Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

bir sınıfta öğrenci şifreleri aynı olsa sorun olur mu?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
seabird
Site Gezgini
Site Gezgini

bir sınıfta öğrenci şifreleri aynı olsa sorun olur mu?    25 Şub 2008, 21:42Alıntıyla Cevap Gönder

bir sınıfta öğrenci şifreleri aynı olsa sorun olur mu? işlemi tamamlayıp dynedi çalıştıran arkadaşlar yardımcı olabilirmi kullanıcı adını geçersiz bir e-posta verilmesine rağmen birçok arkadaş kayıt işleminde sorun yaşıyor kullanıcı adı, şifre bir örnek verbilirmisinizşimdiden çok teşekkürler Smile
muratcan
Site Gezgini
Site Gezgini

bir sınıfta öğrenci şifreleri aynı olsa sorun olur mu?    25 Şub 2008, 21:55Alıntıyla Cevap Gönder

ben şöyle yaptım(örnek 1040 numaralı ömer isimli öğrenci) e-posta: 1040omer@ibb.net şifre : omer1040 Excelde sınıf listesi varsa basit bi formülle yapılıyor.
BTDeniz
Aktif Üye
Aktif Üye

bir sınıfta öğrenci şifreleri aynı olsa sorun olur mu?    25 Şub 2008, 21:59Alıntıyla Cevap Gönder

Ben e-postalarını numaralarına göre farklı verdim ama şifreleri hepsinde aynı girdim, sorun olmadı Embarassed
seabird
Site Gezgini
Site Gezgini

bir sınıfta öğrenci şifreleri aynı olsa sorun olur mu?    25 Şub 2008, 22:38Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkürler hocam çok makbule geçti Smile +1
processor
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bir sınıfta öğrenci şifreleri aynı olsa sorun olur mu?    25 Şub 2008, 22:42Alıntıyla Cevap Gönder

ben de değil bir sınıfın tüm okulun şifresini aynı girdim. sorun yok, gönül rahatlığıyla girebilirsiniz hocam +1
mermaid
Yeni Üye
Yeni Üye

bir sınıfta öğrenci şifreleri aynı olsa sorun olur mu?    05 Mar 2008, 17:02Alıntıyla Cevap Gönder

Bu dyned i kurmak,öğrencileri yüklemek bu kadar karışık olmamalıydı.Madem tüm okullarda uygulanacak,neden daha güzel,daha farklı bi program hazırlanmadı anlamıyorum.Dyned den fenalık geldiii.....
azime
Site Gezgini
Site Gezgini

bir sınıfta öğrenci şifreleri aynı olsa sorun olur mu?    13 Mar 2008, 11:54Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bişi sorcam exelde listeyi hazırladım peki onu dynede nasıl ve nereye atıcam?Smile bide listeleri sınıf sınıf ayırayımmı?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

bir sınıfta öğrenci şifreleri aynı olsa sorun olur mu?

page generation = 0.17793 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)