Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Buyrun birde buradan yakın...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
KeRASuS_28
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Buyrun birde buradan yakın...    29 Ksm 2008, 11:48Alıntıyla Cevap Gönder

bakan çelik in açıklaması

yorumsuz....

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=MEBden_sok_emir_211174_9&Newsid=211174
halimyaren
Aktif Üye
Aktif Üye

Buyrun birde buradan yakın...    29 Ksm 2008, 12:12Alıntıyla Cevap Gönder

Geçen atamanın da yerleştirme sonuçları yok ortada.Bay Çelik bunlar gizli kalsın istiyor.Tüm kadroları talan ettikleri yetmiyormuş gibi,atamada da kayırmacılık yapılacağı belli.Benim sinirime dokunan başbakanın, bay çeliğin tv karşına geçip bizim zamanımızda kayırmacılık kesinlikle olmuyor demesi.İinsanların onuruyla oynayarak öyle kokuştular ki sonları hayır olmayacak belli.Tahammül etmek zor artık.Rezillik.
halimyaren
Aktif Üye
Aktif Üye

Buyrun birde buradan yakın...    29 Ksm 2008, 12:19Alıntıyla Cevap Gönder

Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Hilmi Çolak'ı tanıyan bir Din Kültür öğretmeni varsa aramızda durmasın.Okul müdürlerinin atamasıyla bizzat kendisi ilgileniyormuş.Başka işi yokmuş.

Milli Eğitim Bakanlığı, yönetici atamalarının duyurulması için Yönetici Atama Genelgesi’ni yayımlamasına karşın, usulsüz atamalar devam ediyor. Yönetici atamasına yönelik duyuru yapılmayan Ürgüp Tesan Anadolu Öğretmen Lisesi’ne Mustafa Çavuş isimli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni, müdür olarak atandı.- ANKARA (ANKA) - Milli Eğitim Bakanlığı, yönetici atamalarının duyurulması için Yönetici Atama Genelgesi’ni yayımlamasına karşın, usulsüz atamalar devam ediyor. Yönetici atamasına yönelik duyuru yapılmayan Ürgüp Tesan Anadolu Öğretmen Okulu’na Mustafa Çavuş isimli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni, müdür olarak atandı. Çavuş’un müdür olarak atanmasına ilişkin karar ise Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Hilmi Çolak tarafından imzalandı.
Milli Eğitim Bakanlığı, yönetici atamalarında okulların boş olan yönetici kadrolarının valilik tarafından açıklanarak yönetici atamalarının bir an önce yapılması emrini verdi. Buna karşın Nevşehir’de Ürgüp Tesan Anadolu Öğretmen Lisesi için boş kadro ilanı açıklanmamasına karşın Baran Numanoğlu İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı olarak görev Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mustafa Çavuş, bu okula kadrolu müdür olarak atandı.
Çavuş, 2007 yılında yapılan atama ile Ürgüp Anadolu Öğretmen Lisesi’ne müdür olarak atanmış, daha sonra yargı kararı gereğince 2007 yılı atamaları iptal edilmesi nedeniyle aynı okula vekaleten müdür olarak görevlendirilmişti. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan Çavuş, duyuru açılmadan MEB Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Hilmi Çolak imzalı 103988 sayılı kararname ile 12 Kasım 2008 tarihinde okula asaleten atandı. (ANKA)
(ONR/BÜN)
Gazete ve internet haberidir daha yalanlandığını görmedim.Zaten bunların yaptığı şeyler.Onlara göre sıradan şeyler.Utanmazlığın sınırı yok.
F5fresh
Site Gezgini
Site Gezgini

Buyrun birde buradan yakın...    29 Ksm 2008, 12:27Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bunları görüyorsunuz işte başımıza getireceğimiz liderleri seçerken bunları unutmayalım.
halimyaren
Aktif Üye
Aktif Üye

Buyrun birde buradan yakın...    02 Arl 2008, 15:49Alıntıyla Cevap Gönder

Bakanlık diyor ki sitelerde yanlış bilgi var kaldırın onları.İl milli eğitim müdürlükleri ihtiyaçları ve kendilerindeki öğretmen açığı sayılarını internet sitelerine koyuyor ama meb buna yanlış diyor.Aslında yanlış değil ama meb daha minareyi kılıfına uydurmadı.
O yalan bu iftira diye konu başlıkları açıp bu adamları savunanlar bu konuya sessiz kalarak gerçek yüzlerini ve amaçlarını gösteryorlar.Bu da mı yalan?Meb neden kasıtlı olarak öğretmen açığını gizliyor?Neden atama sıra listeleri hala verilmedi?Bizde kayırmacılık yok derken de mi yalan söyleniyor yoksa?Sessiz kalarak kurduğunuz atama hayallerinizi yok ediyorsunuz.Tabi amcalarıyla atananlar hariç.

118 defa İzlenme, 17.74 KB

meb.jpg

KeRASuS_28
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Buyrun birde buradan yakın...    02 Arl 2008, 22:19Alıntıyla Cevap Gönder

Neutral Neutral Exclamation Exclamation Exclamation
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Buyrun birde buradan yakın...

page generation = 0.66084 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)