Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
zotri
Aktif Üye
Aktif Üye

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    03 May 2008, 22:47Alıntıyla Cevap Gönder

KeRASuS_28 yazmış:
zotri yazmış:
Sagdaki yazarlari gorunce nasil bir gazete veya internet portali oldugu anlasiliyor....Eger gazetedeki haberi gundeme getirmek icin yazdi iseniz gayret etmenize gerek yok bu tur uydurma haberleri sagolsun DOGAN(bogan) grubu medyasi eksik etmiyor zaten gundemimizden...lutfen daha ciddi olaylarla mesgul edin insanlari...

sayın hocam bu tarz okullar var ve olaylar farklılıklar kazanıyor. ayrıca o sağ taraftaki yazarlar hep yanlışlarımı yazıyor sizce!!!

Sayin hocam birkac insanin yaptigi seyleri gundeme getirerek psikolojik savas yapiyor o sag kolondaki yazar arkadaslar.. Hafizanizi zorlayin biraz 1999 dada Aczmendiler felan basmisti ulkemizi ne oldu 28 subattan sonra birden kayboldular dimi.. SImdide ayni olaylar baska sekilde oynaniyor.. O sagdaki vatandaslardan birisi Istiklal marsimizada dil uzatmisti hatirlayin.. Bunlarin hepsi aman haaa turban liselerede gelecek izlenimi vermek icin uretilen haberler... Korkmayin kimse kimseye zorla turban giydiremez...mahalle baskisi felanda olmaz ulkemizde...
zotri
Aktif Üye
Aktif Üye

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    03 May 2008, 22:50Alıntıyla Cevap Gönder

fatihpc yazmış:
Sitenin anketine bakınca bir güldüm bir güldüm dedim ki içimden "kim bu siteyi ciddiye alır yavvv"

demek ki alanlar varmış bir bakın sizde güleceksiniz
http://www.gercekgundem.com/index.php?st=anket

+1 +1 +1 +1
http://www.gercekgundem.com/index.php?st=anket su sonuclara bakinda gulmeyin ALlahinizi severseniz... Idea Idea Idea Idea
hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    03 May 2008, 23:25Alıntıyla Cevap Gönder

sanmıyorum ama belki bu haber gerçektir fakat aydın doğanın olduğu bir yerde gerçek haber olmaz diyor ve geçiyorum scared
ba2khan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    03 May 2008, 23:33Alıntıyla Cevap Gönder

zotri yazmış:
fatihpc yazmış:
Sitenin anketine bakınca bir güldüm bir güldüm dedim ki içimden "kim bu siteyi ciddiye alır yavvv"

demek ki alanlar varmış bir bakın sizde güleceksiniz
http://www.gercekgundem.com/index.php?st=anket

+1 +1 +1 +1
http://www.gercekgundem.com/index.php?st=anket su sonuclara bakinda gulmeyin ALlahinizi severseniz... Idea Idea Idea Idea

evet anket sonucuna baktım ama gülmedim ,çünkü o siteye o tarz düşünen insanlar takılıyor ve taraflı çıkması normal ,aynı anket zaman da olsaydı da tam tersi çıkardı bu kadar basit ,ayrıca sitenin linkini verip sitenin reklamı yapılıyor ,adminlerden ricam silmeleri
Hakan24
Site Gezgini
Site Gezgini

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    03 May 2008, 23:46Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Bir dakika arkadaşlar.

Birisi hiddetle bağırıyor.

-Kaçıııın! Havada bir kuş var.

...

Tepkiniz ne olurdu?

a)Hemen kaçardım.
b)Havaya bakardım, kuş varsa kaçardım.
c)Havaya bakarım, kuş yoksa kaçmam.
d)Havada kuş olur canım, normaldir, önce çayımızı içelim.(kaçmam)

...

Sorgulama ve bizi şartlandırmaya çalışan şarlatanların oyununa gelmemeye davet ediyorum sizleri.

Yahu;

Bu kitaplar yasaklı kitaplar mı?
Bu yazarlar yasaklı kişiler mi?

Değil. O zaman NEDEN diye sormanızı rica ediyorum sizden.

NEDEN?

NEDEN? Sakıncalı imiş ki?

Kuştan NEDEN korkayım?

Fikirlerden neden korkayım. Korkarak o fikirlerden kaçabilir miyim.

Bu ülkenin gerçeklerini görün. Bizi şartlandırmaya çalışanlara papuç bırakmayın. Keriz yerine konmayın. Kolay lokma olmayın.

Bu ülkenin bir gerçeği, bu ülkenin vatandaşlarının %80-90'ı Müslüman'dır. Sen, ben olmayabiliriz. Ama % 80-90 Müslüman. Bir okulun web sitesinde Müslümanlıkla ilgili, İslamla ilgili kitapların DA tanıtılmış olmasından tabii ne olabilir. Tam tersi aksi olsa anormal görülmeli idi.

VELEV Kİ aksi olsaydı;

Asıl bu anormal görülmeliydi.

Fakat yine de korkmaya, korkutmaya gerek yoktu. Fikirlerden kaçılmaz, fikirlerden korkmak fayda vermez.

Çabuk gaza gelmeyin,

Siz de çabuk sinmeyin,

Sorgulayın. Kendinizi keriz yerine koydurtmayın.

