|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
serefertan
Yeni Üye

|
| Bir de bizim sitemize bakın arkadaşlar öneri ve eleştirilere açığım 07 Nis 2008, 21:35 | |
| arkadaşlar öneri ve eleştirilere açığım bir kaç sayfamız eksik ama zamanla dolacak inşallah
http://yusufkostem.meb.k12.tr/ | | |
|  | muallimim
Tecrübeli Üye

| Bir de bizim sitemize bakın arkadaşlar öneri ve eleştirilere açığım 07 Nis 2008, 21:45 | |
| | güzel eline sağlık | | |
|  | ufukaslan82
Seçkin Üye

|
| Bir de bizim sitemize bakın arkadaşlar öneri ve eleştirilere açığım 07 Nis 2008, 21:49 | |
| | ilk yorumu ben yazıyorum herhalde:-) ben kendime göre anasayfadaki buton, menü renklerini farklı yapardım. çünkü beyaz zemin üzerine kullandığın renk biraz değişik durmuş. ayrıca bir sayfada hiç sevmediğim şey anasayfada frame kullanılıp frame in kenarlarında oluşan kaydırma çubuklarıdır. yazıları biraz küçültüp kaydırma çubuklarını yok edebilirsin. tamamen kişisel görüşlerim. eline sağlık. | | |
|  | faltunel
Aktif Üye

| Bir de bizim sitemize bakın arkadaşlar öneri ve eleştirilere açığım 07 Nis 2008, 21:53 | |
| | güzel olmuş arkadaşım. ama bence logonun altındaki resimleri isteyen büyük görüntüleyebilsin. onu engellemişsin sanırım. ben büyük hallerine bakmak istedim ama bakamadım. | | |
|  | ozgur24
Süper Üye

Kayıt: 07 Nis 2008 Mesajlar: 1307 Konum: İstanbul / Kozyatagı Erzincan / Kemah |
| Bir de bizim sitemize bakın arkadaşlar öneri ve eleştirilere açığım 25 Tem 2008, 16:07 | |
| farkli ve güzel bir site intro hosuma gitti
tesekkürler  | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.15703 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|