Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler

Bu zihniyeti kınıyorum

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
fndgngr
Aktif Üye
Aktif Üye

Bu zihniyeti kınıyorum    05 Tem 2008, 11:11Alıntıyla Cevap Gönder

Çıplak kolla görev yaptırmam..

İlköğretim müfettişi İhsan Polat hakkında kadın öğretmenlere “Çıplak kolla görev yaptırmam" dediği iddiası sonrasında Ankara Valiliği inceleme başlattı.
Kadın öğretmenlerin giydiği yarım kollu bluzlara, “Çıplak kolla görev yaptırmam" diyerek müdahale ettiği iddia edilen ilköğretim müfettişi İhsan Polat hakkında şikayette bulunulması üzerine Ankara Valiliği hareket geçti. Ankara Valiliği şikayetle ilgili olarak inceleme başlatırken, incelemenin bir hafta gibi bir sürede tamamlanması bekleniyor.
Müfettiş Polat’ın, Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda, yenilenen ders programlarıyla ilgili düzenlenen seminerde bazı kadın öğretmenleri kılık kıyafetleri nedeniyle eleştirdiği iddia edilmişti. Seminerin ilk günü olan 25 Haziran’da, okulun Sosyal Bilgiler öğretmeni Y. K.’yı giydiği kısa kollu bluz nedeniyle eleştirdiği savunulan Polat’ın, “Çıplak kolla sunum yaptırmam" diye tepki gösterdiği bu nedenle Y.K’ya sunumunun bir sonraki gün yaptırıldığı ileri sürülmüştü. Polat’ın ayrıca 26 Haziran’da da seminerde yazman olarak görevlendirilen İngilizce öğretmeni N.S.’ye, “Çıplak kolla bu görevi yapamazsınız" dediği, N.S.’nin yerine uzun kollu gömlek giyen başka bir kadın öğretmenin görevlendirildiği iddia edilmişti. Söz konusu olaylar üzerine 40’a yakın öğretmen tutanak hazırlayarak imzalamış ve şikayette bulunmuştu.
Müfettiş İhsan Polat, söz konusu şikayet üzerine ise Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gönderilen bir yazı üzerine, seminerde kolsuz elbise giyenleri yönetmeliğe uymaları gerektiği yönünde uyardığını söylemişti.

Bu zihniyeti kınıyorum Mad Mad
msalep
Süper Üye
Süper Üye

Bu zihniyeti kınıyorum    05 Tem 2008, 11:22Alıntıyla Cevap Gönder

bende kınıyorum. hertürlü giyime evet başörtüsüne hayır diyenleri de kınıyorum...
ilede_sen
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bu zihniyeti kınıyorum    05 Tem 2008, 11:38Alıntıyla Cevap Gönder

müfettişi kınıyorum.kendini ne sanıyor. Shocked
bayan öğretmenlirimizde biraz giydiklerine dikkat etmesi gerek
mkalkan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bu zihniyeti kınıyorum    05 Tem 2008, 12:14Alıntıyla Cevap Gönder

Maalesef bayan öğretmenlerin bazıları çok fazla açık giyiniyor.
kolsuz badi, tayt vs.
ve kıyafetler çok dar.
ilon
Aktif Üye
Aktif Üye

Bu zihniyeti kınıyorum    05 Tem 2008, 12:25Alıntıyla Cevap Gönder

Yaahu bırakın erkek çocuklara eğlence çıkıyor işte...Smile
Şaka bir yana olayın yani iddianın gerçekliği henüz net değilken kınamanın anlamı yok...
fatherboard
Site Gezgini
Site Gezgini

Bu zihniyeti kınıyorum    05 Tem 2008, 12:26Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım mufettiş mevzuatı uygulamaıstır...kolsuz giyinemez basaortusu takamaz yazmaktadır..kafaan göre kınama önce mevzuatı bil oku öğren...bende okumadan bilmeden eleştirenleri kınıyorum devlet işi bu kafana göre yapamassın herseyin bir yönetmeliği var....kimsenin babsının çiftliği değil..oku öğren..mufettişin yaptıgı mevzuata göre doğrudur...
tisimer
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bu zihniyeti kınıyorum    05 Tem 2008, 12:34Alıntıyla Cevap Gönder

başı örtülü arkadaşlarımız bir kaç dengesiz ve o dengesize hak veren insanlar yüzünden okuyamıyoken siz sorumsuz insanlar bi bluzun tartışmasını yazıyosunuz.öğretmen dediğin giyimine dikkat etmeli.plaja yada partiye gidiyomuş gibi değil öğrencilerin karşılarına çıkabilecek türden giyinmeli.
fatherboard
Site Gezgini
Site Gezgini

Bu zihniyeti kınıyorum    05 Tem 2008, 12:35Alıntıyla Cevap Gönder

KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA ÇALIŞAN PERSONELİN

KILIK VE KIYAFETİNE DAİR YÖNETMELİK

Madde 5- 2. maddede sözü edilen personelin kılık ve kıyafette uya-akları hususlar;

a) (Değişik: 10/12/2001 - 2001/3459 K.)( TD:2532) Kadınlar; Elbiseler, pantolon, etek temiz, düzgün, ütülü ve sade; ayakkabılar ve/veya çiz-meler sade ve normal topuklu, boyalı; görev mahallinde baş daima açık, saç-lar düzgün taranmış veya toplanmış; tırnaklar normal kesilmiş olur. Ancak, bazı hizmetler için özel iş kıyafeti varsa görev sırasında kurum amirinin izni ile bu kıyafet kullanılır.

