Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

Bugün delirdim

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
saraci41
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 15:37Alıntıyla Cevap Gönder

kondansatör yazmış:
Pazartesi sendromu mudur , sigara yasağı mıdır , 50 kişilik sınıflarmı Confused Confused Confused Sürekli kendi aralarında konuşmalarından , pc savaşı yapmalarından , koşarak sınıfa gelmelerinden , her yeri kırıp dökmelerinden ..................................

Sınıf hakimiyeti konusunda kitapları geçelim , pratik çözümler üreten varmı Neutral Neutral

Allah sabır versin.. bende bi ara 10 makinelik labda.. 30 kişilk sınıflar okutmuştum ve eve geldiğimde.. haşatım çııkıodu.. makineler acer Dünya Bankası II. Faz Very Happy
chaos
Site Gezgini
Site Gezgini

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 15:40Alıntıyla Cevap Gönder

sallandıracaksın hocam meydanda bir iki tanesini bak bidaha oluyo mu +1
oziie
Aktif Üye
Aktif Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 15:50Alıntıyla Cevap Gönder

Bence Liseler bu konuda daha rahat. En azından 50 kişi değiller - ve de ilköğretim kadar gürültü yapacaklarını da sanmıyorum.
mustafaakinci
Aktif Üye
Aktif Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 15:59Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
En azından 50 kişi değiller
ben düz lisedeyi 40 ile 60 arasında mevcutlar kalıpları daha büyük bence daha zor oluyor
akyurek38
Site Gezgini
Site Gezgini

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 15:59Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bu çocuklar bilgisayarı görünce dünyayı unutuyorlar. Hepsi birer canavar kılığına bürünüp, monitörün frekansına kendilerini kaptırıyorlar. Tek çare olarak ben netupschoolu kurdum. gürültü yapanın bilgisayarını anında kitliyorum. 5dk cezası var sonra açıyorum. Tam çözüm olamsada baya faydası oluyor. Aslında klavyeye elektrik vermeyi bir başarırsam problemi tam manası ile çözeceğim inşallah...
ufakgul
Yeni Üye
Yeni Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 16:07Alıntıyla Cevap Gönder

"yapma evladım, susun yavrum" dediğin an kendi sesini bile duyamıyorsun Very Happy
amaaa
"susun yoksa döverim" dediğin an kimsede çıt yok Very Happy
bence hocam ders anlatırken kapat monitörleri çok rahat edersin. böylece öğrencilerin ilgilenecekleri bişey olmaz +1
aslıhancık
Site Gezgini
Site Gezgini

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 16:09Alıntıyla Cevap Gönder

hocam o sıkıntılı olanları ineternete sokmayın bilgisayarı kullanmasınlar aynı zamanda sınıfn geri kalanı internete girsin
yada
bi derste idareden izin alın haberleri olsun çocukları götürün kendi sınıflarında öle otursunlar ben geçen sene bi sınfa yaptıkalrı hareketlerden, geç kalmalrından gelip susmadıklarından dolayı bi ders boyunca ayakta beklettim bi sonraki, derse o sınıf gittii yerine melekler geldi sanki Very Happy walla çok etkili bi yöntem en azılı tipleri yola getirdi .....
emines
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 16:15Alıntıyla Cevap Gönder

sıkıntı yapanlar yüzünden bütün sınıfa ceza veriyorum ve cezanın sebebi ali ayşe neyse o arkadaşınız onu suçlayın hiç bana mızmızlanmayın diyorum. psikolojik baskıdan dolayı akıllı duruyorlar.
4. ve 5. sınıflarda da sınıfı ikiye bölüyoruz bir ders bilgisayarı olmayan grup diğer ders olan grup geliyor. hem sınıf seviyeside dengeleniyor. dışarda kalanlarlada sınıf öğretmenleri ilgileniyor. bu yöntemler olmasa bende yerim kafayı 35- 40 kişi sınıflar...
oziie
Aktif Üye
Aktif Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 16:16Alıntıyla Cevap Gönder

aslıhancık yazmış:
hocam o sıkıntılı olanları ineternete sokmayın bilgisayarı kullanmasınlar .....

Bence tam tersi.. Problem öğrencilerin bilgisayarı kullanmasına izin verdiğiniz zaman sesleri çıkmaz. Bende her sınıftan böyle bir vatandaş çıkardı - en arkaya geçip gizli gizli soliter falan oynarlardı. Bildiğim halde çok üstüne gitmezdim - dersi dinlemezlerdi ama dinleyenlere de engel olmazlardı..
kondansatör
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 18:26Alıntıyla Cevap Gönder

akyurek38 yazmış:
Arkadaşlar bu çocuklar bilgisayarı görünce dünyayı unutuyorlar. Hepsi birer canavar kılığına bürünüp, monitörün frekansına kendilerini kaptırıyorlar. Tek çare olarak ben netupschoolu kurdum. gürültü yapanın bilgisayarını anında kitliyorum. 5dk cezası var sonra açıyorum. Tam çözüm olamsada baya faydası oluyor. Aslında klavyeye elektrik vermeyi bir başarırsam problemi tam manası ile çözeceğim inşallah...

+1 +1 elektrik Idea
teş ederim arkadaşlar
Teachnologist
Aktif Üye
Aktif Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 18:31Alıntıyla Cevap Gönder

intereti yasaklamak bilgisayarı açtırmamak gibi yöntemler kesin çözüm değiller.

Bu süregelen birşeydir çocukların sizi ilk gördüğünden o güne kadar olan.

Örneğin bir şeye kızıyorsanız herzaman kızın, birşey cezayı gerektiriyorsa herzaman verin bir kere bile es geçerseniz durumu zorlaştırır. Çocuklara girdiğiniz günden itibaren sizin tavranızın kesin ve kuralların esnetilemez olduğunu gösterin. İşte o zmaan görürsünüz ki sınıfa girdiğinizde siz nasıl eğitmişseniz aynı şekild eöğrenciler olur
dağrüzgarı
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bugün delirdim    06 Ekm 2008, 18:38Alıntıyla Cevap Gönder

chaos yazmış:
sallandıracaksın hocam meydanda bir iki tanesini bak bidaha oluyo mu +1

+1 +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

Bugün delirdim

page generation = 0.15365 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması