Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
sehergin
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    27 Eyl 2008, 23:15Alıntıyla Cevap Gönder

hımm. Doğrudur hocam. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
cteach
Site Gezgini
Site Gezgini

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    27 Eyl 2008, 23:22Alıntıyla Cevap Gönder

rica ederim hocam..ne demek...
joe black
Site Gezgini
Site Gezgini

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    28 Eyl 2008, 22:30Alıntıyla Cevap Gönder

TeChNicK yazmış:
Değiştirip değiştirmediğini bilemiyorum da bil. müh. yüksek yapabileceğimiz üni var mı ki?

Ayrıca "TEF mezunuyuz herşeyin en iyisini biz biliriz haketmeseler bile böteliler de meslek liselerine atanabilirler belki belli olmaz vs vs" tavırları da hoş değil. Bu tartışmalar demode kaldı.

Senden daha yüksek puanla uniye girip senin 2 katın ders alan birisi ister istemez senden daha iyi olacaktır. Bu bir tavır değil bu bir gerçek. Bilgisayar Müh okusanız bile teknik ve mesleki okullara atanamazsınız. Atama klavuzlarını incelemenizi tavsiye ederim.
TeChNicK
Site Gezgini
Site Gezgini

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    29 Eyl 2008, 7:57Alıntıyla Cevap Gönder

Smile Komik. Hem de çok komik. Laughing Bu ÖSS puanı üstünlüğü ancak Marmara Kontrol, o da ancak 1. öğretimseniz kabul edilebilir benim için. Değil ise üzülmenizi istemezdim ama sanıyorum sizden daha iyi puan çıkardım. Ha bu arada her TEF'li Marmaradan mezun olmadığına göre, üstelik ODTU ve Boğaziçi gerçeği de varken, BÖTE'lilere olan puan üstünlüğünüzü de göremiyorum... Bunun yanında üni. giriş puanının alanımızla ilgili çok önemli bir kriter olduğunu da düşünmüyorum.

Derslerden bahsetmişsiniz doğrudur TEF'ler eloktroniği sever, hatta abartır fakat ben de fena değilimdir meslek lisesi okul ikincisi, donanım çıkışlı ve donanım + sistem aşığı olarak. Belki dediğiniz gibi her alanda benden daha iyi de olabilirsiniz. Ancak bu dersler her TEF'linin sizin deyişinizle ister istemez benden (BÖTE'liden) daha iyi (ne demekse alan dahi belirtmemişsiniz) olduğunu kanıtlar mı? Dayanağınız ne? Sadece TEF ve bu elektronik dersleri mi kanıtlıyor bunu? Keşke MEB alan bilgisi ölçen sınavlar yapsa, atamaları da ona göre yapsa, herkes (ben de, siz de) boyunun ölçüsünü alabilse.

Alıntı yaptığınız postumda da görüldüğü gibi BÖTE'li arkadaşıma, Bilgisayar Müh. yüksek lisansı ilgimi çektiği için yüksek yapılabileceğimiz bir yerin olup olmadığını soruyorum. "Aman n'olur yüksek yapalım da teknik okullara atanalım, bunu meslek lisesine atanmak için yapacağım." demiyorum. Kısacası derdim meslek lisesi değil, gündemimiz farklı TEF mezunu hocam. Smile Postumda bu tavırlarınızın gereksiz, polemiklerin de demode olduğundan bahsediyorum. Ancak beni rahatsız eden "küçük dağları biz yarattık" havalarınız ve peşin yargılarda olmanız. Bırakın bunları ayaklarınız yere bassın işinize bakın, meslek liseleri de sizin olsun.

Unutmadan kimseye birşeyler kanıtlamak zorunda değiliz ama TeChNicK takma ismini seçmiş bir kişi, böteli dahi olsa vardır bir bildiği hocam. "İki kat ders aldım, her TEF mezunu ister istemez senden daha iyi olacaktır, bu tavır değil gerçek!!!" uslubu da herhangi bir hukukumuzun olmayışından ötürü çok samimi kaçmış, TEF mezunu yüce bir teknik öğretmene yakışmamış gibi geldi bana... Yoksa bu uslup bir TEF'li olarak size CUK mu oturmuş hocam ne dersiniz? Wink
ereneren55
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    29 Eyl 2008, 8:58Alıntıyla Cevap Gönder

Yahu elin oğlu başka bir bölümden torpille formatör olur oda yetmez meslek lisesinde kültür öğretmeni bölüm başkanı olur oda yetmez meslek lisesinde kültür öğretmeni teknik müdür yardımcısı olur biz aval aval bakarız sonra da gelir birbirimizi yeriz burda Mr. Green Mr. Green Mr. Green
yuci81
Site Gezgini
Site Gezgini

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    29 Eyl 2008, 13:04Alıntıyla Cevap Gönder

Atanırlar hocam, hem de öğretmenlerle (75 puan ve formasyon şartını saymazsak) eşit seviyede atanırlar. Ayrıntılar aşağıdaki çizelgede.
http://ttkb.meb.gov.tr/menu/119_sayili_ttk_karari_cizelge.pdf

joe black yazmış:

Bilgisayar Müh okusanız bile teknik ve mesleki okullara atanamazsınız. Atama klavuzlarını incelemenizi tavsiye ederim.
mirayabravci
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    29 Eyl 2008, 13:11Alıntıyla Cevap Gönder

olamaz diye biliyorum ama Türkiyem'de herşey olabilir sleep
grapegate77
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    29 Eyl 2008, 13:55Alıntıyla Cevap Gönder

ne kadar anlamsız bir tartışma arkadaşlar. farzet ki ben böteliyim ve meslek lisesine atandım kin ne kaybetti. ikincisi tef mezunu olduğum halde ilköğretimde çalışmak istesem kim etkilenecek.
oromurat
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    30 Eyl 2008, 0:42Alıntıyla Cevap Gönder

ilköğretimde çalışan tefli arkdaşlar bulunduğunuz ilde ilçede böte mezunu birisi meslek liseisnde ise hemen dilekçe ile başvurun milli eğitime ve cevap bekleyin olumsuz cevapa mahkemeye gidin direk değiştirilir yerleriniz. hiç çekinmeyin deeneyin usulsüz yapılan bir sürü atama var zamnında
seyduna
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    30 Eyl 2008, 1:07Alıntıyla Cevap Gönder

2 yıllık MYO bitirsek bote üstüne teknik öretmen olurmuyuz?
seyduna
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    01 Ekm 2008, 11:14Alıntıyla Cevap Gönder

meslek yüksek okulu derken bilgisayar programcılığı bitirsek. orada elektronik dersi var. etkisi olurmu dersiniz.
ereneren55
Aktif Üye
Aktif Üye

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur    02 Ekm 2008, 10:11Alıntıyla Cevap Gönder

seyduna yazmış:
meslek yüksek okulu derken bilgisayar programcılığı bitirsek. orada elektronik dersi var. etkisi olurmu dersiniz.

Hocam kızma ama sende ne fantezi dünyası varmış böyle harcanıyorsun öğretmenlikte Smile
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur

page generation = 0.25408 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)