Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Bir site yapıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bir site yapıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var    12 May 2008, 8:20Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bir site çalışmasın yapıyorum ama karşıma bazı sorunlar çıktı

Öncelikle yapmak istediğim sitenin amacı şu.
Kullanıcı giriş yapıp bir soru soracak site editörleri ise bu soruyu uygun bulursa sorunun karşısına onaylandı deyip soruyu araştıracak ve kategorisine uygun bir biçimde yayımlayacak.

Şimdi sorun şu.Bu kategoriler ne olabilir.Hangi kategoileri açmalıyım.Konular genel olacak.Her konudan soru sorulabilir.ama kafmda bir türlü bişi canlanmadı.

böyle bildiğiniz bir site var mı kopya çekeyim. Mr. Green
sedat9999
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir site yapıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var    12 May 2008, 8:22Alıntıyla Cevap Gönder

hocam hangi konu üzerine yapıyorsunuz siteyi
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bir site yapıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var    12 May 2008, 8:27Alıntıyla Cevap Gönder

Genel hocam hangi konuyu araştıracaksam
mesela teknoloji coğrafya bilgisayar tıp biyoloji gibi
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bir site yapıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var    12 May 2008, 8:30Alıntıyla Cevap Gönder

yada bilmiyorum hangi konuya ağırlık versem ki
Öyle bir kararsızım ki sormayın
sedat9999
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir site yapıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var    12 May 2008, 8:34Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.bilgilik.com/genel-kultur/index.html

arkadaşım bu siteye bi bak belki biraz aklında bi şeyler canlanır
muallimim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bir site yapıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var    12 May 2008, 8:37Alıntıyla Cevap Gönder

google answers vardı
bir de yahoo! answers var

oralarda var bir çok kategori

Bir de google da sol üst tarafta dizin diye bir link var orada da kategoriler var.
http://www.google.com.tr/dirhp?hl=tr&tab=wd
SogukSabah
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir site yapıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var    12 May 2008, 8:40Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bir çok forum sitesinde konu başlıkları mevcut bunları kullanabilirsin
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bir site yapıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var    12 May 2008, 14:54Alıntıyla Cevap Gönder

Şu kategoeileri buldum bunlara ek olarak ne olabilir yada burada fazlalık var mı sizce
Ayrıca site başka varmı bu amaca yönelik

Sanat- Sağlık- Politika-Teknoloji-Bilim-Tarih-Edebiyat-Ekonomi-Bilgisayar-Genel kültür-Spor-Hayvanlar
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Bir site yapıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var

page generation = 0.55219 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması