|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
hakansia
Aktif Üye

| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 30 Hzr 2008, 12:40 | |
| | İLİMİZE ADANA MEM ATANAN YENİ MÜDÜR OKUL FORMATÖRLÜĞÜ İŞİNE SICAK BAKMIYORMUŞ. BİR ÇOK ARAKADAŞ GÖREVLENDİRME ALAMAYACAKMIŞ. BUGÜN İL KOOR. HÜSEYİN BEYLE GÖRÜŞTÜM KENDİSİ BÖYLE DEDİ. ADANADA GÖREV YAPAN ARKADAŞLAR SİZDE NASIL OLMUŞTU? NASIL GÖREVLENDİRME YAPMIŞTI? | |
|
|
 |
hakansia
Aktif Üye

| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 30 Hzr 2008, 13:52 | |
| | ADANADA GÖREV YAPAN ARKADAŞLAR NASIL GÖREVLENDİRME YAPMIŞTI? | |
|
|
 |
gökalp
Seçkin Üye

| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 30 Hzr 2008, 13:56 | |
| | Benim duydugum sadece atama branşı bilg öğrt olanlar okul bitefö'ni olmuştu. Diğer branştakileri iptal edilmişti... | |
|
|
 |
mustafa16
Site Gezgini

|
| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 30 Hzr 2008, 14:39 | |
| | Ben geçen hafta arayıp görevlendirme gelmezse ne ypalım dediğimde, sen görevine devam ediyorsun yazı sonra gellir demişti. görevlendirme gelmeden başlamayalım ozaman. yıllık iznimi ağustosta düşünüyordum. | |
|
|
 |
sedat01
Aktif Üye

| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 30 Hzr 2008, 14:46 | |
| | Arkadaşım formatör olmak için kadro fazlası olacaksın ,sınıf öğretmenleri çok zor.fen bilgisi gibi kadro fazlası öğretmenler görevlendirildi.En fazla 25-30 kişi olur.Yeni müdürünüz çok ters bakıyor bu işe.Size kolay gelsin | |
|
|
 |
hirmak35
Site Gezgini

| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 30 Hzr 2008, 15:05 | |
| | Yeni Milli Eğitim Müdürü her gittiği yerde yenilikler yapıyor. Dünyada eşi ve benzeri olmayan yenilikler. Şimdi sıra Bursa'da...Bursa ayrı bir cumhuriyetmiş gibi...Olacak iş şey değil.EĞİTEK VE MEB e konu ile ilgili e-mailler atmanın zamanı...Her yerde uygulanan bu yönetmelik Bursa'da farklı uygulanıyor...İl Eğitici Formatörlerin çoğu görevi bıraktı Bursa'da... | |
|
|
 |
gurk_s
Site Gezgini

| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 30 Hzr 2008, 16:07 | |
| Sanırım müdürümüz tutumluluk yapacak!..
Neyi tutacak acaba?
İşi iyice il özel idare sıfatına sokma gayreti olarak algılanabilir bu durum..
Okulda okul formatörü yoksa, o okulun BTS'si bitirim bilgisayarcıların elinde demektir!.
Lütfen biri bilgisayar bakım ve onarım hizmetleri tarifesini buraya yazar mı?
Ayrıca lütfen biri bilgisayar danışmanlık hizmetleri verecek birinin kaç liraya çalıştırıldığını buraya yazar mı?
Bununla birlikte sistem mühendisliği hizmetlerinin kaça kiralandığı da burada yer alabilir mi?
Gırafik tasarımcılık, Veb mastırlık gibi işler kaça gidiyor bu sıralar? Haaaa!...
Lütfen fiyatlar hakkında bilgisi olanlar bunları yazarlar mı? | |
|
|
 |
sedat01
Aktif Üye

| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 30 Hzr 2008, 16:09 | |
| | Hocam Adanada geçen görevlendirmede herkes mail gönderdi meb 'e. Ama değişen hiçbir şey olmadı.İnşallah siz değiştirirsiniz. | |
|
|
 |
mustafa16
Site Gezgini

|
| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 30 Hzr 2008, 16:28 | |
| Az önce ilçe mem i aradım görevlendirmeler ne oldu diye. Şube müdürü ili aramış ve sadece norm fazlalarını görevlendirdik demişler.
Bursa cumhuriyeti böyle düşünmüş. | |
|
|
 |
hakansia
Aktif Üye

| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 30 Hzr 2008, 16:47 | |
| | YA ŞUNU ANLAMADIM NORM FAZLASI YOK. HANGİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ NORM FAZLASI ACABA TÜRKİYEDE VAR MI? | |
|
|
 |
|
|