Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
saitgumus
Site Gezgini
Site Gezgini

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    27 Eyl 2008, 19:55Alıntıyla Cevap Gönder

Böte mezunu arkadaşlar bizim teknik öğretmen olarak meslek liselerinde görev yapmamız için ne yapmak gerekir???
---tef' te yüksek lisans mı?
--yeniden öss' ye girip tef okumak mı?
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    27 Eyl 2008, 20:07Alıntıyla Cevap Gönder

ne gerek var ki hocam.. meslek liselerinde görev yapan bi sürü böteli arkadaş var zaten. şansınıza bir gün siz de atanabilirsiniz
bilo
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    27 Eyl 2008, 20:09Alıntıyla Cevap Gönder

OLAMAZ..........
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    27 Eyl 2008, 20:15Alıntıyla Cevap Gönder

bilo yazmış:
OLAMAZ..........

olur hocam.. tef e girer verir fark derslerini veya yüksek lisans yapar olur. çünkü benim arkadaş tef mezunu olduğu halde böte yl yaptığı için atama branşı değişmişti..
saitgumus
Site Gezgini
Site Gezgini

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    27 Eyl 2008, 20:15Alıntıyla Cevap Gönder

tamram yazmış:
ne gerek var ki hocam.. meslek liselerinde görev yapan bi sürü böteli arkadaş var zaten. şansınıza bir gün siz de atanabilirsiniz

Şansımızı beklersek emekli olabiliriz hocam
fndgngr
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    27 Eyl 2008, 20:22Alıntıyla Cevap Gönder

tamram yazmış:

belki uslu olurlarsa şirinleri bile görebilirler Laughing Laughing
joe black
Site Gezgini
Site Gezgini

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    27 Eyl 2008, 21:11Alıntıyla Cevap Gönder

Ben işimi sağlama aldım hem TEF den mezun oldum hem de TEF de Y.lisans yaptım. Razz
joe black
Site Gezgini
Site Gezgini

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    27 Eyl 2008, 21:16Alıntıyla Cevap Gönder

Bu ülkede öğretmenlikle alakası olmayan bir çok branşı öğretmen yapıp 3 5 saatlik kurs verip bilgisayar formatörü yapıldığına göre BÖTE mezunu arkadaşların meslek liselerine atanma şansı çok yüksek. Hele MEBin bir günde bir konu ile alakalı bir dünya yönetmelik mevzuat çıkarıp aynı gün değiştirdiğine bu kadar şahit olmuşken olmaz diye birşey yoktur.
sehergin
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    27 Eyl 2008, 21:39Alıntıyla Cevap Gönder

Bilgisayar mühendisliğinde yüksek lisans yapmak da atama branşını değiştiriyor mu arkadaşlar?
TeChNicK
Site Gezgini
Site Gezgini

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    27 Eyl 2008, 22:50Alıntıyla Cevap Gönder

Değiştirip değiştirmediğini bilemiyorum da bil. müh. yüksek yapabileceğimiz üni var mı ki?

Ayrıca "TEF mezunuyuz herşeyin en iyisini biz biliriz haketmeseler bile böteliler de meslek liselerine atanabilirler belki belli olmaz vs vs" tavırları da hoş değil. Bu tartışmalar demode kaldı.
sehergin
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    27 Eyl 2008, 22:59Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam ben yapıyorum şuanda . Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde.
cteach
Site Gezgini
Site Gezgini

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    27 Eyl 2008, 23:09Alıntıyla Cevap Gönder

teknik öğretmen olmak için TEF okumak gerekiyor.TEF okuduğum için biliyorum.çünkü teknik öğretmen olabilmek için elektronik dersleri de almanız gerekiyor.böte de bu dersler yok..yani kısaca BÖTE'liler teknik öğretmen olamıyor.atananlar varsada onda bir yanlışlık kesinlikle var...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur

page generation = 13.67490 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması