Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
balakom
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 19:11Alıntıyla Cevap Gönder

2 bilgisayar öğretmeninin olduğu ilçede 16 tane BTS var. Bu kadar bilgisayar atıl vaziyette dursun, kimse karışmasın, kullanmasın. "sadece bilgisayar öğretmenleri kullansın ve kullandırsın" demek te çözüm gibi gözükmüyor.
1131972
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 20:00Alıntıyla Cevap Gönder

BT formatör öğretmenleri yokken okulların halini unuttular herhelde
bilgisayarcı lütfedecel lab açılacak vatandaş labdan fadalanacak:x
kendir_li
Seçkin Üye
Seçkin Üye

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 20:07Alıntıyla Cevap Gönder

1131972 yazmış:
BT formatör öğretmenleri yokken okulların halini unuttular herhelde
bilgisayarcı lütfedecel lab açılacak vatandaş labdan fadalanacak:x

ne demek yani bilğisayarcı lütfedecek adam gibi kullanan herkeze labı kullandırıyoruz.....

ne mantıktır bilmem okulda bilğisayar öğretemeni var ama formatörolan sınıf öğretmeni ayrıca bu sınıfcı arkadas bilkğisayar zümresinde gelip baskanlık bile yapıyor ne kadar anlarsa artık o da bilğisayarcının şansına..
kendir_li
Seçkin Üye
Seçkin Üye

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 20:11Alıntıyla Cevap Gönder

bu işin mantıklı olanı şudur
1 bütün bilğisayarcıları formatör yaparsın ama sadece labdan sorumlu kılarsın
2 üzerinden zorunlu olan angaryaları alırsın
3 idarenin uşagı olmaktan çıkarırsın
4 saat 5 kadar neden beklenirse zaten bunuda noırmal okulkun bitiş saati yaparsın
5 yaz tatilini adamın zehir etmezsin evine gider

bakın o zaman bilğisayar labları nasıl oluyor........

işi ehline yaptıracaksın..........(ehliyetlisine değil)
1131972
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 20:20Alıntıyla Cevap Gönder

bütün bilgisayarcılar formatör yapıldığı zaman Formatör 6-10 saat derse girer ,peki diğer bilgisayar derslerine kim girecek ehil olmadığını düşündüğünüz sınıf öğretmenleri mi?
kendir_li yazmış:
bu işin mantıklı olanı şudur
1 bütün bilğisayarcıları formatör yaparsın ama sadece labdan sorumlu kılarsın
2 üzerinden zorunlu olan angaryaları alırsın
3 idarenin uşagı olmaktan çıkarırsın
4 saat 5 kadar neden beklenirse zaten bunuda noırmal okulkun bitiş saati yaparsın
5 yaz tatilini adamın zehir etmezsin evine gider

bakın o zaman bilğisayar labları nasıl oluyor........

işi ehline yaptıracaksın..........(ehliyetlisine değil)
vadi
Site Gezgini
Site Gezgini

üslüp ve tarz    01 Tem 2008, 20:25Alıntıyla Cevap Gönder

seasun yazmış:
Gorev alamayan arkadaslar adina neden uzuldunuz anlamis degilim, bir kac saatlik bilgisayar kursu ile formatorluk olmaz! Ama illada olucaz diyolarsa buyursunlar gelsinler ben 160 saatlik aciyorum hehehehehehehehehehe Razz Hepsi birbirini kayiriyor Idea

üslübuna dikkat etmeye çağırıyorum
160 değil 6 saatlik bile açamassın sen bu üslüpla başkalrına saygısı olmaynın kendisine hiç olmaz ayrıca öğretmensin. yazık...senin gibi başkalarının düş düğü durumlardan keyf alan insanlara ......
1131972
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 20:31Alıntıyla Cevap Gönder

bilgisayarcı yerine bu işe gönül veren diğer branş öğretmenleri bilgisayar öğretmeni olmalı
daha faydalı olur.

bilo yazmış:
BENCE EN MANTIKLISI HOCAM...FORMATÖR SADECE BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ OLMALI..1-2 DERSLE BİLGİSAYARCI OLUNMAZ...ADAMLAR 4-5 YIL OKUSUN DİĞERLERİ -2 DERSLE FORMATÖR OLSUN...YOK ÖYLE
Kolemans
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 20:47Alıntıyla Cevap Gönder

Ne bu yaa her il kafasına göre uygulama yapıyor. Bazı illerde hiç görevlendirme olmuyor.Tabi bu işin bi yönergesi ve yönetmeliği açık değil isteyen istediği gibi yorum yapıyor. Okul formatörlüğünü toptan kaldıracaklar yakında.
efnan
Aktif Üye
Aktif Üye

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 20:59Alıntıyla Cevap Gönder

Gene mi aynı mevzu yaa...arkadaşlar midem bulandı artık bu konudan,neymiş sınıf öğretmeni formatör olamazmış,neden olmasın ki,işini iyi yapıyorsa,ki amasyada gerçekten sınıf öğretmeni olup da çok güzel çalışan formatör arkadaşlar var...ben de tarihçiyim ve formatörüm,bilgisayacının yaptığı herşeyi de en iyi şekilde yapıyorum,bırakın bu tartışmaları ve lütfen üslubunuza dikkat edin...
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU    01 Tem 2008, 21:11Alıntıyla Cevap Gönder

seasun yazmış:
Gorev alamayan arkadaslar adina neden uzuldunuz anlamis degilim, bir kac saatlik bilgisayar kursu ile formatorluk olmaz! Ama illada olucaz diyolarsa buyursunlar gelsinler ben 160 saatlik aciyorum hehehehehehehehehehe Razz Hepsi birbirini kayiriyor Idea

hocam 38 x1 saat ilköğretim 2. kademe ders vermeyin ne olur 38 saatle
38x2 ilk öğretim 1.kademe ders vermeyin 76 saaat ne yapabilirsiniz.
ben yaparım diyorsanız eyw ....

sistem içinde eksik yada yanlış noktalar vardır , ekmek parası kazan insanlar için önce nasıl konuşulması gerektiğinizi öğrenin , eğer eksiklerimiz varsa hep beraber kapatmak için buradayız forumdayız ....
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

BURSADA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU

page generation = 0.17133 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması