Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
hakansia
Aktif Üye
Aktif Üye

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 15:33Alıntıyla Cevap Gönder

SON ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE OKUL FORMATÖRLERİ GÖREVLENDİRMELERİNDE SADECE 132 FORMATÖRDEN 33 NE GÖREV VERİLMİŞ VE BUNLARIN HEPSİNİN ATAMA BRANŞI BİLGİSAYARMIŞ. BEN GÖREV ALMIŞIM. DİĞER ARKADAŞLAR İÇİN ÜZÜLDÜM. YENİ GELEN İL MİLLİ EĞİTİM MDÜRÜ BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞ
tdemirparmak
Aktif Üye
Aktif Üye

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 16:17Alıntıyla Cevap Gönder

İlginç bir karar. Formatör Öğretmen performans anketi de etkili olmuş olabilir.
DotCom
Seçkin Üye
Seçkin Üye

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 16:19Alıntıyla Cevap Gönder

vay be.

ne diyelim geçmiş olsun mu kolay gelsin mi Mad
bilo
Aktif Üye
Aktif Üye

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 16:20Alıntıyla Cevap Gönder

BENCE EN MANTIKLISI HOCAM...FORMATÖR SADECE BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ OLMALI..1-2 DERSLE BİLGİSAYARCI OLUNMAZ...ADAMLAR 4-5 YIL OKUSUN DİĞERLERİ -2 DERSLE FORMATÖR OLSUN...YOK ÖYLE
basbag
Süper Üye
Süper Üye

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 16:20Alıntıyla Cevap Gönder

görev alamayan arkadaşlar adına üzüldüm yazık gerçekten ne olacak BT sınıflarının hali. kaderine terkedilecek geçen yıl Adanada da aynı durum olmuştu. bu iş böyle olmaz bence kadro verilmesi şart oldu.
hayatsuyu1979
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 16:38Alıntıyla Cevap Gönder

bilgisyaar öğretmenlerine verilmesi aslında mantıklı ama yaz sıcaklarında kursa gidip görev alamayan arkadaşlara da yazık. Sonuçta her okulda bilgisayar öğretmeni yok oradaki lablara Allah yardım etsin valla.
karakartall
Aktif Üye
Aktif Üye

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 17:00Alıntıyla Cevap Gönder

Öncelikle hayırlı olsun.Benim okulumda bilgisayar öğretmeni yok.Formatör öğretmen olarak ben görev almıştım.BTsınıfı geçteğimiz öğretim yılında çok verimli bir şekilde kullanıldı.Şimdi de anladığım kadarıyla biz görevlendirilmemiş olduk.Buna hem sevindim hem de üzüldüm.Üzülmem öğrencilerimiz açısından oldu.Çünkü BT sınıfı benim gözetimimde düzenli bir şekilde hergün öğle araları taşımalı öğrencilere, saat 15'ten sonra da köy merkezinden gelen öğrencilere kullandırılıyordu.Bunun yanında bilgisayarların düzenli bakımı da tarafımdan yapılıyordu.Ayrıca köyden isteyen gençlere de belirli saatlerde BT sınıfını kullunma imkanı verdik.Bütün bu yaptıklarım için sanırım bilgisayar branşına sahip olmam gerekmiyor.
Bir sözüm de sevgili bilo nikli kardeşime.Dediklerine katılmıyorum.Sizi de tayin isteme döneminde okulumu tercih etmeye davet ediyorum.Biz kimsenin ekmeğini elinden almadık.Siz bizim okulumuzda formatör olarak çalışmayı istediniz de biz mi mani olduk.Buyurun gelin okuluma.Sizi davulla karşılaycağım.Buna en çok da ben sevineceğim.

Harabat ehlini hor görme bilo kardeş,
Hazinelere malik nice harabeler vardır.
bilo
Aktif Üye
Aktif Üye

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 17:06Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ben bursa ilinde çalışmıyorum...kimse kimsenin işini elinden almaz..ama öyle drumlar varki insan şok oluyor...genelleme yapmak istemem..adam tabiri caizse bilgisayarla daha yeni tanşmış yada hiçbilmiyor ve formatör ...nasıl olmuş şok oldum.ve bunlardan 100lerce var...demek istediğim bunlar yüzünden
seasun
Yeni Üye
Yeni Üye

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 17:36Alıntıyla Cevap Gönder

Gorev alamayan arkadaslar adina neden uzuldunuz anlamis degilim, bir kac saatlik bilgisayar kursu ile formatorluk olmaz! Ama illada olucaz diyolarsa buyursunlar gelsinler ben 160 saatlik aciyorum hehehehehehehehehehe Razz Hepsi birbirini kayiriyor Idea
karakartall
Aktif Üye
Aktif Üye

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 17:45Alıntıyla Cevap Gönder

seasun yazmış:
Gorev alamayan arkadaslar adina neden uzuldunuz anlamis degilim, bir kac saatlik bilgisayar kursu ile formatorluk olmaz! Ama illada olucaz diyolarsa buyursunlar gelsinler ben 160 saatlik aciyorum hehehehehehehehehehe Razz Hepsi birbirini kayiriyor Idea

Bu uslup hiç de hoş değil.Umarım öğretmen değilsindir.Zira bir öğretmen böyle konuşmaz. İnsanlarla alay ederek ,onları hakir görerek bir yere varamazsın. İnsanları da bilgisayar gibi düşünme. Bir eğitimciye meslekdaşalarına karşı böyle davranmayı hiç yakıştıramadım.
balakom
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 19:11Alıntıyla Cevap Gönder

2 bilgisayar öğretmeninin olduğu ilçede 16 tane BTS var. Bu kadar bilgisayar atıl vaziyette dursun, kimse karışmasın, kullanmasın. "sadece bilgisayar öğretmenleri kullansın ve kullandırsın" demek te çözüm gibi gözükmüyor.
1131972
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 20:00Alıntıyla Cevap Gönder

BT formatör öğretmenleri yokken okulların halini unuttular herhelde
bilgisayarcı lütfedecel lab açılacak vatandaş labdan fadalanacak:x
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU

page generation = 1.24274 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması