|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
olricc
Yeni Üye

|
| bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim 05 Ekm 2007, 8:54 | |
| Arkadaşlar key-smart'ın verdiği bilgisayarlar var labaratuvarımızda. ancak imaj cd'si verilmedi. her bir pc için lisanslı xp kurulum cd'si var. ancak 20 pc'ye ayrı ayrı kurmak istemiyorum. tek bilgisayara kurup bu bilgisayarın imajını alarak diğer 19 pc'ye bu imajla aynı işletim sistemini kursam bu bir sakınca yaratır mı?
yardımınız için teşekkürler | |
|
|
 |
gizemkar
Onursal Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 1313 Konum: Artvin & Balıkesirli |
| bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim 05 Ekm 2007, 9:03 | |
| hocam olur sıkıntı etme bize 2006 da ciner grubundan casper bilgisayarlar geldi hepsi fabrikadan aynı image basılarak gonderilmis. tabi lisans etiketleri farklı..
tek image hazırla kur ama zor gelmez dersen kefinder programı ile lisansları değiştirebilirsin | |
|
|
 |
denizci
Aktif Üye

|
| bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim 05 Ekm 2007, 9:09 | |
| | evet bencede bir sorun olmazz. yapabilirsin. bizimde vestel bilgisayarlar vede tek bir imaj cd si hazırlanmış ben bunu hepsi için kullanıyorumm... o yüzden olur bence... öğretmen için bir tane öğrenci için bir tane .... | |
|
|
 |
olricc
Yeni Üye

|
| bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim 05 Ekm 2007, 9:22 | |
| | teşekkürler arkadaşlar. bence de olur ama işe girişip 20 bilgisayarda çalışacağım için başta sizlerin de görüşünü alayım dedim. o kadar uğraştıktan sonra hayalkırıklığı yaşamak istemem değil mi... | |
|
|
 |
gizemkar
Onursal Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 1313 Konum: Artvin & Balıkesirli |
| bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim 05 Ekm 2007, 9:44 | |
| | zaten öyle birşey olmasa image cd si falan göndermezler işiniizi kolaylaştırmışlar bize ozaman göndermediler ben kendim yaptım...şimdiden kolay gelsin | |
|
|
 |
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.

|
| bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim 06 Ekm 2007, 0:15 | |
| | hocam birinci bilgisayara gerek duyduğun herşeyi kur . İpyi otomatik alsın bilgisayarlar . Acronis true image programı bul daha sonra kurduğun bligisayarın imageini al ve acronis ile bir tane acılış cd si oluştur. 20 bilgisayar cakarsın imageleri tek değiştirmen gereken bilgisayar isimleri. Acronisi bulamazsan soyle buraya atalım. | |
|
|
 |
aruda
Seçkin Üye

| bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim 06 Ekm 2007, 15:33 | |
| | bilgi için teşekkürler... | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| bir işletim sistemini 20 pc'de çalıştırabilir miyim 06 Ekm 2007, 16:32 | |
| ben bi ara farklı iki bilgisayara bile aynı imajı kurmuştum tıkır tıkır çalışmıştı ama siz sakın evde denemeyin benimkisi merak işte  | |
|
|
 |
|
|