Budur!..
cylavux
Site Gezgini
Site Gezgini

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    03 May 2008, 23:55Alıntıyla Cevap Gönder

Bundan 4-5 yıl önce Aydın Doğan sayın başbakanımızı scared sıvazlarken, iktidara getirirken neredeydiniz benim güzel kardeşlerim?
roden
Site Gezgini
Site Gezgini

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    03 May 2008, 23:58Alıntıyla Cevap Gönder

"mirayabravci" öncelikle sizi nezaketli olmaya davet ediyorum adıma imanlı olmamı dileyen birinden bunu bekleyebilirim diye düşünüyorum. Maksadıma gelince ki bunu anlamak için nezaketli, sakin olmak ve ortalama bir zeka yeterli sizde bunların eksik olduğunu düşünmek istemiyorum.Sanırım Türkiye Cumhuriyetinin okullarından birinde
öğretmensiniz. Öğretmen olan birinin bunlardan yoksun olması mümkün değil elbette.
Maksadım öncelikle polemik yaratmak değildi tabiki.
Ben bir okul sitesinde referans olarak toplumda tartışmalı(sizin nazarınızda değil saırım) bir cemaatin söylemlerini kaynak göstererek inaçlara dolaylıda olsa atıfta bulunulmasının uygun olmadığını belirtmek istedim sizler beni neye dayanarak %80-90 lık doksanlık inançlı kesimin dışında bıraktınız ve marks ve darvin ile ilişkilendirdiniz onuda bilmiyorum. Ancak bir okul sitesinde böylesi referanslaların hemde inaç adına kaynak gösterilmesi o referansları dayatmayı masumlaştırmak anlamına geliyor ki beni rahatsız eden budur.Ve ben sitesinin tasarımı konusunda fikrimizi soran bir lise 3.sınıf öğrencisine bunu böyle yapıyor olmanın sonucundaki tepkiyi kaynak gösterdim ve fikrimi belirttim.Bu inandığım değerleri tartışmalı hale getirmemek için durduğum yerden kaynaklanıyor.O yer İnaçlı bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve öğretmeninin inancı ile arasına hiç kimseyi sokmayan tavrını koyduğu yerdir."sitelerde" adlı üyenin ima ettiği gibi hiddetle ve birilerini sindirmek ve korkutmak şeklinde de yaptığımı da sanmıyorum. Yine bu üyenin dediği gibi tamda bu ülkenin %80-90 inaçlı ve müslüman olduğu için ve öyle kalması için bir okul sitesinde bu dayatmacılıktan vazgeçilmeli diyorum. Saldırgan olmak kırıcı ve alaycı olmak sadece öyle olanları sevimsiz yapar ve kafanızı çevirdiğinizde görünmez oluverirler. inaçlara bir saldırı yapılmış gibi gösterip haklı çıkma çabası içine girmeye de gerek yok
Anlamadınsa ve anlamak senin için göz ucuyla bakmaktan daha önemli bir mesai ise emin olmak için özel mesaj linkini kullanırsın anlatırım. Böylece kimseyide bir polemiğe çekmemiş oluruz.
Özetle maksadım ve son sözüm budur.Ayrıca
"fatihpc" adlı üyenin dediği gibi “doğan” benim hiçbir zaman abim olmamıştır bunuda belirmek isterim.

Sevgiler iyi geceler.
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    04 May 2008, 0:19Alıntıyla Cevap Gönder

cylavux yazmış:
Bundan 4-5 yıl önce Aydın Doğan sayın başbakanımızı scared sıvazlarken, iktidara getirirken neredeydiniz benim güzel kardeşlerim?

Hani seçim yaptık, oy verdik akp %37 ondan sonrada %47 aldı.Yoksa oyların hepsini Doğan mı attı Razz Razz
cylavux
Site Gezgini
Site Gezgini

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    04 May 2008, 0:34Alıntıyla Cevap Gönder

Anladın hocam sen, fazla kasma espri yapıcam diye!
osiris
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    04 May 2008, 0:44Alıntıyla Cevap Gönder

mirayabravci yazmış:
roden yazmış:
Yorumsuz....dedimse sitede polemik yaratmamak için.....

http://www.gercekgundem.com/?p=129700

Doğru söylüyosun hocam. Bencede bu tür kitaplar değilde Karl Max, Darwin gibi büyük (!) gerizekalıların (adminim afbuyur ve kızma lütfen) kitapları yayınlanmalı ve gençliğimiz çağdaş bir nesil olarak geleceğin Türkiyesini oluşturmalı.
Allah roden arkadaşıma akıl, fikir ve iman versin. Bu haberi buraya koymakla neyi amaçladığını anlamamak için herhalde başka bir büyük (!) gerizekalı olmamız gerek. Sağlıcakla kal. Vesselam.

bu nedir ya! iki kelimesinden biri hakaret
__MeMoM__
Yeni Üye
Yeni Üye

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    04 May 2008, 0:48Alıntıyla Cevap Gönder

Bu tartışma bitmez arkadaşlar...
Herkes birbirinin tercihine saygılı olur ve seviyeli yorum yaparsa sorun morun kalmaz PROVAKATÖR lerin dolduruşuna gelipte kerdeşi kardeşe kırdıranların maşası olmaya hiç niyetim yok....
EN BAĞNAZIDA BENİM KARDEŞİM EN ATEİSTİDE HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...BİRLİK BERABERLİKTEN BAŞKA ÇÖZÜM YOK..
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri    04 May 2008, 1:03Alıntıyla Cevap Gönder

cylavux yazmış:
Anladın hocam sen, fazla kasma espri yapıcam diye!

Ben anladım da bir de sen anlasan
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Burada Gözucuyla Bakıp Yorum Yaptığımız Sitelerden biri

page generation = 0.35521 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)