|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
mutlak_adeger
Site Gezgini

| BT Sınıflarının Halka Açılması 03 May 2008, 12:55 | |
| | Böyle bi uygulamaya gittiler işte hocam, benim 30 saat dersim var. Haftada 2 gün açıyorum bt sınıfını ücretsiz olarak. Ve hiçbirşey yapamıyoruz, çünkü bu bir emirmiş. | |
|
|
 |
tecnoteacher
Aktif Üye

| BT Sınıflarının Halka Açılması 03 May 2008, 13:16 | |
| arkadaşlar dönem başından bu yana halka açık bts sınıfım.belli bir ücret alıyoruz hem ben kazanıyorum hem okul aynı genelgede ders dışe zamanlarda açılması isteniyor buradan gelen gelirlerin dağıtımı ile ilgili bilgi de verilmiş .BTS sınıfında yapılan çalışmalardan gelen gelirin %45 ini öğretmen alıyor .Eğer iyi işletilirse küçük te olsa bir meblağ alıyor öğrtetmen.Ayrıca okulada gelir kaynağı oluyor.Bunun dışında Halk Eğitim ile işbirliği yaparak Halka "bilgisayar işletmenliği" kursu açtık 1. kursu tamamladık şu an 2. kursu veriyoruz.Kursiyerlerden 60 ytl gibi bir ücret aldık bu gelirden okulumuza 800 ytl gibi bir para kaldı .2. kurs içinse ücreti biraz aşağı cektik.400-500 ytl ordan geliyor.Bu para her ne kadar okula verilse de okul idaresi bu paranın harcanmasını bana bıraktı .Şu an Bts hesabım var ihtiyaçlarımı buradan karşılıyorum.1000 ytl gibi bir rakam duruyor .Bence tüm formatörler bu uygulamaya bir an önce geçmeli .Her kes kazançlı çıkıyor.Bence bir sınıfın en verimli kullanılmasının yolu da budur zaten.  | |
|
|
 |
cat1
Yeni Üye

|
| BT Sınıflarının Halka Açılması 05 May 2008, 9:14 | |
|
 |
 |
Ücret ödemeden böyle bir uygulamaya gidemezler arkadaşlar. Ancak ve ancak Maaş karşılığını dolduramayan öğretmeni görevlendirebilirler. |
Maaş karşılığını doldurmayan öğretmeni de 3 ten sonra görevlendiremez... | |
|
|
 |
emineelif
Yeni Üye

|
| BT Sınıflarının Halka Açılması 25 Eyl 2008, 16:52 | |
| BT Sınıflarının Halka Açılması 05 May 2008, 10:14
Değerli tecnoteacher hocam,
Halk eğitimle işbirliği yaparak bilgisayar işletmenliği kursu açmışsınız.Bu konuyla ilgil, genelgeyi nerede bulabilirim?Bu kursta öğretmenin,okulun, idarecinin payı nedir?Halk eğitime pay ödeniyor mu?saygılar | |
|
|
 |
kaanizm79
Aktif Üye

| BT Sınıflarının Halka Açılması 25 Eyl 2008, 17:19 | |
| ben antalya merkezdeyim ve o yazı bizede geldi. ayrıca il milli eğitim müdürü mesai saatlerinde lab ı kapatan okula soruşturma açarım demiş. bizim lab han kapısı gibi... veliler aliler hatta ayşeler bile elini kolunu sallaya sallaya giriyor.
içiniz rahat olsun. siz ders saatlerinizden sorumlusunuz. birde lab ın zimmetini üzerinize almayın yeter. benden söylemesi  | |
|
|
 |
anmpq.64
Yeni Üye

|
| BT Sınıflarının Halka Açılması 06 Ekm 2008, 10:35 | |
| | hocam hafta içi günlerde bt'nin kullanılmadığı yani ders vb. olmadığı saatlerden bazı saatler belirleyin ve planda halka açık gibi gösterin. idareyle de konuşun okul aile birliği vb. bir kaç kişinin de adını yazın kullandığına dair. biz öyle yapıyoruz istanbul'da. 1-2 arkadaş hafta sonu bile açtı hatta int. cafe olarak da açtılar ama pek talep görmedi zaten. biz de açık tutuyoruz, halka açık ama talep yok veya 1-2 kişi kullanıyor diye rapor ediyoruz. ama resmi olarak halka açmak zorundasınız. | |
|
|
 |
duygu03
Yeni Üye

|
| BT Sınıflarının Halka Açılması 19 Ekm 2008, 21:09 | |
| | ben bu sene atandım stajerim daha ve bana da böyle bi görev verdiler..gelen kişilerden hiç bir şekilde ücret talep etmiyoruz..normalde bunu formatör öğretmenler yapıyormuş fakat ben formatör değilim, haftada 2 saat sınıfı halka açıyorum fakat bu bana ek ders olarak yansımıyor...bu işi ders saatlerim dışında yaptığım için ücret almam gerekmiyor mu..stajer olduğum için bu işi yapmak zorundamıyım?bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.. | |
|
|
 |
cexen
Aktif Üye

| BT Sınıflarının Halka Açılması 20 Ekm 2008, 13:11 | |
| walla halka acanlara helal olsun bende denedim millet gelip cafe gibi kullandı msn chat oyun başka bi halt yok baktım ki banada cafeci muamelesi yapıyolar bigun dellenip hepsini kovdum
ondan sonra da mudure soledim oda anlayışla karşıladı saolsun kapattık halka
ya anlamadıgım ucretsiz acıyosun eee sonra ya bil bozulursa ne yapacam kimden tahsil edecem ben o parayı yada kavga oldu arada güme gittim kim benim için bişiler yapacak iti var kopugu var.. bayan arkadaşlar için daha zor hemde
ayrıca ücret almadıgım bi iş...kapatırım kimse giremez lab ıma o kadar özendim gözümden sakındım ben orayı | |
|
|
 |
mutluaya
Yeni Üye

|
| BT Sınıflarının Halka Açılması 20 Ekm 2008, 13:34 | |
| Peki arkadaşlar bu laboratuarda durunca halka açıp ek ders vereceklermi acaba?  | |
|
|
 |
duygu03
Yeni Üye

|
| BT Sınıflarının Halka Açılması 21 Ekm 2008, 17:32 | |
| halka derken yanlış anlaşılma olmasın..şu ana kadar hep öğrenciler ödev yapmak için geldi..o yüzden henüz ters bir şey olmadı..inşallah olmazda...
Ben bu işi formatör öğretmen olmadığım halde ek ders almadan yapmak zorundamıyım onu öğrenmek istiyorum.... | |
|
|
 |
|
|