Arkadaşlar merhaba 1.soru: NSS 9.02 kullanıyorum. 30 pc var. Secenekleri karıstırıyorum da LESSON PLAN denen bi ozellik var. nedir neyin nesidir nasıl kullanılır? bilen varsa aydınlatabilir mi? 2.soru: NSS 9.02 için tüm pcleri secip USB, DVD, MSN, Yazıcı erişimlerini BLOCK ALL yapıyorum fakat NSS her çalıştırdıgımda bu işlemleri yeniden yapmak zorunda kalıyorum. Bunun bi kayıdı filan yokmu... Mesela sınıfın yerleşimine gore NSS ekranında pc leri düzenledim... Ve menulerde kayıt et var. Layout u kayıt ettim. Simdi herseferinde benim düzenledigim gibi cıkıyor... Aynı seyi BLOCK ALL icin yapabilir miyim?
_________________ Sen ki özgürlük kadar güzelsin Sevgi kadar özgür...
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.