Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   CMS sistemler (Php Nuke-Joomla-PhpBB-SMF)

Bir logo koyalım dedim site kaydı..:)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
idemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir logo koyalım dedim site kaydı..:)    28 Ekm 2008, 12:29Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar birader adres çubuğuna okulun amblemimi koymamı söyledi bende
<LINK REL="SHORTCUT ICON" HREF="deneme.ico"> kodları ile siteye ekledim ama site sağ kaydı. Joomloyla hiç uğraşmadım kodları sildim ama site yine eynı kaldı bunun için ne yapmama lazım....

http://www.karatasimkbcpl.k12.tr/cms/ adresinden demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız...
idemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir logo koyalım dedim site kaydı..:)    28 Ekm 2008, 12:52Alıntıyla Cevap Gönder

meseleyi kimse çözemedi galiba Sad Sad
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

Bir logo koyalım dedim site kaydı..:)    28 Ekm 2008, 12:57Alıntıyla Cevap Gönder

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\vhosts\karatasimkbcpl.k12.tr\httpdocs\cms\Index.php:5) in C:\inetpub\vhosts\karatasimkbcpl.k12.tr\httpdocs\cms\modules\mod_titlebar_efect.php on line 3

bu uyarıdan kaynaklanıyor.
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Bir logo koyalım dedim site kaydı..:)    28 Ekm 2008, 12:57Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bu kodun siteye bi zararı olamaz bunun yanında başka kod ekleniz mi?
idemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir logo koyalım dedim site kaydı..:)    28 Ekm 2008, 13:06Alıntıyla Cevap Gönder

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9">
<LINK REL="SHORTCUT ICON" HREF="deneme.ico">
<script src="Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
<script language="JavaScript1.2">
</html>
</head>

tüm kodlar bu zaten beni şaşırtanda o oldu kodlarla birşey olmaması gerek...kodları sildim yine düzelmedi...
idemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir logo koyalım dedim site kaydı..:)    28 Ekm 2008, 13:09Alıntıyla Cevap Gönder

biltek2007 yazmış:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\vhosts\karatasimkbcpl.k12.tr\httpdocs\cms\Index.php:5) in C:\inetpub\vhosts\karatasimkbcpl.k12.tr\httpdocs\cms\modules\mod_titlebar_efect.php on line 3

bu uyarıdan kaynaklanıyor.

Bu uyarının anlamı ne hocam...
idemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir logo koyalım dedim site kaydı..:)    28 Ekm 2008, 13:43Alıntıyla Cevap Gönder

sanırım aramızda joomloyla pek uğraşan yok. bilgisayarbilisim.net te çözülemeyen sorunlarda varmış demekki Very Happy Very Happy
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bir logo koyalım dedim site kaydı..:)    28 Ekm 2008, 14:17Alıntıyla Cevap Gönder

joomlanın zaten icon olayı mevcur ilk kurulumda kendi iconu yani joomlanın iconu görünür.Siz sadece o iconu değiştirn yada joomla panelde genel yapılandırmada favicon.ico yazan yeri hosta attığınız sizin icon seçin olay bukadar
idemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir logo koyalım dedim site kaydı..:)    28 Ekm 2008, 14:34Alıntıyla Cevap Gönder

hocam icon işini hallettim tamam o sonradan akılma geldi şu an öyle çalışıyor zaten
benim için sorun site sağa kaydı onu nasıl halledebiliriz...sorun ooo
lawlayer
Site Gezgini
Site Gezgini

Bir logo koyalım dedim site kaydı..:)    28 Ekm 2008, 14:39Alıntıyla Cevap Gönder

kodlar karmaşık geliyorsa hocam ilgili temanın default index.php dosyasını atın sonra ufak ufak düzenlemelerinizi yapın...
idemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir logo koyalım dedim site kaydı..:)    28 Ekm 2008, 14:45Alıntıyla Cevap Gönder

hocam kodlardan bir şey anlamadım index sayfası default görünümü yok...ekte gönderiyorum...indexçphp yi birde siteyi ben yapmadım bana sadece logoyu koymam söylendi hatanın ordan olduğunuda zannetmiyorum... ama benden sonra site bu şekilde olunca ihale bana kaldı.

index.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  index.rar
 Dosya Boyutu:  2.83 KB
 İndirilme:  2 defa

lawlayer
Site Gezgini
Site Gezgini

Bir logo koyalım dedim site kaydı..:)    28 Ekm 2008, 15:10Alıntıyla Cevap Gönder

bu temanın index dosyası değilki hocam sitenin. sorun bunda degil temanın index dosyasında...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   CMS sistemler (Php Nuke-Joomla-PhpBB-SMF)

Bir logo koyalım dedim site kaydı..:)

page generation = 0.21398 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)