Arkadaşlar okulda bi bilgisayara mebin verdiği sarı renkli exper xp işletim sistemini yüklemiştim.Fakat 30 sün kullanılabiliyor.Bunu tam sürüm yapmak için Legal XP lazımda okuldan bir türlü indiremiyorum.Acaba elinde olan ve okul içerisinde indirebileceğim bir link varmı.
_________________ hayallerime otopsi istiyorum hepsi eceliyle ölmüş olamaz
Arkadaşlar okulda bi bilgisayara mebin verdiği sarı renkli exper xp işletim sistemini yüklemiştim.Fakat 30 sün kullanılabiliyor.Bunu tam sürüm yapmak için Legal XP lazımda okuldan bir türlü indiremiyorum.Acaba elinde olan ve okul içerisinde indirebileceğim bir link varmı.
Bende olacaktı.
Eklenti:
Dosya yorumu: Legal XP
Eklenti Dosyanın Yasal Olmadığını Düşünüyorsanız, Lütfen Bildiriniz...!
Kayıt: 11 Ara 2007, 17:25 Mesajlar: 340 Konum: buralardayım
yusufca38 yazdı:
bılısımemrah yazdı:
Bende olacaktı.
Eklenti:
Legal_xp.rar
hocam ben bunu kurdum ama legal olmadı nedeni ne olabilir acaba.
_________________ "tahammül et dediler, hangi bir zamana kadar. ne bitmez olsa tahammül, onun da bir sonu var..."
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 43 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.