Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

bios şifresi kırılabilirmi arkadaşlar?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
yucegok
Site Gezgini
Site Gezgini

bios şifresi kırılabilirmi arkadaşlar?    18 Mar 2008, 11:03Alıntıyla Cevap Gönder

anakart pilini çıkartırsam tüm bilgiler gidermi?
basbag
Süper Üye
Süper Üye

bios şifresi kırılabilirmi arkadaşlar?    18 Mar 2008, 11:06Alıntıyla Cevap Gönder

şifre BIOS ayarlarına girme için konulmuş, bilgisayara giriş için konulmamış, bu yüzden bilgisayara giriyor ama biosa giremiyor doğal olarak.

Pili çıkartmak en kolay çözümdür fakat sorunun sahibinin kullandığı makina bir laptopsa ve dolaysıyla bu iş baya bir zahmetli iştir.
helpdesk
Aktif Üye
Aktif Üye

bios şifresi kırılabilirmi arkadaşlar?    18 Mar 2008, 11:08Alıntıyla Cevap Gönder

Tüm bilgilerden kastınız nedir? Sadece Bios içinde yapılan ayarlamalar gidecektir. Ancak bazı anakartlarda pili çıkartmak yeterli olmayabilir. Pil yakınlarında bios sıfırlamak için jumper vardır. Bunları konumlandırmak gerekebilir. Neden kırıyoruz onuda anlmadım. Şifre vermişseniz Şifre yönetim politikanız zayıf demektir. sizi bir şifre yönetim programı kullanmaya davet ederim .Smile Bkz. KeePass
mirayabravci
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bios şifresi kırılabilirmi arkadaşlar?    18 Mar 2008, 11:12Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞIM NET SÖYLÜYORUM BİOS PİLİNİ ÇIKAR VE TEKRAR TAK
BIOS KENDİNİ SIFIRLIYO VE DOLAYISIYLA ŞİFRE SIFIRLANIYO
BU KADAR BASİT
BEN ÇOK DENEDİM
ÇÖKME FİLAN OLMAZ KORKMA
BIOS UN DEFAULT AYARLARI GERİ YÜKLER O KADAR
KOLAY GELSİN
yucegok
Site Gezgini
Site Gezgini

bios şifresi kırılabilirmi arkadaşlar?    18 Mar 2008, 11:12Alıntıyla Cevap Gönder

ben vermedim şifreyi arkadaslar unutmuş şifrelerini.
pili çıkartırsam c:/ deki tüm bilgiler gidermi demiştim?
ufukaslan82
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bios şifresi kırılabilirmi arkadaşlar?    18 Mar 2008, 11:35Alıntıyla Cevap Gönder

gitmez korkma Mr. Green Mr. Green
fatihdemirekin
Aktif Üye
Aktif Üye

bios şifresi kırılabilirmi arkadaşlar?    18 Mar 2008, 11:40Alıntıyla Cevap Gönder

kesin çözüm pili çıkart yarım dakika beklet sonra tak hiçbir bilgine bişey olmaz C ve D deki ..
yucegok
Site Gezgini
Site Gezgini

bios şifresi kırılabilirmi arkadaşlar?    18 Mar 2008, 11:44Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkurler arkadaslar yardımlarınız için
hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bios şifresi kırılabilirmi arkadaşlar?    18 Mar 2008, 11:57Alıntıyla Cevap Gönder

ama laptopun pilini nasıl çıkaracağız ki bunun çaresi yok mu program filan
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

bios şifresi kırılabilirmi arkadaşlar?    18 Mar 2008, 12:36Alıntıyla Cevap Gönder

hakanotuken yazmış:
ama laptopun pilini nasıl çıkaracağız ki bunun çaresi yok mu program filan

BiosReset diye bir program var laptoplar için. Googlede arattırırsan bulursun
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

bios şifresi kırılabilirmi arkadaşlar?    18 Mar 2008, 12:37Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam elimde varmış attım buraya

nbreset.rar
 Açıklama:
Notbook bios Resetleme Programı

İndir
 Dosya Adı:  nbreset.rar
 Dosya Boyutu:  7.14 KB
 İndirilme:  11 defa

hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bios şifresi kırılabilirmi arkadaşlar?    18 Mar 2008, 12:49Alıntıyla Cevap Gönder

sağol hocam çok makbule geçti
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

bios şifresi kırılabilirmi arkadaşlar?

page generation = 0.45842 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)