hocam eline sağlık, güzel bir karakter. ama bilgisayarbilisim.net adı keşke elinde taşıdığı bir tabela gibi olsaydı. ayrıca ağzını da yaparsanız daha güzel olur diye düşünüyorum. olumsuz eleştiri olarak algılamayın böyle de güzel ama dediğim gibi olursa daha güzel olur mu ki??
Karekterin adını bizde Bi-Bi düşündük fakat cinsiyet ayrımı olmadan işin içinden nasıl çıkarız onu bilemiyorum. Bay Bi-Bi Bayan Bi-Bi --------------------------------------------------------------- Sistemiz kapanmadan önce bu tip karekterler geliştirmiş fakat bir sonuca erdirememiştik. Veritabanı önceki bir zamana alınınca bu çalışmalarımız malesef uçup gitti. Kaynak dosyaları HDD mevcuttu fakat bir aksilik sonucu bu dosyalarda size ömür. Tekrar benzer bir karekter geliştirmiş şu konuda sizinle paylaşmıştık. onerim-var-f4/bilgisayarbilisim-net-uyelerine-ozel-tisort-ve-kupa-t29657.html Bu gün konu tekrar gündeme gelince yeni bir çalışma hazırlayıp size sunduk. Fikir ve düşünceleriniz son derece önemlidir. Yorum ve düşüncesini bizden eksik etmeyen tüm arkadaşlara çok tşkler.
[quote="tbasar"]hocam eline sağlık, güzel bir karakter. ama bilgisayarbilisim.net adı keşke elinde taşıdığı bir tabela gibi olsaydı. ayrıca ağzını da yaparsanız daha güzel olur diye düşünüyorum. olumsuz eleştiri olarak algılamayın böyle de güzel ama dediğim gibi olursa daha güzel olur mu ki??[/quote]
+1
Bencede göz kısmı ağız ve surat da eklenip tam bir kafaya dönüştürülebilir. bilgisayar bilişim yazısı da kafadan çıkan ellerin tuttuğu tabelada yazılabilir. .. bi nevi yumurta adam misali
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.