|
|
4. sayfa (Toplam 4 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
esperadoz
Aktif Üye

|
| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 02 Tem 2008, 8:37 | |
|
 |
 |
Gene mi aynı mevzu yaa...arkadaşlar midem bulandı artık bu konudan,neymiş sınıf öğretmeni formatör olamazmış,neden olmasın ki,işini iyi yapıyorsa,ki amasyada gerçekten sınıf öğretmeni olup da çok güzel çalışan formatör arkadaşlar var...ben de tarihçiyim ve formatörüm,bilgisayacının yaptığı herşeyi de en iyi şekilde yapıyorum,bırakın bu tartışmaları ve lütfen üslubunuza dikkat edin... |
bende tarih öğretmenliği yapabilirim kanımca çünkü çok meraklıyım tarihe bence anlatırım tarih formatörlüğü açılırmı acaba.
şu anda bilgisayar öğretmeni olmayan okullarda formatör görevlendirmesi olması gayet doğal birşey ama kadro istenmesi çok saçma yarın öbür gün oraya bir bilgisaya öğretmeni atanırsa zaten o kişi formatörlüğü bırakıcak. | | |
|  | cakin
Aktif Üye

| Re: BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 02 Tem 2008, 9:16 | |
|
 |
 |
SON ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE OKUL FORMATÖRLERİ GÖREVLENDİRMELERİNDE SADECE 132 FORMATÖRDEN 33 NE GÖREV VERİLMİŞ VE BUNLARIN HEPSİNİN ATAMA BRANŞI BİLGİSAYARMIŞ. BEN GÖREV ALMIŞIM. DİĞER ARKADAŞLAR İÇİN ÜZÜLDÜM. YENİ GELEN İL MİLLİ EĞİTİM MDÜRÜ BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞ |
zümrem hayırlı olsun.
O 33 formatörü neye göre seçmişler? Branşa göre mi? | | |
|  | dadasfuat
Yeni Üye

|
| FORMATÖR ÖĞRETMENLER 18 Ağu 2008, 16:06 | |
| Arkdaşlar çeşitli görüşler ileri sürerek herkes kendince birdeğerlendirme ve yorum yapmış.Burada aslolan Bursa MEB müdürünün uygulumusı ;bir hukuki dayanağı varmı? kazanılmış hakları böyle hiçe sayaarak ne kazanım elde etmektedir.Okullarımıza binlerce liralık yatırımlarla yapılan BT sınıflarına kim sahip olacak.BT lerin verimli bir biçimde kullanımı nı kim sağlıyacak?
Yoksa her işte olduğu gibi elbetteki bilgi yetersizliğine sahip arkdaşlar olabilir.Bunların eğitimi problem değil. Ama günümüzde hızla çağa ayak uydurma zorunluluğu olan okullarımız bu hizmetten mahrum edilmekle bu sorunun boyutunu nusıl etkileyeceğini lütfen birlikte ve sesli düşünelim.Bu konuya kfa yoran herkese selamlar. | | |
|  | bugbas
Yeni Üye

|
| Emeklermiz boşa mı? 29 Ağu 2008, 22:04 | |
|
 |
 |
Gorev alamayan arkadaslar adina neden uzuldunuz anlamis degilim, bir kac saatlik bilgisayar kursu ile formatorluk olmaz! Ama illada olucaz diyolarsa buyursunlar gelsinler ben 160 saatlik aciyorum hehehehehehehehehehe Hepsi birbirini kayiriyor  |
10 yıldır bilgisayarla uğraşıyorum. Her türlüsünü (laptop dahil) söküp takarım. Günde 6-8 saat arası bilgisayarla uğraşırım. 8 defa bilgisayar kursu verdim. 120 ve 180 saatlik belgelerim var. Ayrıca 3 defa intel Gelecek için eğitim kursu verdim. Sınıf öğretmeni diye bunca emeklerim boşamı gidecek. Benim için önemli değil sınıfa dönmeye hazırım da devletimizin benim için harcadıkları ne olacak.
Uslubunu beğenmediğimi bildirir saygılarımı sunarım. | | |
|  | Gürses44
Site Gezgini

|
| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 29 Ağu 2008, 22:27 | |
|
 |
 |
Gorev alamayan arkadaslar adina neden uzuldunuz anlamis degilim, bir kac saatlik bilgisayar kursu ile formatorluk olmaz! Ama illada olucaz diyolarsa buyursunlar gelsinler ben 160 saatlik aciyorum hehehehehehehehehehe Hepsi birbirini kayiriyor  |
Bazılarını görünce öğretmen olduğuma utanıyorum. | | |
|  |
| |
 | | 4. sayfa (Toplam 4 sayfa) |
page generation = 0.22048 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|