Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
sedat01
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya    19 Eyl 2008, 22:17Alıntıyla Cevap Gönder

Bizde Adana olarak çok bağırdık geçen yıl kimse duymadı.Ama bu iş ya-pıl-maz.bu yönetmelikle.Yapanların yolu açık olsun........
fantasio
Aktif Üye
Aktif Üye

Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya    19 Eyl 2008, 22:38Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bende gümüşanede çalışıyorum.Şimdiye kadar hiç görevlendirme yapılmamış okullar için.Ben başvurmak istedim adamlar bakanlığa dilekçe yazmışlar öğretmen sayımız yetersiz olduğundan görevlendirme yapmak istemiyoruz diye...Yaklaşık 1 ay oluyor bu haberi duyalı ama bugün gelen bi yazı herşeyi değiştirdi.Okullardaki bilgisayar öğretmen sayıları ve toplam bilişim teknolojileri ders yükünü sordular ve bir diğer husus görevlendirme yapılacağını yazıda belirtmeleriydi!!!!

Sanırım istekleri bakanlıkta kabul görmedi ve fırça yediler. Smile
yeniformator
Site Gezgini
Site Gezgini

Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya    19 Eyl 2008, 22:42Alıntıyla Cevap Gönder

Ya zaten herhanig bir engel yok ki formatör görevlendirilmesi için herkes gelen yazıyı farklı anlıyor böyle karışıklıkortaya çıkıyor daha sonra...
yeniformator
Site Gezgini
Site Gezgini

Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya    21 Eyl 2008, 16:09Alıntıyla Cevap Gönder

Hala bir haber yok bilgisi olan var mı arkadaşlar Urfa ile ilgili...
monerello
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Konum: Şırnak-Uludere / Şanlıurfa-Halfeti / Şanlıurfa-Merkez (Ama Ispartalı)

Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya    21 Eyl 2008, 20:14Alıntıyla Cevap Gönder

şubatta dedikya arkaşım hoşuna gitsede gitmesede şubatta bizimde hoşumuza gitmiyor ama ne gelir elden... Mad
QML
Site Gezgini
Site Gezgini

Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya    22 Eyl 2008, 0:20Alıntıyla Cevap Gönder

monerello yazmış:
can_06 yazmış:
arkadaşlar ben urfa bu işe bakan şube müdür halil ömer beyle görüştüm bakanın gönderdiği genelgeye göre şubata kadar durduğunu söyledi bilgilerinize...

eee dostum bende yarın yanına gitmeyi düşünüyordum peki diğer iller için o genelge geçerli değilmi diye sormak istiyorum adama

Aynen.. Sabah gitmeyi düşünüyorum. Bakalım ne çıkacak
aries32
Yeni Üye
Yeni Üye

afyondada olmuyor?    22 Eyl 2008, 0:30Alıntıyla Cevap Gönder

ayın 8 inden sonraki bütün atamalar ve görevlendirmeler durduruldu yazısına binaen il milli eğitimler formatör görevlendirmesi yapmıyor galiba ve sorun çözülebileceğede benzemiyor arkadaşlar. ama benim anlamadığım bu illerin okul açılmadan formatör ataması daha uygun olmazmıydı? neyse arkadaşlar şubata gene sorun çıkmaz inş.
qwery2007
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya    22 Eyl 2008, 0:32Alıntıyla Cevap Gönder

Şu formatörlüğe başvurdum pişman oldum bende yaw Sad
monerello
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Konum: Şırnak-Uludere / Şanlıurfa-Halfeti / Şanlıurfa-Merkez (Ama Ispartalı)

Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya    22 Eyl 2008, 9:48Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="QML"]
can_06 yazmış:

Aynen.. Sabah gitmeyi düşünüyorum. Bakalım ne çıkacak

ne söylediler yazabilirmisin ben gidemedim çünkü eğitici formatörlerden biri bizim okula geldi onunla konuştuk.
fatihdemirekin
Aktif Üye
Aktif Üye

Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya    22 Eyl 2008, 10:04Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam Ispartada hiç olmadı şimdiye kadar. Ne bu sene, ne geçen sene, ne de ondan önceki seneler. Rahat olun, biz alıştık
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya    22 Eyl 2008, 10:06Alıntıyla Cevap Gönder

adanada da formatör görevlendirmesi olmayacak. geçen yıl da aynı problem vardı urfa ve afyon yalnız değil.
mkalkan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya    22 Eyl 2008, 10:23Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar urfanın dediğine göre diğer iller yanlış yapıyormuş!!!!!!!!
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya

page generation = 0.18233 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)