|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
hakansia
Aktif Üye

| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 15:33 | |
| | SON ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE OKUL FORMATÖRLERİ GÖREVLENDİRMELERİNDE SADECE 132 FORMATÖRDEN 33 NE GÖREV VERİLMİŞ VE BUNLARIN HEPSİNİN ATAMA BRANŞI BİLGİSAYARMIŞ. BEN GÖREV ALMIŞIM. DİĞER ARKADAŞLAR İÇİN ÜZÜLDÜM. YENİ GELEN İL MİLLİ EĞİTİM MDÜRÜ BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞ | |
|
|
 |
tdemirparmak
Aktif Üye

|
| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 16:17 | |
| | İlginç bir karar. Formatör Öğretmen performans anketi de etkili olmuş olabilir. | |
|
|
 |
DotCom
Seçkin Üye

| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 16:19 | |
| vay be.
ne diyelim geçmiş olsun mu kolay gelsin mi  | |
|
|
 |
bilo
Aktif Üye

|
| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 16:20 | |
| | BENCE EN MANTIKLISI HOCAM...FORMATÖR SADECE BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ OLMALI..1-2 DERSLE BİLGİSAYARCI OLUNMAZ...ADAMLAR 4-5 YIL OKUSUN DİĞERLERİ -2 DERSLE FORMATÖR OLSUN...YOK ÖYLE | |
|
|
 |
basbag
Süper Üye

Kayıt: 30 Ksm 2007 Mesajlar: 3007 Konum: Adana Alanya Sivas |
| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 16:20 | |
| | görev alamayan arkadaşlar adına üzüldüm yazık gerçekten ne olacak BT sınıflarının hali. kaderine terkedilecek geçen yıl Adanada da aynı durum olmuştu. bu iş böyle olmaz bence kadro verilmesi şart oldu. | |
|
|
 |
hayatsuyu1979
Tecrübeli Üye

| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 16:38 | |
| | bilgisyaar öğretmenlerine verilmesi aslında mantıklı ama yaz sıcaklarında kursa gidip görev alamayan arkadaşlara da yazık. Sonuçta her okulda bilgisayar öğretmeni yok oradaki lablara Allah yardım etsin valla. | |
|
|
 |
karakartall
Aktif Üye

| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 17:00 | |
| Öncelikle hayırlı olsun.Benim okulumda bilgisayar öğretmeni yok.Formatör öğretmen olarak ben görev almıştım.BTsınıfı geçteğimiz öğretim yılında çok verimli bir şekilde kullanıldı.Şimdi de anladığım kadarıyla biz görevlendirilmemiş olduk.Buna hem sevindim hem de üzüldüm.Üzülmem öğrencilerimiz açısından oldu.Çünkü BT sınıfı benim gözetimimde düzenli bir şekilde hergün öğle araları taşımalı öğrencilere, saat 15'ten sonra da köy merkezinden gelen öğrencilere kullandırılıyordu.Bunun yanında bilgisayarların düzenli bakımı da tarafımdan yapılıyordu.Ayrıca köyden isteyen gençlere de belirli saatlerde BT sınıfını kullunma imkanı verdik.Bütün bu yaptıklarım için sanırım bilgisayar branşına sahip olmam gerekmiyor.
Bir sözüm de sevgili bilo nikli kardeşime.Dediklerine katılmıyorum.Sizi de tayin isteme döneminde okulumu tercih etmeye davet ediyorum.Biz kimsenin ekmeğini elinden almadık.Siz bizim okulumuzda formatör olarak çalışmayı istediniz de biz mi mani olduk.Buyurun gelin okuluma.Sizi davulla karşılaycağım.Buna en çok da ben sevineceğim.
Harabat ehlini hor görme bilo kardeş,
Hazinelere malik nice harabeler vardır. | |
|
|
 |
bilo
Aktif Üye

|
| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 17:06 | |
| | hocam ben bursa ilinde çalışmıyorum...kimse kimsenin işini elinden almaz..ama öyle drumlar varki insan şok oluyor...genelleme yapmak istemem..adam tabiri caizse bilgisayarla daha yeni tanşmış yada hiçbilmiyor ve formatör ...nasıl olmuş şok oldum.ve bunlardan 100lerce var...demek istediğim bunlar yüzünden | |
|
|
 |
seasun
Yeni Üye

| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 17:36 | |
| Gorev alamayan arkadaslar adina neden uzuldunuz anlamis degilim, bir kac saatlik bilgisayar kursu ile formatorluk olmaz! Ama illada olucaz diyolarsa buyursunlar gelsinler ben 160 saatlik aciyorum hehehehehehehehehehe Hepsi birbirini kayiriyor  | |
|
|
 |
karakartall
Aktif Üye

| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 17:45 | |
|
 |
 |
Gorev alamayan arkadaslar adina neden uzuldunuz anlamis degilim, bir kac saatlik bilgisayar kursu ile formatorluk olmaz! Ama illada olucaz diyolarsa buyursunlar gelsinler ben 160 saatlik aciyorum hehehehehehehehehehe Hepsi birbirini kayiriyor  |
Bu uslup hiç de hoş değil.Umarım öğretmen değilsindir.Zira bir öğretmen böyle konuşmaz. İnsanlarla alay ederek ,onları hakir görerek bir yere varamazsın. İnsanları da bilgisayar gibi düşünme. Bir eğitimciye meslekdaşalarına karşı böyle davranmayı hiç yakıştıramadım. | |
|
|
 |
balakom
Site Gezgini

|
| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 19:11 | |
| | 2 bilgisayar öğretmeninin olduğu ilçede 16 tane BTS var. Bu kadar bilgisayar atıl vaziyette dursun, kimse karışmasın, kullanmasın. "sadece bilgisayar öğretmenleri kullansın ve kullandırsın" demek te çözüm gibi gözükmüyor. | |
|
|
 |
1131972
Site Gezgini

| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 20:00 | |
| BT formatör öğretmenleri yokken okulların halini unuttular herhelde
bilgisayarcı lütfedecel lab açılacak vatandaş labdan fadalanacak:x | |
|
|
 |
|