|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
hirmak35
Site Gezgini

| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 30 Hzr 2008, 22:50 | |
| | Arkadaşlar olay çığrından çıktı. EĞİTEK ve MEB bilgilendirilmelidir. Böyle anlayış olamaz. Bu düpedüz kanunsuzluktur.Tepkiler artırılmalıdır.Ve bu tepki Bursa ile de sınırlı kalınmamalı.Diğer illerdeki arkadaşları da dayanışmaya çağırıyoruz. Aksi takdirde Burs'daki bu zihniyet diğer illere de sıçrar. Sakın olmaz demeyin arkadaşlar....Yardımlarınızı bekliyoruz.... | |
|
|
 |
hakansia
Aktif Üye

| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 30 Hzr 2008, 23:14 | |
| | BAKALIM BİR KAÇ GÜNE KADAR OLACAKMIŞ GÖREVLENDİRMELR.TAHMİNİM BİLGİSAYAR ÖĞRT. GÖREVLENDİRLİR FAKAT DİĞERLERİ ÇOK ZOR | |
|
|
 |
evlat
Site Gezgini

|
| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 30 Hzr 2008, 23:15 | |
| | bence bu formatörlük olayı yanlış birşey, adam 4 yıl bil. öğtr. okumuş, ama diğer taraftan 100 saat ders almış biri onun yerine geçiyor, çoğu formatörün 2 yıllık usta öğreticiler kadar bile bilgisi yok. | |
|
|
 |
bilo
Site Gezgini

|
| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 30 Hzr 2008, 23:18 | |
| | heralde hocam bilgisayar öğretmeninden başka birisini kesinlikle formatör yapmayacaksın | |
|
|
 |
serhal
Yeni Üye

| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 30 Hzr 2008, 23:34 | |
| | donem basında formatörlüğe başvurdum . Malatyada meb de 3 yılını dolmayanın formatörlüğüne izin verilmiyor.o yuzden 7 saat dersine girdiğim okulda bende norm fazlasına düştüm ve tayinimi farklı okula verdiler. artık tövbe ..formatörlük yapmak istemiyorum.. ben sadece öğretmenlik yapacam. çünkü değerinizi anlamıyorlar. | |
|
|
 |
lavie97
Site Gezgini

|
| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 01 Tem 2008, 0:29 | |
| | Bursa'da son dönem (TOPLAM 102 GÖREVLENDİRME) formatör olarak görev yapan fakat norm fazlası olmayan o kadar çok öğretmen var ki toplanıp dayanışma içinde bu duruma itiraz etmeliyiz.DİĞER İLLERDEN ARKADAŞLARI DA KANUNLAR ÇERÇEVESİNDE NE YAPILABİLECEKSE BU HAKSIZLIĞA KARŞI ÇIKMAYA ÇAĞIRIYORUZ! | |
|
|
 |
hirmak35
Site Gezgini

| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 01 Tem 2008, 0:37 | |
| lavie97 Arkadaşım,
Size yürekten katılıyorum. Forumu da Formatör öğretmen ve Bilgisayar öğretmeni polemiğine asla indirgemeden, bu seviyeye inmeden ve bu oyuna gelmeden her arkadaşı haklarını korumaya davet ediyoruz...Ben yüzlerce e-mail gönderdim arkadaşlar...
Devam da ediyorum... | |
|
|
 |
lavie97
Site Gezgini

|
| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 01 Tem 2008, 0:47 | |
| hirmak35 arkadaşım,
sağolun, daha önce görevlendirmeleri bakanlık yapıyordu, daha sonra Valilik yetkisine verildi,İl Milli Eğitimin listesini Valilik onayına sunuyor.yüzlerce mail gönderdim yazmışsınız,birliktelik açısından nereye derdimizi anlatalım? | |
|
|
 |
mustafa16
Site Gezgini

|
| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 01 Tem 2008, 1:05 | |
| Benim anlamadığım birşey var, bakanlık bt sınıflarının mümkün olduğunca açık olmasını istiyor ve hatta akşamları ,hafta sonlarıda açın diyor. bizlerde mümkün olduğunca açık tutmaya çalışıyoruz. acaba bundan bursanın haberi yokmu.
umurumda değil formatör olmuşum veya olmamışım. fakat ben bu sene bütün planlarımı ona göre yaptım. gerekirse izin kullanmayacaktım. 15 hazirandan itibaren ben okulda bt sınıfını tam gün açık tutup, öğrenciler hangi konuda yardım isterlerse onlara yardımcı olmaya çalışıyordum. ( hatta bazı öğrenciler kendi bilgisayarlarını getirdi ve bilgisayarlarına format attılar bende onlara yardımcı oldum ). Çok sevdiğim öğrencilerimden şimdi ayrıldım ve ayrıldığım için çoook üzgünüm. fakat maddi yönden kardayım. bilgisayarcıda yarın işe başlıyorum. (mecburum çünkü planlarımı ekderse göre yapmıştım.) inşallah bir öğrencimin evine bilgisayar tamircisi olarak gitmem. | |
|
|
 |
ilon
Aktif Üye

|
| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 01 Tem 2008, 1:06 | |
| | Bizim buralarda herkesi formatör öğretmen yapmışlar daha doğrusu belgesini vermişler biri giderse diğeri başlıyor...daha iyi bilenlere kurs bile açılmıyorki belge verilsin...Böyle olacaksa hiç olmaması daha iyi... | |
|
|
 |
|
|