|
|
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
bumit
Site Gezgini

|
| çalışan Dyned'in, program files içindeki dyned klasörünün içeriğini paylaşalım..... 19 Mar 2008, 19:41 | |
| güle güle kullanın arkadaslar yardımcı olabildiğime çok sevindim  | | |
|  | Aliosman_eser
Aktif Üye

|
| çalışan Dyned'in, program files içindeki dyned klasörünün içeriğini paylaşalım..... 20 Mar 2008, 13:42 | |
| bende çalışmadı hocam...  | | |
|  | dedede
Yeni Üye

|
| çalışan Dyned'in, program files içindeki dyned klasörünün içeriğini paylaşalım..... 21 Mar 2008, 10:40 | |
| | Hocam Bu program Beni deli etti gercekten piskolojim bozuldu. Ya ilk once kurdum bu programı açmaya çalıştıgımda direk hata verdi kapattı. Ekran Kartım 8500gt Daha sonradan ekran kartımı düşük bir model ile değiştirdim ve sizin vermiş oldugunuz dosyalrı yukledim program kullanıcı adı şifre kısmı geldi butun guvenlik duvarlarını kapattım anti virusude kapattım sonra kullanıcı adım ve şifrem ile giriş yap dedim "inernete bağlı olup olmadınızı kontrol edin" tarzında bir hata veriyor. programı çalıştıramadım deli olmak uzereyim bana bi yardımcı olursanız sevinirim. | | |
|  |
| |
 | | 3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
page generation = 6.10110 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|