Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

Bugün delirdim

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
yurtseven
Aktif Üye
Aktif Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 19:07Alıntıyla Cevap Gönder

suatozt yazmış:
her sınıftan bir kurbanı seçip kafasında klavye kıracaksın hocam bak bi daha oluyomu +1 Mr. Green

Laughing yaw hocam güle güle gözlerime yaş girdi problem çözme anlayışına hayranım Laughing Laughing
dilsad
Site Gezgini
Site Gezgini

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 19:16Alıntıyla Cevap Gönder

bayram sonrası sendromu değil bu sınıfların fazla kalabalık olması..
allah kolaylık versin hepimizee Confused
gulden_59
Aktif Üye
Aktif Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 19:19Alıntıyla Cevap Gönder

Teknik lise için çözüm üreten varmı? Sad
kaaka
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 19:22Alıntıyla Cevap Gönder

aslında ramazan nedeniyle olan durgunluğumuzu attık. bugün daha iyiydikk
ksinang
Site Gezgini
Site Gezgini

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 19:23Alıntıyla Cevap Gönder

sınıflar ikiye bölüp ders yapma şansın yok mu, iki gruba böl ayrı ayrı al , dışarıda kalanlarla sınıf öğretmenleri ilgilensin. ne de olsa bizim girdiğimiz dersten ücret alıyorlar.
fahrican
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 19:26Alıntıyla Cevap Gönder

gulden_59 yazmış:
Teknik lise için çözüm üreten varmı? Sad

Meslek liselerinde durum çok daha zor. Meslek derslerinin saatleri çok. Toplamda sadece 3 sınıfla dersim var. Sınıfın birinin haftada 15 saat dersine giriyorum. Sürekli aynı öğrencilerle ders...
İstanbul un kurtuluş günü nedeniyle bugün de tatil yaptık. Yarın salı sendromu yaşayacağım.
ysahin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 19:43Alıntıyla Cevap Gönder

tatlı sert olmak lazım hocam

yoksa üstesinden gelinmez
kondansatör
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 19:45Alıntıyla Cevap Gönder

ksinang yazmış:
sınıflar ikiye bölüp ders yapma şansın yok mu, iki gruba böl ayrı ayrı al , dışarıda kalanlarla sınıf öğretmenleri ilgilensin. ne de olsa bizim girdiğimiz dersten ücret alıyorlar.

Aslında doğru ama bunun bizde mümkün olacağını sanmıyorum
Gülpınar
Aktif Üye
Aktif Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 19:53Alıntıyla Cevap Gönder

akyurek38 yazmış:
Arkadaşlar bu çocuklar bilgisayarı görünce dünyayı unutuyorlar. Hepsi birer canavar kılığına bürünüp, monitörün frekansına kendilerini kaptırıyorlar. Tek çare olarak ben netupschoolu kurdum. gürültü yapanın bilgisayarını anında kitliyorum. 5dk cezası var sonra açıyorum. Tam çözüm olamsada baya faydası oluyor. Aslında klavyeye elektrik vermeyi bir başarırsam problemi tam manası ile çözeceğim inşallah...

+1 +1 +1

Ben tam çözüm olarak tüm sınıfınkini kilitliyorum. bu şekilde konuşmayanlar konuşanlara psikolojik baskı yapıyorlar, bir nevi bana yardımcı oluyorlar Smile Smile
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 20:01Alıntıyla Cevap Gönder

suatozt yazmış:
her sınıftan bir kurbanı seçip kafasında klavye kıracaksın hocam bak bi daha oluyomu +1 Mr. Green

doğru söylüyorsunuz hocam... ben daha iyisini yaptım, geçen yıl 8. sınıftan birinin kafasını kırdım... o günden bu güne terbiyesizlik yapan çıkmadı, arada yaramazlık yapsalarda bir şekilde hallediyoruz Very Happy Very Happy Very Happy
masterkartall
Site Gezgini
Site Gezgini

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 20:07Alıntıyla Cevap Gönder

Herkesin güzel yöntemleri var gerçekten ben de konuşanı çöpün başında bekleme, tahtada tek ayak, yerlerden çöp toplama, yerini değiştirme, labın dışında 5 dk kapı önü beklemesi, direk azarlama gibi yöntemler kullanıyorum şimdilik işe yarıyor. Ancak kendimi geliştirmem lazım ceza konusunda farklı yöntemler bulmazsam yerimde saymış gibi hissederim Very Happy
laurona
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 20:18Alıntıyla Cevap Gönder

ben bilgisayarları açtırmıyorum tabiii takındığın sinirli tavır da etkili olmuyor değil

ama durum çok da iç açıcı değil hala bilgisayarı oyun olarak görme zihniyetinden kurtulamadılar
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

Bugün delirdim

page generation = 0.49677 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)