Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Bursa özür grubu isteyen arkadaşlar buraya

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
buha0816
Yeni Üye
Yeni Üye

Bursa özür grubu isteyen arkadaşlar buraya    27 Ağu 2008, 20:10Alıntıyla Cevap Gönder

tunash yazmış:
buha0816 yazmış:
walla açık çokta
o açıkları gösteren milli eğitim yok
malum sebeplerden dolayı nedense açıklar gösterilmiyor

hocam hayırlısı ile demirtaşpaşa çıktı. artuk görüşecez nasipse. ilginiz için sağolun.Allah razı olsun...

hayırlı olsun sevindim
bizde kara kara düşünüyorduk gelecek seneyi
en azından azıcık rahatlattın bizi

bakalım gelince beni tanıyabilcekmisin
bu arada nereden ve hangi okuldan geliyorsun ve de hangi okul mezunusun
tunash
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bursa özür grubu isteyen arkadaşlar buraya    28 Ağu 2008, 0:24Alıntıyla Cevap Gönder

hocam aslında il dışından atandım bursaya . önce nilüfere atandım. ama orda bölüm yokmuş. sonrasında evi elmasbahçelerden tutunca demirtaşa eş durumundan geleceğimi öğrendim. ve başvurdum.

gazi tef mezunuyum..

sivasta çalışıyordum.
buha0816
Yeni Üye
Yeni Üye

Bursa özür grubu isteyen arkadaşlar buraya    28 Ağu 2008, 12:12Alıntıyla Cevap Gönder

tunash yazmış:
hocam aslında il dışından atandım bursaya . önce nilüfere atandım. ama orda bölüm yokmuş. sonrasında evi elmasbahçelerden tutunca demirtaşa eş durumundan geleceğimi öğrendim. ve başvurdum.

gazi tef mezunuyum..

sivasta çalışıyordum.

hayırlısı olsun
seninle beraber 3-4 arkadaş daha katılmış aramıza bu sene sıkıntıyı az buçuk atlattık sayılır

ne zaman başlayacaksın ptesi kurul var bekleriz

bu arada kaç mezunusun gaziden ben çok ama çok eskilerdenim Smile
tunash
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bursa özür grubu isteyen arkadaşlar buraya    28 Ağu 2008, 12:58Alıntıyla Cevap Gönder

kararname gelmemiş daha nilüferdeki okula gelse aynı gün başlayacam. başlamadan gelmekte doğru olmaz heralde. gaziye 97 girişli elektronik mezunuyum.

görüşürüz hocam.
inşallah hayırlı olur..
Hayat
Aktif Üye
Aktif Üye

Bursa özür grubu isteyen arkadaşlar buraya    30 Ağu 2008, 12:59Alıntıyla Cevap Gönder

tunash yazmış:

gazi tef mezunuyum..

sivasta çalışıyordum.

hocam ben de elmasbahçelerde oturuyorum. Gürsu'da çalışıyorum.
buha0816
Yeni Üye
Yeni Üye

Bursa özür grubu isteyen arkadaşlar buraya    30 Ağu 2008, 14:52Alıntıyla Cevap Gönder

Hayat yazmış:
tunash yazmış:

gazi tef mezunuyum..

sivasta çalışıyordum.

bende selimzade de oturuyorum ama gürsuluyum Smile
everest25
Aktif Üye
Aktif Üye

Bursa özür grubu isteyen arkadaşlar buraya    30 Ağu 2008, 15:34Alıntıyla Cevap Gönder

bende gürsu da meslek lisesinde çalışıyorum. arkadaşım elmasbahçelede oturuyor..
tunash
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bursa özür grubu isteyen arkadaşlar buraya    30 Ağu 2008, 15:40Alıntıyla Cevap Gönder

Hayat yazmış:
tunash yazmış:

gazi tef mezunuyum..

sivasta çalışıyordum.

hocam mahallemiz güzel.. görüşelim . iftara buyrun....
buha0816
Yeni Üye
Yeni Üye

Bursa özür grubu isteyen arkadaşlar buraya    30 Ağu 2008, 15:49Alıntıyla Cevap Gönder

bilmezmiyim okuldaki çoğu öğretmen o bölgede oturuyor zaten elmasbahçeler- gökdere arası
zengin olanlarda beşevler-özlüce Smile

bu arada bölüm şefimizde elmasbahçelerde oturuyor
tunash
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bursa özür grubu isteyen arkadaşlar buraya    30 Ağu 2008, 15:53Alıntıyla Cevap Gönder

valla hocam hanımın okuluna yakın olsundiye tuttuk. memnunuz. mahalle sakinleri çok sevecen insanlar. zaten sonrasında demirtaşı istedim. Rabbim nasip etti oldu. Allah can sağlığı versinde , bide kızım hemen arkamızdaki kreşte rahat etsin gerisi lübnan olsun önemli değil...
buha0816
Yeni Üye
Yeni Üye

Bursa özür grubu isteyen arkadaşlar buraya    30 Ağu 2008, 15:54Alıntıyla Cevap Gönder

eşin hangi okulda branşı ne
tunash
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bursa özür grubu isteyen arkadaşlar buraya    30 Ağu 2008, 16:00Alıntıyla Cevap Gönder

halin arkasında şehit üsteğmen mesut beyazıtlı; fen bilgisi..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Bursa özür grubu isteyen arkadaşlar buraya

page generation = 0.69567 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)