|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
sehergin
Aktif Üye

| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 27 Eyl 2008, 23:15 | |
| | hımm. Doğrudur hocam. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. | |
|
|
 |
cteach
Site Gezgini

|
| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 27 Eyl 2008, 23:22 | |
| | rica ederim hocam..ne demek... | |
|
|
 |
joe black
Site Gezgini

| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 28 Eyl 2008, 22:30 | |
|
 |
 |
Değiştirip değiştirmediğini bilemiyorum da bil. müh. yüksek yapabileceğimiz üni var mı ki?
Ayrıca "TEF mezunuyuz herşeyin en iyisini biz biliriz haketmeseler bile böteliler de meslek liselerine atanabilirler belki belli olmaz vs vs" tavırları da hoş değil. Bu tartışmalar demode kaldı. |
Senden daha yüksek puanla uniye girip senin 2 katın ders alan birisi ister istemez senden daha iyi olacaktır. Bu bir tavır değil bu bir gerçek. Bilgisayar Müh okusanız bile teknik ve mesleki okullara atanamazsınız. Atama klavuzlarını incelemenizi tavsiye ederim. | |
|
|
 |
TeChNicK
Site Gezgini

| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 29 Eyl 2008, 7:57 | |
| Komik. Hem de çok komik. Bu ÖSS puanı üstünlüğü ancak Marmara Kontrol, o da ancak 1. öğretimseniz kabul edilebilir benim için. Değil ise üzülmenizi istemezdim ama sanıyorum sizden daha iyi puan çıkardım. Ha bu arada her TEF'li Marmaradan mezun olmadığına göre, üstelik ODTU ve Boğaziçi gerçeği de varken, BÖTE'lilere olan puan üstünlüğünüzü de göremiyorum... Bunun yanında üni. giriş puanının alanımızla ilgili çok önemli bir kriter olduğunu da düşünmüyorum.
Derslerden bahsetmişsiniz doğrudur TEF'ler eloktroniği sever, hatta abartır fakat ben de fena değilimdir meslek lisesi okul ikincisi, donanım çıkışlı ve donanım + sistem aşığı olarak. Belki dediğiniz gibi her alanda benden daha iyi de olabilirsiniz. Ancak bu dersler her TEF'linin sizin deyişinizle ister istemez benden (BÖTE'liden) daha iyi (ne demekse alan dahi belirtmemişsiniz) olduğunu kanıtlar mı? Dayanağınız ne? Sadece TEF ve bu elektronik dersleri mi kanıtlıyor bunu? Keşke MEB alan bilgisi ölçen sınavlar yapsa, atamaları da ona göre yapsa, herkes (ben de, siz de) boyunun ölçüsünü alabilse.
Alıntı yaptığınız postumda da görüldüğü gibi BÖTE'li arkadaşıma, Bilgisayar Müh. yüksek lisansı ilgimi çektiği için yüksek yapılabileceğimiz bir yerin olup olmadığını soruyorum. "Aman n'olur yüksek yapalım da teknik okullara atanalım, bunu meslek lisesine atanmak için yapacağım." demiyorum. Kısacası derdim meslek lisesi değil, gündemimiz farklı TEF mezunu hocam. Postumda bu tavırlarınızın gereksiz, polemiklerin de demode olduğundan bahsediyorum. Ancak beni rahatsız eden "küçük dağları biz yarattık" havalarınız ve peşin yargılarda olmanız. Bırakın bunları ayaklarınız yere bassın işinize bakın, meslek liseleri de sizin olsun.
Unutmadan kimseye birşeyler kanıtlamak zorunda değiliz ama TeChNicK takma ismini seçmiş bir kişi, böteli dahi olsa vardır bir bildiği hocam. "İki kat ders aldım, her TEF mezunu ister istemez senden daha iyi olacaktır, bu tavır değil gerçek!!!" uslubu da herhangi bir hukukumuzun olmayışından ötürü çok samimi kaçmış, TEF mezunu yüce bir teknik öğretmene yakışmamış gibi geldi bana... Yoksa bu uslup bir TEF'li olarak size CUK mu oturmuş hocam ne dersiniz?  | |
|
|
 |
ereneren55
Aktif Üye

| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 29 Eyl 2008, 8:58 | |
| Yahu elin oğlu başka bir bölümden torpille formatör olur oda yetmez meslek lisesinde kültür öğretmeni bölüm başkanı olur oda yetmez meslek lisesinde kültür öğretmeni teknik müdür yardımcısı olur biz aval aval bakarız sonra da gelir birbirimizi yeriz burda  | |
|
|
 |
yuci81
Site Gezgini

|
| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 29 Eyl 2008, 13:04 | |
| Atanırlar hocam, hem de öğretmenlerle (75 puan ve formasyon şartını saymazsak) eşit seviyede atanırlar. Ayrıntılar aşağıdaki çizelgede.
http://ttkb.meb.gov.tr/menu/119_sayili_ttk_karari_cizelge.pdf
 |
 |
Bilgisayar Müh okusanız bile teknik ve mesleki okullara atanamazsınız. Atama klavuzlarını incelemenizi tavsiye ederim. |
| |
|
|
 |
mirayabravci
Seçkin Üye

| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 29 Eyl 2008, 13:11 | |
| olamaz diye biliyorum ama Türkiyem'de herşey olabilir  | |
|
|
 |
grapegate77
Aktif Üye

|
| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 29 Eyl 2008, 13:55 | |
| | ne kadar anlamsız bir tartışma arkadaşlar. farzet ki ben böteliyim ve meslek lisesine atandım kin ne kaybetti. ikincisi tef mezunu olduğum halde ilköğretimde çalışmak istesem kim etkilenecek. | |
|
|
 |
oromurat
Aktif Üye

|
| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 30 Eyl 2008, 0:42 | |
| | ilköğretimde çalışan tefli arkdaşlar bulunduğunuz ilde ilçede böte mezunu birisi meslek liseisnde ise hemen dilekçe ile başvurun milli eğitime ve cevap bekleyin olumsuz cevapa mahkemeye gidin direk değiştirilir yerleriniz. hiç çekinmeyin deeneyin usulsüz yapılan bir sürü atama var zamnında | |
|
|
 |
seyduna
Aktif Üye

| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 30 Eyl 2008, 1:07 | |
| | 2 yıllık MYO bitirsek bote üstüne teknik öretmen olurmuyuz? | |
|
|
 |
seyduna
Aktif Üye

| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 01 Ekm 2008, 11:14 | |
| | meslek yüksek okulu derken bilgisayar programcılığı bitirsek. orada elektronik dersi var. etkisi olurmu dersiniz. | |
|
|
 |
ereneren55
Aktif Üye

| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 02 Ekm 2008, 10:11 | |
|
 |
 |
meslek yüksek okulu derken bilgisayar programcılığı bitirsek. orada elektronik dersi var. etkisi olurmu dersiniz. |
Hocam kızma ama sende ne fantezi dünyası varmış böyle harcanıyorsun öğretmenlikte  | |
|
|
 |
|
|