Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
hirmak35
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    30 Hzr 2008, 22:50Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar olay çığrından çıktı. EĞİTEK ve MEB bilgilendirilmelidir. Böyle anlayış olamaz. Bu düpedüz kanunsuzluktur.Tepkiler artırılmalıdır.Ve bu tepki Bursa ile de sınırlı kalınmamalı.Diğer illerdeki arkadaşları da dayanışmaya çağırıyoruz. Aksi takdirde Burs'daki bu zihniyet diğer illere de sıçrar. Sakın olmaz demeyin arkadaşlar....Yardımlarınızı bekliyoruz....
hakansia
Aktif Üye
Aktif Üye

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    30 Hzr 2008, 23:14Alıntıyla Cevap Gönder

BAKALIM BİR KAÇ GÜNE KADAR OLACAKMIŞ GÖREVLENDİRMELR.TAHMİNİM BİLGİSAYAR ÖĞRT. GÖREVLENDİRLİR FAKAT DİĞERLERİ ÇOK ZOR
evlat
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    30 Hzr 2008, 23:15Alıntıyla Cevap Gönder

bence bu formatörlük olayı yanlış birşey, adam 4 yıl bil. öğtr. okumuş, ama diğer taraftan 100 saat ders almış biri onun yerine geçiyor, çoğu formatörün 2 yıllık usta öğreticiler kadar bile bilgisi yok.
bilo
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    30 Hzr 2008, 23:18Alıntıyla Cevap Gönder

heralde hocam bilgisayar öğretmeninden başka birisini kesinlikle formatör yapmayacaksın
serhal
Yeni Üye
Yeni Üye

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    30 Hzr 2008, 23:34Alıntıyla Cevap Gönder

donem basında formatörlüğe başvurdum . Malatyada meb de 3 yılını dolmayanın formatörlüğüne izin verilmiyor.o yuzden 7 saat dersine girdiğim okulda bende norm fazlasına düştüm ve tayinimi farklı okula verdiler. artık tövbe ..formatörlük yapmak istemiyorum.. ben sadece öğretmenlik yapacam. çünkü değerinizi anlamıyorlar.
lavie97
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    01 Tem 2008, 0:29Alıntıyla Cevap Gönder

Bursa'da son dönem (TOPLAM 102 GÖREVLENDİRME) formatör olarak görev yapan fakat norm fazlası olmayan o kadar çok öğretmen var ki toplanıp dayanışma içinde bu duruma itiraz etmeliyiz.DİĞER İLLERDEN ARKADAŞLARI DA KANUNLAR ÇERÇEVESİNDE NE YAPILABİLECEKSE BU HAKSIZLIĞA KARŞI ÇIKMAYA ÇAĞIRIYORUZ!
hirmak35
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    01 Tem 2008, 0:37Alıntıyla Cevap Gönder

lavie97 Arkadaşım,
Size yürekten katılıyorum. Forumu da Formatör öğretmen ve Bilgisayar öğretmeni polemiğine asla indirgemeden, bu seviyeye inmeden ve bu oyuna gelmeden her arkadaşı haklarını korumaya davet ediyoruz...Ben yüzlerce e-mail gönderdim arkadaşlar...
Devam da ediyorum...
lavie97
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    01 Tem 2008, 0:47Alıntıyla Cevap Gönder

hirmak35 arkadaşım,
sağolun, daha önce görevlendirmeleri bakanlık yapıyordu, daha sonra Valilik yetkisine verildi,İl Milli Eğitimin listesini Valilik onayına sunuyor.yüzlerce mail gönderdim yazmışsınız,birliktelik açısından nereye derdimizi anlatalım?
mustafa16
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    01 Tem 2008, 1:05Alıntıyla Cevap Gönder

Benim anlamadığım birşey var, bakanlık bt sınıflarının mümkün olduğunca açık olmasını istiyor ve hatta akşamları ,hafta sonlarıda açın diyor. bizlerde mümkün olduğunca açık tutmaya çalışıyoruz. acaba bundan bursanın haberi yokmu.
umurumda değil formatör olmuşum veya olmamışım. fakat ben bu sene bütün planlarımı ona göre yaptım. gerekirse izin kullanmayacaktım. 15 hazirandan itibaren ben okulda bt sınıfını tam gün açık tutup, öğrenciler hangi konuda yardım isterlerse onlara yardımcı olmaya çalışıyordum. ( hatta bazı öğrenciler kendi bilgisayarlarını getirdi ve bilgisayarlarına format attılar bende onlara yardımcı oldum ). Çok sevdiğim öğrencilerimden şimdi ayrıldım ve ayrıldığım için çoook üzgünüm. fakat maddi yönden kardayım. bilgisayarcıda yarın işe başlıyorum. (mecburum çünkü planlarımı ekderse göre yapmıştım.) inşallah bir öğrencimin evine bilgisayar tamircisi olarak gitmem.
ilon
Aktif Üye
Aktif Üye

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE    01 Tem 2008, 1:06Alıntıyla Cevap Gönder

Bizim buralarda herkesi formatör öğretmen yapmışlar daha doğrusu belgesini vermişler biri giderse diğeri başlıyor...daha iyi bilenlere kurs bile açılmıyorki belge verilsin...Böyle olacaksa hiç olmaması daha iyi...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE

page generation = 0.42384 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması