Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
hakansia
Aktif Üye
Aktif Üye

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    30 Hzr 2008, 12:40Alıntıyla Cevap Gönder

İLİMİZE ADANA MEM ATANAN YENİ MÜDÜR OKUL FORMATÖRLÜĞÜ İŞİNE SICAK BAKMIYORMUŞ. BİR ÇOK ARAKADAŞ GÖREVLENDİRME ALAMAYACAKMIŞ. BUGÜN İL KOOR. HÜSEYİN BEYLE GÖRÜŞTÜM KENDİSİ BÖYLE DEDİ. ADANADA GÖREV YAPAN ARKADAŞLAR SİZDE NASIL OLMUŞTU? NASIL GÖREVLENDİRME YAPMIŞTI?
hakansia
Aktif Üye
Aktif Üye

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    30 Hzr 2008, 13:52Alıntıyla Cevap Gönder

ADANADA GÖREV YAPAN ARKADAŞLAR NASIL GÖREVLENDİRME YAPMIŞTI?
gökalp
Seçkin Üye
Seçkin Üye

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    30 Hzr 2008, 13:56Alıntıyla Cevap Gönder

Benim duydugum sadece atama branşı bilg öğrt olanlar okul bitefö'ni olmuştu. Diğer branştakileri iptal edilmişti...
mustafa16
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    30 Hzr 2008, 14:39Alıntıyla Cevap Gönder

Ben geçen hafta arayıp görevlendirme gelmezse ne ypalım dediğimde, sen görevine devam ediyorsun yazı sonra gellir demişti. görevlendirme gelmeden başlamayalım ozaman. yıllık iznimi ağustosta düşünüyordum.
sedat01
Aktif Üye
Aktif Üye

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    30 Hzr 2008, 14:46Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşım formatör olmak için kadro fazlası olacaksın ,sınıf öğretmenleri çok zor.fen bilgisi gibi kadro fazlası öğretmenler görevlendirildi.En fazla 25-30 kişi olur.Yeni müdürünüz çok ters bakıyor bu işe.Size kolay gelsin
hirmak35
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    30 Hzr 2008, 15:05Alıntıyla Cevap Gönder

Yeni Milli Eğitim Müdürü her gittiği yerde yenilikler yapıyor. Dünyada eşi ve benzeri olmayan yenilikler. Şimdi sıra Bursa'da...Bursa ayrı bir cumhuriyetmiş gibi...Olacak iş şey değil.EĞİTEK VE MEB e konu ile ilgili e-mailler atmanın zamanı...Her yerde uygulanan bu yönetmelik Bursa'da farklı uygulanıyor...İl Eğitici Formatörlerin çoğu görevi bıraktı Bursa'da...
gurk_s
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    30 Hzr 2008, 16:07Alıntıyla Cevap Gönder

Sanırım müdürümüz tutumluluk yapacak!..
Neyi tutacak acaba?

İşi iyice il özel idare sıfatına sokma gayreti olarak algılanabilir bu durum..

Okulda okul formatörü yoksa, o okulun BTS'si bitirim bilgisayarcıların elinde demektir!.

Lütfen biri bilgisayar bakım ve onarım hizmetleri tarifesini buraya yazar mı?

Ayrıca lütfen biri bilgisayar danışmanlık hizmetleri verecek birinin kaç liraya çalıştırıldığını buraya yazar mı?

Bununla birlikte sistem mühendisliği hizmetlerinin kaça kiralandığı da burada yer alabilir mi?

Gırafik tasarımcılık, Veb mastırlık gibi işler kaça gidiyor bu sıralar? Haaaa!...
Lütfen fiyatlar hakkında bilgisi olanlar bunları yazarlar mı?
sedat01
Aktif Üye
Aktif Üye

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    30 Hzr 2008, 16:09Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam Adanada geçen görevlendirmede herkes mail gönderdi meb 'e. Ama değişen hiçbir şey olmadı.İnşallah siz değiştirirsiniz.
mustafa16
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    30 Hzr 2008, 16:28Alıntıyla Cevap Gönder

Az önce ilçe mem i aradım görevlendirmeler ne oldu diye. Şube müdürü ili aramış ve sadece norm fazlalarını görevlendirdik demişler.
Bursa cumhuriyeti böyle düşünmüş.
hakansia
Aktif Üye
Aktif Üye

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    30 Hzr 2008, 16:47Alıntıyla Cevap Gönder

YA ŞUNU ANLAMADIM NORM FAZLASI YOK. HANGİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ NORM FAZLASI ACABA TÜRKİYEDE VAR MI?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE

page generation = 0.40554 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması