Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

çalışan Dyned'in, program files içindeki dyned klasörünün içeriğini paylaşalım.....

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
bumit
Site Gezgini
Site Gezgini

çalışan Dyned'in, program files içindeki dyned klasörünün içeriğini paylaşalım.....    19 Mar 2008, 19:41Alıntıyla Cevap Gönder

güle güle kullanın arkadaslar yardımcı olabildiğime çok sevindim Embarassed
Aliosman_eser
Aktif Üye
Aktif Üye

çalışan Dyned'in, program files içindeki dyned klasörünün içeriğini paylaşalım.....    20 Mar 2008, 13:42Alıntıyla Cevap Gönder

bende çalışmadı hocam... Crying or Very sad
dedede
Yeni Üye
Yeni Üye

çalışan Dyned'in, program files içindeki dyned klasörünün içeriğini paylaşalım.....    21 Mar 2008, 10:40Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam Bu program Beni deli etti gercekten piskolojim bozuldu. Ya ilk once kurdum bu programı açmaya çalıştıgımda direk hata verdi kapattı. Ekran Kartım 8500gt Daha sonradan ekran kartımı düşük bir model ile değiştirdim ve sizin vermiş oldugunuz dosyalrı yukledim program kullanıcı adı şifre kısmı geldi butun guvenlik duvarlarını kapattım anti virusude kapattım sonra kullanıcı adım ve şifrem ile giriş yap dedim "inernete bağlı olup olmadınızı kontrol edin" tarzında bir hata veriyor. programı çalıştıramadım deli olmak uzereyim bana bi yardımcı olursanız sevinirim.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

çalışan Dyned'in, program files içindeki dyned klasörünün içeriğini paylaşalım.....

page generation = 6.10110 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)