Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
olricc
Yeni Üye
Yeni Üye

bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim    05 Ekm 2007, 8:54Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar key-smart'ın verdiği bilgisayarlar var labaratuvarımızda. ancak imaj cd'si verilmedi. her bir pc için lisanslı xp kurulum cd'si var. ancak 20 pc'ye ayrı ayrı kurmak istemiyorum. tek bilgisayara kurup bu bilgisayarın imajını alarak diğer 19 pc'ye bu imajla aynı işletim sistemini kursam bu bir sakınca yaratır mı?
yardımınız için teşekkürler
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim    05 Ekm 2007, 9:03Alıntıyla Cevap Gönder

hocam olur sıkıntı etme bize 2006 da ciner grubundan casper bilgisayarlar geldi hepsi fabrikadan aynı image basılarak gonderilmis. tabi lisans etiketleri farklı..
tek image hazırla kur ama zor gelmez dersen kefinder programı ile lisansları değiştirebilirsin
denizci
Aktif Üye
Aktif Üye

bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim    05 Ekm 2007, 9:09Alıntıyla Cevap Gönder

evet bencede bir sorun olmazz. yapabilirsin. bizimde vestel bilgisayarlar vede tek bir imaj cd si hazırlanmış ben bunu hepsi için kullanıyorumm... o yüzden olur bence... öğretmen için bir tane öğrenci için bir tane ....
olricc
Yeni Üye
Yeni Üye

bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim    05 Ekm 2007, 9:22Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler arkadaşlar. bence de olur ama işe girişip 20 bilgisayarda çalışacağım için başta sizlerin de görüşünü alayım dedim. o kadar uğraştıktan sonra hayalkırıklığı yaşamak istemem değil mi...
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim    05 Ekm 2007, 9:44Alıntıyla Cevap Gönder

zaten öyle birşey olmasa image cd si falan göndermezler işiniizi kolaylaştırmışlar bize ozaman göndermediler ben kendim yaptım...şimdiden kolay gelsin
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim    06 Ekm 2007, 0:15Alıntıyla Cevap Gönder

hocam birinci bilgisayara gerek duyduğun herşeyi kur . İpyi otomatik alsın bilgisayarlar . Acronis true image programı bul daha sonra kurduğun bligisayarın imageini al ve acronis ile bir tane acılış cd si oluştur. 20 bilgisayar cakarsın imageleri tek değiştirmen gereken bilgisayar isimleri. Acronisi bulamazsan soyle buraya atalım.
aruda
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim    06 Ekm 2007, 15:33Alıntıyla Cevap Gönder

bilgi için teşekkürler...
cogullu
Moderatör
Moderatör

bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim    06 Ekm 2007, 16:32Alıntıyla Cevap Gönder

ben bi ara farklı iki bilgisayara bile aynı imajı kurmuştum tıkır tıkır çalışmıştı ama siz sakın evde denemeyin Very Happy benimkisi merak işte Mr. Green
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim

page generation = 1.69187 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması