|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
sedat01
Seçkin Üye

| Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya 19 Eyl 2008, 22:17 | |
| | Bizde Adana olarak çok bağırdık geçen yıl kimse duymadı.Ama bu iş ya-pıl-maz.bu yönetmelikle.Yapanların yolu açık olsun........ | |
|
|
 |
fantasio
Aktif Üye

|
| Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya 19 Eyl 2008, 22:38 | |
| arkadaşlar bende gümüşanede çalışıyorum.Şimdiye kadar hiç görevlendirme yapılmamış okullar için.Ben başvurmak istedim adamlar bakanlığa dilekçe yazmışlar öğretmen sayımız yetersiz olduğundan görevlendirme yapmak istemiyoruz diye...Yaklaşık 1 ay oluyor bu haberi duyalı ama bugün gelen bi yazı herşeyi değiştirdi.Okullardaki bilgisayar öğretmen sayıları ve toplam bilişim teknolojileri ders yükünü sordular ve bir diğer husus görevlendirme yapılacağını yazıda belirtmeleriydi!!!!
Sanırım istekleri bakanlıkta kabul görmedi ve fırça yediler.  | |
|
|
 |
yeniformator
Site Gezgini

|
| Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya 19 Eyl 2008, 22:42 | |
| | Ya zaten herhanig bir engel yok ki formatör görevlendirilmesi için herkes gelen yazıyı farklı anlıyor böyle karışıklıkortaya çıkıyor daha sonra... | |
|
|
 |
yeniformator
Site Gezgini

|
| Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya 21 Eyl 2008, 16:09 | |
| | Hala bir haber yok bilgisi olan var mı arkadaşlar Urfa ile ilgili... | |
|
|
 |
monerello
Seçkin Üye

Kayıt: 16 Eyl 2008 Mesajlar: 646 Konum: Şırnak-Uludere / Şanlıurfa-Halfeti / Şanlıurfa-Merkez (Ama Ispartalı) |
| Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya 21 Eyl 2008, 20:14 | |
| şubatta dedikya arkaşım hoşuna gitsede gitmesede şubatta bizimde hoşumuza gitmiyor ama ne gelir elden...  | |
|
|
 |
QML
Site Gezgini

| Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya 22 Eyl 2008, 0:20 | |
|
 |
 |
 |
 |
arkadaşlar ben urfa bu işe bakan şube müdür halil ömer beyle görüştüm bakanın gönderdiği genelgeye göre şubata kadar durduğunu söyledi bilgilerinize... |
eee dostum bende yarın yanına gitmeyi düşünüyordum peki diğer iller için o genelge geçerli değilmi diye sormak istiyorum adama |
Aynen.. Sabah gitmeyi düşünüyorum. Bakalım ne çıkacak | |
|
|
 |
aries32
Yeni Üye

|
| afyondada olmuyor? 22 Eyl 2008, 0:30 | |
| | ayın 8 inden sonraki bütün atamalar ve görevlendirmeler durduruldu yazısına binaen il milli eğitimler formatör görevlendirmesi yapmıyor galiba ve sorun çözülebileceğede benzemiyor arkadaşlar. ama benim anlamadığım bu illerin okul açılmadan formatör ataması daha uygun olmazmıydı? neyse arkadaşlar şubata gene sorun çıkmaz inş. | |
|
|
 |
qwery2007
Seçkin Üye

Kayıt: 08 Arl 2007 Mesajlar: 563 Konum: Doludizgin Şahlanan Mavi Hülyalarda... |
| Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya 22 Eyl 2008, 0:32 | |
| Şu formatörlüğe başvurdum pişman oldum bende yaw  | |
|
|
 |
monerello
Seçkin Üye

Kayıt: 16 Eyl 2008 Mesajlar: 646 Konum: Şırnak-Uludere / Şanlıurfa-Halfeti / Şanlıurfa-Merkez (Ama Ispartalı) |
| Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya 22 Eyl 2008, 9:48 | |
| [quote="QML"]
 |
 |
Aynen.. Sabah gitmeyi düşünüyorum. Bakalım ne çıkacak |
ne söylediler yazabilirmisin ben gidemedim çünkü eğitici formatörlerden biri bizim okula geldi onunla konuştuk. | |
|
|
 |
fatihdemirekin
Aktif Üye

|
| Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya 22 Eyl 2008, 10:04 | |
| | Hocam Ispartada hiç olmadı şimdiye kadar. Ne bu sene, ne geçen sene, ne de ondan önceki seneler. Rahat olun, biz alıştık | |
|
|
 |
basbag
Süper Üye

Kayıt: 30 Ksm 2007 Mesajlar: 3931 Konum: Adana Alanya Sivas |
| Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya 22 Eyl 2008, 10:06 | |
| | adanada da formatör görevlendirmesi olmayacak. geçen yıl da aynı problem vardı urfa ve afyon yalnız değil. | |
|
|
 |
mkalkan
Seçkin Üye

| Bütün illerde olan görevlendirmeler urfada neden olmuyor? urfada çalışanlar buraya 22 Eyl 2008, 10:23 | |
| | arkadaşlar urfanın dediğine göre diğer iller yanlış yapıyormuş!!!!!!!! | |
|
|
 |
|
|