|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
roden
Site Gezgini

|
|
 |
ceren2005
Aktif Üye

Kayıt: 05 Eyl 2007 Mesajlar: 121 Konum: 29:59:00 D 39:25:00 K > Kotisin Kenti |
| Re: Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri 03 May 2008, 12:06 | |
| [quote="roden"]Yorumsuz (şimdilik)
ne yazdığınız ne demek istediğiniz pek anlaşılmıyo ama bu haberi vermekteki maksadınız nedir? | |
|
|
 |
cigidem
Seçkin Üye

Kayıt: 19 Eyl 2007 Mesajlar: 593 Konum: Kırşehir<-> Aksaray<->Tarsus<->Aydıncık |
| Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri 03 May 2008, 12:46 | |
| Hımmm ilginç hakkaten de  | |
|
|
 |
ufukaslan82
Seçkin Üye

|
| Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri 03 May 2008, 18:47 | |
| ilginç 
En son ufukaslan82 tarafından 03 May 2008, 19:15 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
zotri
Aktif Üye

|
| Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri 03 May 2008, 19:01 | |
| | Sagdaki yazarlari gorunce nasil bir gazete veya internet portali oldugu anlasiliyor....Eger gazetedeki haberi gundeme getirmek icin yazdi iseniz gayret etmenize gerek yok bu tur uydurma haberleri sagolsun DOGAN(bogan) grubu medyasi eksik etmiyor zaten gundemimizden...lutfen daha ciddi olaylarla mesgul edin insanlari... | |
|
|
 |
karinca_52
Süper Üye

| Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri 03 May 2008, 19:16 | |
| | ya ne demeli bilmiyorum ya nerde yaşıyoruz biz ...... | |
|
|
 |
KeRASuS_28
Seçkin Üye

| Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri 03 May 2008, 20:47 | |
|
 |
 |
Sagdaki yazarlari gorunce nasil bir gazete veya internet portali oldugu anlasiliyor....Eger gazetedeki haberi gundeme getirmek icin yazdi iseniz gayret etmenize gerek yok bu tur uydurma haberleri sagolsun DOGAN(bogan) grubu medyasi eksik etmiyor zaten gundemimizden...lutfen daha ciddi olaylarla mesgul edin insanlari... |
sayın hocam bu tarz okullar var ve olaylar farklılıklar kazanıyor. ayrıca o sağ taraftaki yazarlar hep yanlışlarımı yazıyor sizce!!! | |
|
|
 |
mirayabravci
Seçkin Üye

| Re: Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri 03 May 2008, 20:54 | |
|
Doğru söylüyosun hocam. Bencede bu tür kitaplar değilde Karl Max, Darwin gibi büyük (!) gerizekalıların (adminim afbuyur ve kızma lütfen) kitapları yayınlanmalı ve gençliğimiz çağdaş bir nesil olarak geleceğin Türkiyesini oluşturmalı.
Allah roden arkadaşıma akıl, fikir ve iman versin. Bu haberi buraya koymakla neyi amaçladığını anlamamak için herhalde başka bir büyük (!) gerizekalı olmamız gerek. Sağlıcakla kal. Vesselam. | |
|
|
 |
sitelerde
Tecrübeli Üye

|
| Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri 03 May 2008, 22:00 | |
| Bir dakika arkadaşlar.
Birisi hiddetle bağırıyor.
-Kaçıııın! Havada bir kuş var.
...
Tepkiniz ne olurdu?
a)Hemen kaçardım.
b)Havaya bakardım, kuş varsa kaçardım.
c)Havaya bakarım, kuş yoksa kaçmam.
d)Havada kuş olur canım, normaldir, önce çayımızı içelim.(kaçmam)
...
Sorgulama ve bizi şartlandırmaya çalışan şarlatanların oyununa gelmemeye davet ediyorum sizleri.
Yahu;
Bu kitaplar yasaklı kitaplar mı?
Bu yazarlar yasaklı kişiler mi?
Değil. O zaman NEDEN diye sormanızı rica ediyorum sizden.
NEDEN?
NEDEN? Sakıncalı imiş ki?
Kuştan NEDEN korkayım?
Fikirlerden neden korkayım. Korkarak o fikirlerden kaçabilir miyim.
Bu ülkenin gerçeklerini görün. Bizi şartlandırmaya çalışanlara papuç bırakmayın. Keriz yerine konmayın. Kolay lokma olmayın.
Bu ülkenin bir gerçeği, bu ülkenin vatandaşlarının %80-90'ı Müslüman'dır. Sen, ben olmayabiliriz. Ama % 80-90 Müslüman. Bir okulun web sitesinde Müslümanlıkla ilgili, İslamla ilgili kitapların DA tanıtılmış olmasından tabii ne olabilir. Tam tersi aksi olsa anormal görülmeli idi.
VELEV Kİ aksi olsaydı;
Asıl bu anormal görülmeliydi.
Fakat yine de korkmaya, korkutmaya gerek yoktu. Fikirlerden kaçılmaz, fikirlerden korkmak fayda vermez.
Çabuk gaza gelmeyin,
Siz de çabuk sinmeyin,
Sorgulayın. Kendinizi keriz yerine koydurtmayın. | |
|
|
 |
fatihpc
Süper Üye

| Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri 03 May 2008, 22:08 | |
| Doğan abine söyle o da yayınlasın sever böyle şeyleri kereta  | |
|
|
 |
ibetay
Aktif Üye

| Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri 03 May 2008, 22:27 | |
|
 |
 |
Doğan abine söyle o da yayınlasın sever böyle şeyleri kereta  |
 | |
|
|
 |
fatihpc
Süper Üye

| Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri 03 May 2008, 22:41 | |
| Sitenin anketine bakınca bir güldüm bir güldüm dedim ki içimden "kim bu siteyi ciddiye alır yavvv"
demek ki alanlar varmış bir bakın sizde güleceksiniz
http://www.gercekgundem.com/index.php?st=anket | |
|
|
 |
|
|