alkis KOLSUZ ve çok açık yakalı gömlek, bluz veya elbise ile strech, kot ve benzeri pantolon giyilmez. Etek boyu diz¬den yukarı ve yırtmaçlı olamaz. Ter-lik tipi (sandalet) ayakkabı giyilmez.....
ayhangunes
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bu zihniyeti kınıyorum    05 Tem 2008, 12:36Alıntıyla Cevap Gönder

fatherboard yazmış:
KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA ÇALIŞAN PERSONELİN

KILIK VE KIYAFETİNE DAİR YÖNETMELİK

Madde 5- 2. maddede sözü edilen personelin kılık ve kıyafette uya-akları hususlar;

a) (Değişik: 10/12/2001 - 2001/3459 K.)( TD:2532) Kadınlar; Elbiseler, pantolon, etek temiz, düzgün, ütülü ve sade; ayakkabılar ve/veya çiz-meler sade ve normal topuklu, boyalı; görev mahallinde baş daima açık, saç-lar düzgün taranmış veya toplanmış; tırnaklar normal kesilmiş olur. Ancak, bazı hizmetler için özel iş kıyafeti varsa görev sırasında kurum amirinin izni ile bu kıyafet kullanılır.

alkis KOLSUZ ve çok açık yakalı gömlek, bluz veya elbise ile strech, kot ve benzeri pantolon giyilmez. Etek boyu diz¬den yukarı ve yırtmaçlı olamaz. Ter-lik tipi (sandalet) ayakkabı giyilmez.....

Başka söze gerek yok
yuureii
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bu zihniyeti kınıyorum    05 Tem 2008, 13:30Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de herşeyi kendi tarafından görüp yorumlayan herkesi kınıyorum. Razz
msalep
Süper Üye
Süper Üye

Bu zihniyeti kınıyorum    05 Tem 2008, 13:59Alıntıyla Cevap Gönder

öğrencilerimize herşeyimiz ile örnek olmalıyız..
açmak medeniyet değildir, moda değlidir... evet aramızda açık birçok bayan vardır ama İSLAMA uygun da değildir. bu geçiçi dünyada açılmak kadar saçma birşey bilmiyorum. Ar denilen bir şey var..açılmaktan zevk duyanların vay haline..
bilisimci61
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: Bu zihniyeti kınıyorum    05 Tem 2008, 14:22Alıntıyla Cevap Gönder

fndgngr yazmış:
Çıplak kolla görev yaptırmam..

İlköğretim müfettişi İhsan Polat hakkında kadın öğretmenlere “Çıplak kolla görev yaptırmam" dediği iddiası sonrasında Ankara Valiliği inceleme başlattı.
Kadın öğretmenlerin giydiği yarım kollu bluzlara, “Çıplak kolla görev yaptırmam" diyerek müdahale ettiği iddia edilen ilköğretim müfettişi İhsan Polat hakkında şikayette bulunulması üzerine Ankara Valiliği hareket geçti. Ankara Valiliği şikayetle ilgili olarak inceleme başlatırken, incelemenin bir hafta gibi bir sürede tamamlanması bekleniyor.
Müfettiş Polat’ın, Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda, yenilenen ders programlarıyla ilgili düzenlenen seminerde bazı kadın öğretmenleri kılık kıyafetleri nedeniyle eleştirdiği iddia edilmişti. Seminerin ilk günü olan 25 Haziran’da, okulun Sosyal Bilgiler öğretmeni Y. K.’yı giydiği kısa kollu bluz nedeniyle eleştirdiği savunulan Polat’ın, “Çıplak kolla sunum yaptırmam" diye tepki gösterdiği bu nedenle Y.K’ya sunumunun bir sonraki gün yaptırıldığı ileri sürülmüştü. Polat’ın ayrıca 26 Haziran’da da seminerde yazman olarak görevlendirilen İngilizce öğretmeni N.S.’ye, “Çıplak kolla bu görevi yapamazsınız" dediği, N.S.’nin yerine uzun kollu gömlek giyen başka bir kadın öğretmenin görevlendirildiği iddia edilmişti. Söz konusu olaylar üzerine 40’a yakın öğretmen tutanak hazırlayarak imzalamış ve şikayette bulunmuştu.
Müfettiş İhsan Polat, söz konusu şikayet üzerine ise Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gönderilen bir yazı üzerine, seminerde kolsuz elbise giyenleri yönetmeliğe uymaları gerektiği yönünde uyardığını söylemişti.

Bu zihniyeti kınıyorum Mad Mad

KOLSUZ ve çok açık yakalı gömlek, bluz veya elbise ile strech, kot ve benzeri pantolon giyilmez. Etek boyu diz¬den yukarı ve yırtmaçlı olamaz. Ter-lik tipi (sandalet) ayakkabı giyilmez...yarım kolla kolsuz arasındaki farkı anlamıyor değilizdir sanırım
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler

Bu zihniyeti kınıyorum

page generation = 0.41617 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)