|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
balakom
Site Gezgini

|
| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 19:11 | |
| | 2 bilgisayar öğretmeninin olduğu ilçede 16 tane BTS var. Bu kadar bilgisayar atıl vaziyette dursun, kimse karışmasın, kullanmasın. "sadece bilgisayar öğretmenleri kullansın ve kullandırsın" demek te çözüm gibi gözükmüyor. | |
|
|
 |
1131972
Site Gezgini

| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 20:00 | |
| BT formatör öğretmenleri yokken okulların halini unuttular herhelde
bilgisayarcı lütfedecel lab açılacak vatandaş labdan fadalanacak:x | |
|
|
 |
kendir_li
Seçkin Üye

| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 20:07 | |
|
 |
 |
BT formatör öğretmenleri yokken okulların halini unuttular herhelde
bilgisayarcı lütfedecel lab açılacak vatandaş labdan fadalanacak:x |
ne demek yani bilğisayarcı lütfedecek adam gibi kullanan herkeze labı kullandırıyoruz.....
ne mantıktır bilmem okulda bilğisayar öğretemeni var ama formatörolan sınıf öğretmeni ayrıca bu sınıfcı arkadas bilkğisayar zümresinde gelip baskanlık bile yapıyor ne kadar anlarsa artık o da bilğisayarcının şansına.. | |
|
|
 |
kendir_li
Seçkin Üye

| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 20:11 | |
| bu işin mantıklı olanı şudur
1 bütün bilğisayarcıları formatör yaparsın ama sadece labdan sorumlu kılarsın
2 üzerinden zorunlu olan angaryaları alırsın
3 idarenin uşagı olmaktan çıkarırsın
4 saat 5 kadar neden beklenirse zaten bunuda noırmal okulkun bitiş saati yaparsın
5 yaz tatilini adamın zehir etmezsin evine gider
bakın o zaman bilğisayar labları nasıl oluyor........
işi ehline yaptıracaksın..........(ehliyetlisine değil) | |
|
|
 |
1131972
Site Gezgini

| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 20:20 | |
| bütün bilgisayarcılar formatör yapıldığı zaman Formatör 6-10 saat derse girer ,peki diğer bilgisayar derslerine kim girecek ehil olmadığını düşündüğünüz sınıf öğretmenleri mi?
 |
 |
bu işin mantıklı olanı şudur
1 bütün bilğisayarcıları formatör yaparsın ama sadece labdan sorumlu kılarsın
2 üzerinden zorunlu olan angaryaları alırsın
3 idarenin uşagı olmaktan çıkarırsın
4 saat 5 kadar neden beklenirse zaten bunuda noırmal okulkun bitiş saati yaparsın
5 yaz tatilini adamın zehir etmezsin evine gider
bakın o zaman bilğisayar labları nasıl oluyor........
işi ehline yaptıracaksın..........(ehliyetlisine değil) |
| |
|
|
 |
vadi
Site Gezgini

| üslüp ve tarz 01 Tem 2008, 20:25 | |
|
 |
 |
Gorev alamayan arkadaslar adina neden uzuldunuz anlamis degilim, bir kac saatlik bilgisayar kursu ile formatorluk olmaz! Ama illada olucaz diyolarsa buyursunlar gelsinler ben 160 saatlik aciyorum hehehehehehehehehehe Hepsi birbirini kayiriyor  |
üslübuna dikkat etmeye çağırıyorum
160 değil 6 saatlik bile açamassın sen bu üslüpla başkalrına saygısı olmaynın kendisine hiç olmaz ayrıca öğretmensin. yazık...senin gibi başkalarının düş düğü durumlardan keyf alan insanlara ...... | |
|
|
 |
1131972
Site Gezgini

| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 20:31 | |
| bilgisayarcı yerine bu işe gönül veren diğer branş öğretmenleri bilgisayar öğretmeni olmalı
daha faydalı olur.
 |
 |
BENCE EN MANTIKLISI HOCAM...FORMATÖR SADECE BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ OLMALI..1-2 DERSLE BİLGİSAYARCI OLUNMAZ...ADAMLAR 4-5 YIL OKUSUN DİĞERLERİ -2 DERSLE FORMATÖR OLSUN...YOK ÖYLE |
| |
|
|
 |
Kolemans
Site Gezgini

| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 20:47 | |
| | Ne bu yaa her il kafasına göre uygulama yapıyor. Bazı illerde hiç görevlendirme olmuyor.Tabi bu işin bi yönergesi ve yönetmeliği açık değil isteyen istediği gibi yorum yapıyor. Okul formatörlüğünü toptan kaldıracaklar yakında. | |
|
|
 |
efnan
Aktif Üye

| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 20:59 | |
| | Gene mi aynı mevzu yaa...arkadaşlar midem bulandı artık bu konudan,neymiş sınıf öğretmeni formatör olamazmış,neden olmasın ki,işini iyi yapıyorsa,ki amasyada gerçekten sınıf öğretmeni olup da çok güzel çalışan formatör arkadaşlar var...ben de tarihçiyim ve formatörüm,bilgisayacının yaptığı herşeyi de en iyi şekilde yapıyorum,bırakın bu tartışmaları ve lütfen üslubunuza dikkat edin... | |
|
|
 |
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.

| BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU 01 Tem 2008, 21:11 | |
|
 |
 |
Gorev alamayan arkadaslar adina neden uzuldunuz anlamis degilim, bir kac saatlik bilgisayar kursu ile formatorluk olmaz! Ama illada olucaz diyolarsa buyursunlar gelsinler ben 160 saatlik aciyorum hehehehehehehehehehe Hepsi birbirini kayiriyor  |
hocam 38 x1 saat ilköğretim 2. kademe ders vermeyin ne olur 38 saatle
38x2 ilk öğretim 1.kademe ders vermeyin 76 saaat ne yapabilirsiniz.
ben yaparım diyorsanız eyw ....
sistem içinde eksik yada yanlış noktalar vardır , ekmek parası kazan insanlar için önce nasıl konuşulması gerektiğinizi öğrenin , eğer eksiklerimiz varsa hep beraber kapatmak için buradayız forumdayız .... | |
|
|
 |
|
|