak ediyorum...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum

page generation = 0.36355 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)