Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

Re: Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    04 May 2008, 1:08Alıntıyla Cevap Gönder

roden yazmış:
Yorumsuz....dedimse sitede polemik yaratmamak için.....

http://www.gercekgundem.com/?p=129700

Böyle bir mesaj yazarsan tabiki polemik olur ne demek istiyorsan yazarsın anlatırsın bizlere böyle yorumsuz yazıp saçma sapan bir siteye link verirsen tabiki yanlış anlaşılma olur sevgili arkadaşım.Ondan sonra herkes kendine göre bişeyler çıkarmaya çalışır ki bende de öyle oldu.
Neyse kusura bakma kal sağlıcakla...
lastmohikan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    04 May 2008, 1:16Alıntıyla Cevap Gönder

__MeMoM__ yazmış:
Bu tartışma bitmez arkadaşlar...
Herkes birbirinin tercihine saygılı olur ve seviyeli yorum yaparsa sorun morun kalmaz PROVAKATÖR lerin dolduruşuna gelipte kerdeşi kardeşe kırdıranların maşası olmaya hiç niyetim yok....
EN BAĞNAZIDA BENİM KARDEŞİM EN ATEİSTİDE HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...BİRLİK BERABERLİKTEN BAŞKA ÇÖZÜM YOK..

BU KONU BU MESAJLA KAPATILMALIDIR..KATILIORUM TEBRİK EDERİM..
sitelerde
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    04 May 2008, 6:32Alıntıyla Cevap Gönder

Tartışmak herzaman birlik ve beraberliğimizi bozmaz. Tartışmak faydalı da olabilir.

O yüzden devam edelim.

roden adlı üye,

Sen birilerini korkutuyor, sindiriyorsun demiyorum. Sen korkutulansın burada.

Kuştan korkuyorsun. Korkunun nedeni birisinin(o haberini verdiğin sitenin) hiddetle bağırması. Bir sorsan.

Ne o kitaplar ne o yazarlar yasaklı.

Bu ülkenin %80-90'ı Müslümandır. Bu ülkenin en birinci gerçeğidir.

O yüzden bakanların, müdürlerin, memurların Müslüman olması, Müslüman gibi görünmesi, Müslümanlığın gereklerini yerine getirmesi, İslam ile ilgili kitaplar okuması ANORMAL DEĞİL, AKSİNE NORMAL ötesi normaldir.

Birileri şikayet ediyor, aynı bu yolla sindirip, korkutmaya çalışıyor diye söylüyorum.

Hani bazıları varya bakanların eşleri hep türbanlı oldu diyor.

Benim kimsenin türbanı ile türbansızlığı ile derdim yok ama birilerinin türbanla derdi olduğu için yazıyorum. Aslında mesele türbana kaysın da istemem. Sadece bir örnek.

Efendim ülkenin %80-90'ı Müslüman, Bakanların da öyle, e bakanların eşlerinin de öyle. Ülkede bayanların %70'i türbanlı, bakanların eşlerinin de öyle.

Eee, sorması ayıp bunda garip olan ne? Sakıncalı olan ne?

Bakanların ve eşlerinin profilinin halk ile aynı olması mı?

Yani halkın %70'inin tercihi ile farklı tercihlere sahip olunca mı bakan iyi bakan. Ha hepsi elbette türbanlı değil ve olmayacak. Her kesimden insan oraya tercihlerine göre değil, liyakat ve becerisine göre gelmeli. Fakat oraya gelenlerin tercihlerinin de halk içindeki oranlarla uyumlu olması ANORMAL DEĞİLDİR.

Asıl aksi ANORMAL GÖRÜLMELİ idi. Aynen bu gazete haberinin olduğu gibi.

Ne yani halkın %70'inde başörtme gibi bir tercih var. Fakat hiçbir bakanın eşi böyle değil. Asıl bu garip olmalıydı.

Nasıl kuş yerine konuluyorsunuz anladınız mı?

Bu ülkenin gerçekleriyle çelişmeyin. Onlara uyun demiyor kimse. Dayatma demişsiniz; güldürmeyin bizi. Ne Çelişmeyin yeter. Sizden uymanızı isteyen yok. Benden de yok.
ba2khan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    04 May 2008, 11:12Alıntıyla Cevap Gönder

fatihpc yazmış:
cylavux yazmış:
Bundan 4-5 yıl önce Aydın Doğan sayın başbakanımızı scared sıvazlarken, iktidara getirirken neredeydiniz benim güzel kardeşlerim?

Hani seçim yaptık, oy verdik akp %37 ondan sonrada %47 aldı.Yoksa oyların hepsini Doğan mı attı Razz Razz

anlamadığım nokta doğan medyası ve gülen cemaati akpye destek veriyoken ,siz neyi tartışıyosunuz sonuçta aynı yere çıkıyor olay
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    04 May 2008, 11:26Alıntıyla Cevap Gönder

ba2khan yazmış:
fatihpc yazmış:
cylavux yazmış:
Bundan 4-5 yıl önce Aydın Doğan sayın başbakanımızı scared sıvazlarken, iktidara getirirken neredeydiniz benim güzel kardeşlerim?

Hani seçim yaptık, oy verdik akp %37 ondan sonrada %47 aldı.Yoksa oyların hepsini Doğan mı attı Razz Razz

anlamadığım nokta doğan medyası ve gülen cemaati akpye destek veriyoken ,siz neyi tartışıyosunuz sonuçta aynı yere çıkıyor olay

Yanlış biliyorsunuz Gülen cemaati hiç bir siyasi partiyi destekleyemez.M.F. Gülen de zaten hiç bir kimseye akp ye oy verin diye söylememiştir.Herkes kendine göre istediğine oy verir.

Ayrıca doğan medyasının da akp ye detek verdiğini nereden çıkardın hocam hergün eleştiriyorlar nedense.Ama anlaşılmayan ilk zamanlar kısmen destek vermişlerdi şimdi tam tersi.Bunu zaten medyasını takip ediyorsanız görebilirsiniz.
gureba
Site Gezgini
Site Gezgini

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    04 May 2008, 11:46Alıntıyla Cevap Gönder

İnsanların Hadis kitabından İmam-ı Gazali'den vs. rahatsız olmasını anlayamıyorum
sitelerde
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    04 May 2008, 14:57Alıntıyla Cevap Gönder

gureba yazmış:
İnsanların Hadis kitabından İmam-ı Gazali'den vs. rahatsız olmasını anlayamıyorum

Fuzuli'den rahatsız olsalar anlarım da. İmam-ı Gazali'den de rahatsız oluyorlarsa durum ciddi. Onlar açısından. Laughing

Şaka bir yana,

Evet, ben de anlayamıyorum. Anlamlandıramıyorum.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri

page generation = 0.49308 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)